lauantai 30. elokuuta 2014

Multivitamin Power Recovery Masque on ambulanssi tuubissa

Multivitamin Power Recovery Masque NYT TARJOUSHINTA 54€ (69€) on erittäin monipuolinen naamio, jolle jenkit ovat antaneet lempinimen "ambulanssi tuubissa".Se tarkoittaa sitä, että Multivitamin Masque auttaa aina pikaisesti on iholla mikä hätä tahansa.

Multivitamin Power Recovery Masque sisältää monipuolisen raaka-ainekokoonpanon, joka perustuu vitamiineihin. Vitamiiniseos nopeuttaa ihokudoksen uudistumista ja parantumista ja palauttaa ihon omaa vastustuskykyä. Oliiviöljyn ja soijaöljyn aineosat pehmittää ihon pintaa ja kosteuttaa. Lakritsiuute parantaa aineenvaihduntaa ja poistaa turvotusta ja tekee iholle napakan ja kiinteän pinna. Biotekniset uutteet toimivat myös antibiootin tavoin ja poistavat tulehdusta ja normalisoivat ihoa. Multivitamin Masque sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.

Kesän jäjiltä iho saattaa olla hiukan epätasapainossa ja viimeistään sisälämmityksen alkaessa iho suistuu raiteiltaan hetkeksi. Moni asiakas valittaa nyt, että iholla on näppylöitä, mutta toisaalta se kiristää ja hilseilee. Siihen tilanteeseen nopein apu on Multivitamin Power Recovery Masque. Iho kannattaa ensi kuoria ja sitten levittää paksu kerros Multivitamin Masqueta ja naamio saa vaikuttaa vähintään 10min. Tämän naamion hyvä puoli on myös se, että sen voi jättää vaikuttamaan yöksi. Moni asiakkaani onkin ottanut tavaksi käyttää sitä pari kertaa viikossa aina saunan jälkeen. Atooppiselle iholle tämä naamio ihan välttämätön apu, koska se rauhoittaa ihon nopeasti ja poistaa punoituksen ja kuivuuden.

Multivitamiini naamiota kannattaa aina olla kotona, koska jos tulee tilanne ettei oikein tiedä mitä iholle tehdä tämä naamio on varmin apu. Silloin, kun haluaa, että meikki pysyisi mahdollisimman hyvin ja iho olisi meikattuna oikein hyvännäköinen kannattaa edellisiltana tehdä kuorinta ja laittaa Multivitamin Power Recovery Masque. Sillä konstin olet aivan varmasti parhaimmillasi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti