torstai 28. elokuuta 2014

Overnight Clearing Gel on finnien täystuho

Dermalogican tehokkain tuote acneihoon ja tulehtuneisiin finneihin on Medibac hoitolinjan Overnight Clearing Gel ( 50ml, 68€). Sillä voi rauhoittaa myös muiden ihotyyppien satunnaista öljyistä rasvoittumista. Tuote on geelimäinen ja teholtaan lääkkeenomainen eli ohjeita kannattaa noudattaa tarkasti.

Acneiholle kannattaa ottaa käyttöön kaikki Medibac linjan tuotteet, koska ne tukevat toinen toistensa vaikutuksia. Kuitenkin monella aikuisella naisella rasvoittuminen ja finnireaktiot ovat satunnaisia ja liittyvät hormoonitoimintaan. Silloin Overnight Clearing Gel on loistava apu, koska jo muutama käyttökerta rauhoittaa finnejä näkyvästi. Overnight Clearing Gel levitetään puhtaalle iholle yöksi ja sen kanssa ei käytetä tehotippoja, voiteita tms. Ohut geelimäinen tuote imeytyy nopeasti ja saattaa jättää hiukan kuivan ja kiristävän tunteen. Siksi en suosittelekaan geeliä jatkuvaan käyttöön vaan kuureina ihon tilanteen mukaan. Liian pitkässä käytössä iho saattaa kuivua liikaa Suomen talvi-ilmastossa.

Overnight Clearing Gel sisältää salisyylihappoa, joka sulattaa talitulppia ja tukkeumia. Desinfioivat aineosat toimii antibiootin tavoin ja rauhoittavat ihon tulehdusta ja hillitsevät finnien syntyä. Sinkkiyhdisteet imevät itseensä ihotalia ja kuivattavat rasvaa ja öljyisyyttä. Hormonaalisista finniestä kärsiville suosittelen, että noin viikkoa ennen kuukautisten alkua aloitetaan käyttää Overnight Clearing Geliä joka toinen yö. Geeliä voi laitaa myös paikallisesti leuan alueelle, joka on yleensä pahin hormooninäppyalue. Pintakuivalle iholle suosittelen päiväksi Skin Hydrating Boosteria ja sen kanssa kosteuttavaa voidetta estämään ihon liikakuivumista. Yleensä mikään Dermalogican tuote ei kuivata, mutta meidän kuiva sisälämmityskausi yhdessä Overnight Clearing Gelin kanssa voi kuivattaa.

Ihan kunnon acneiholle Overnight Clearing Gel sopii jatkuvaan käyttöön yöksi ja sen kanssa päiväksi Oil Control Lotion ( 50ml, 58€). Moni asiakkaani joilla on satunnaisesti rasvoittuva iho on oppinut taiteilemaan erittäin hyvin Overnight geelin kanssa ja heille yksi pullo riittää 1-1,5 vuotta käytössä. Heti, kun finnejä alkaa ilmestymään kannattaa stopata ne parin yön  Overnight Clearing Gel tehohoidolla.

HUOMIO: nyt tarjouksessa on Daily Microfoliant 55€, norm. 72€ ja tällä hetkellä meillä on siitä myyntipakkauksia joissa on lahjaksi matkakoot Precleansesta eli alkupuhdistusaineesta ja Gentle Exfoliant Cream kuorinnasta. Kun ostat pikaisesti Daily Microfoliantin hyödyt vielä nuo matkakoot. Pakkaukset riittää ehkä noin viikoksi ja niitä en saa enää lisää.

4 kommenttia:

 1. Overnight Clearing Gel on yliveto! En pärjäisi ilman sitä, vaikka olen jo neljäkymppiä ylittänyt leuka kukkii aina ennen kuukautisia. Juuri, kun vanhat ehti parantua alkoi uusi kierros ja leuka oli arpia täynnä. Olen kolmisen vuotta käyttänyt Overnight geeliä aina, kun finnit alkaa pukata näkyville. Muutaman yön käytön jälkeen tilanne rauhoittuu. Hienoa, että tällainenkin kräämi on kehitetty.

  Henna

  VastaaPoista
 2. Olen ihan tämän blogin ohjeiden avulla löytänyt oikeat tuotteet iholleni. Minulla oli teininä paha acne, joka jäi hoitamatta. Vielä lähes nelikymppisenä tulee kausia, kun finnejä on ympäriinsä ja suuret ihohuokoset oikein höröttää. Käytän Overnight geliä joka toinen yö ja se rauhoittaa näppylät. Refening maski supistaa huokosia ja laitan sen yleensä aamuisin, niin meikki pysyy siistimpänä koko päivän. Nyt helteellä huokoset oli tosi ruman näköisiä, mutta maskin avulla naama pysyi siistinä. Kiitos hyvistä neuvoista ja runsaista näytteistä.

  Tina C.

  VastaaPoista
 3. Overnight Clearing Gel on ollut teini-ikäisten poikieni pelastus. Kummallakin alkoi iho rasvoittumaan noin kolmetoistavuotiaana eikä heitä paljoa ihonhoito kiinnostanut. Overnight geeli oli helppo levittää yöksi ja oli tehokas. Ihonpuhdistukset parin kuukauden välein ja Overnight geeli auttoi pojista ihan siloposkisia parikymppisiä. Suosittelen.

  Kahden pojan äiti

  VastaaPoista
 4. Joo, overnight geeli kehiin jos finniä pukkaa. Ainoa joka auttaa kunnolla sanoo kaiken jo kokeillut.

  VastaaPoista