maanantai 18. elokuuta 2014

Uudet tarjoustuotteet!

Uudet tarjoustuotteet ovat valittu sen mukaan mitkä tarpeet suurimman osan iholla tällä hetkellä on. Helteinen ja hikoileva loppukesä on muuttanut sätä tilannetta mikä ihoilla yleensä on tässä vaiheessa vuotta. Monien iho on lievässä epätasapainossa ja hyvin pintakuiva. Nyt tarvitaan kuorintaa, kosteutusta ja tasapainoa ja näillä tuotteilla saat sen aikaan.

DAILY MICROFOLIANT 55€ (norm. 72€)
Tämä kuorinta on Dermalogican suosituin tuote koko maailmassa. Se sopii kaikille ihotyypeille ja sen vaikutukset ovat näkyvät ja nopeat. Daily Microfoliant on saanut lempinimen "taikajauhe" koska sen vaikutus on niin tehokas. Sisältämänsä hellävaraisen riisientsyymin avulla se sulattaa kuolleen solukon, mustapäät ja talitukkeumat. Daily Microfoliantin käytön jälkeen kaikki muut hoitoaineet imeytyvät paremmin ja vaikuttavat tehokkaammin. Tähän aikaan vuodesta sitä voi käyttää päivittäin jopa kuivalle iholle. Sisälämmitysaikaan suosittelen sitä joka toinen, tai kolmas päivä.

MAP-15 REGENERATOR 98€ ( 135€)
Tässä toinen "taikajauhe", joka on saanut runsaasti kiitosta meidän asiakkailta. Map-15 on salainen ase kaikille yli 35-vuotiaille rypistymistä vastaan. Ohut puuterimainen jauhe sulaa ihoon ja siloittaa tehokkaasti juonteita ja ryppyjä. Erinomainen suunympärys-ja silmänympärysryppyihin. Map-15 sisältää runsaasti antioxidantteja jotka korjaavat UV-säteilyn aiheuttamaa ohentumista ja rypistymistä. Jauhe voidaan myös sekoittaa minkä tahansa Dermalogican voiteen joukkoon ja levittää sitä niin koko kasvoille. Tuote on myös todella riittoisa, jos sitä käyttää pelkästää ryppykohtiin silmän-ja suunympärille se riittää useita kuukausia.

MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE 54€ ( 69€)
Tämä naamio auttaa aina on iholla mikä ongelma hyvänsä. Sen tasapainoittava ja kosteuttava vaikutus on ilmiömäinen ja siksi se onkin meidän suosituin naamio. Tässä vaiheessa kesää se tasapainottaa hikoilun aiheuttamia ongelmia, mutta myös talvella naamio on välttämätön torjumaan talvisään tuomia iho-ongelmia. Daily Microfoliant kuorinnan jälkeen naamiot imeytyvät aina paremmin ja tämän naamion voi jättää myös yöksi. Se sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää 2-3 kertaa viikossa.

SKIN REFINING MASQUE 49€ ( 64€)
Tämä naamio puhdistaa ja kirkastaa nopeasti rasvoittuneen ihon. Se sisältää puhdistavaa valkosavea joka imee itseensä öljyisyyden ja supistaa huokoset kuivattamatta. Kurkku-uute rauhoittaa talin eritystä ja kirkastaa sameaa ihon väriä. Skin Refining Masque on pika-apu hikoilun tuomiin ongelmiin, näppyihin, finneihin ja laajentuneisiin huokosiin. Sopii kaikille ihotyypeille ja käytetään 2-3 kertaa viikossa.

Tarjoukset ovat voimassa 30.9 saakka. Naamiot ja kuorinta ovat tärkeitä jokaiselle, joka haluaa pitää ihostaan hyvää huolta. Yli viisikymppisille Map-15 Regeneration on ihan välttämätön, jos haluaa välttyä suunympärysrypyiltä. Niihin ei oikeastaan tehoa muut, kuin Map-15 jauhe ja Lip Renewal Complex ( 42€). 

2 kommenttia:

 1. Anonyymi07:51

  Voiko yöllä käyttää päivävoidetta? (haluaisin esim. matkoilla käyttää/kantaa mukana vain yhtä voidetta ja yövoiteet ovat usein päiväkäyttöön liian rasvaisia, ihoni alkaa kiiltään kuin honkapannu...).
  Olen löytänyt hyvän päivävoiteen ja niin no emmin riittääkö se yksikseen.
  Tuo tarjousjauhe kuorintaan on huipputuote ja se kuuluu matkalaukkuuni etuoikeutetusti.

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvä kysymys ja vastauksia siihen on kaksi erilaista, Dermalogican käyttäjät voivat toimia erilailla kuin muiden sarjojen voiteiden kanssa toimitaan.
  Dermalogicalla ei ole olemassa erillisiä yö-tai päivävoiteita. Kaikkia voiteita voi käyttää tilanteesta riippuen sekä aamulla, että illalla. Kaikki käyvät myös meikin alle, koska ne ovat hyvin imeytyviä kun ne eivät sisällä mineraalirasvaa. Voiteiden vaikutuksia vahvistetaan erilaisilla tehotipoilla, joita laitetaan voiteen alle. Tämä on yksi suuri plussa Dermalogicalla, koska voiteita ei tarvitse olla kuin yksi.

  Muilla sarjoilla yövoide on yleensä niin rasvainen ettei sitä voi käyttää meikin alla. Kun on kysymys lyhyestä parin viikon matkasta ajattelisin, että voisit käyttää pelkkää päivävoidetta sen aikaa ettei tarvitse ottaa montaa tuotetta. Daily Microfoliant on matkalla ihan erinomainen, koska se pitää ihon tasapainossa. Varsinkin aurinkolomalla sitä voi käyttää joka päivä.

  Inkeri

  VastaaPoista