keskiviikko 6. elokuuta 2014

Lomauutisia

Tässä hiukan tietoa hoitolan toiminnasta elokuussa. Ensinnäkin aivoni taitaa olla helteen sulattamat, kun viikonlopulle ei ollutkaan postauksia. Olin vahingossa laittanut ajoituksen ihan väärin ja eipä sitten julkaistu mitään. Näin voi käydä elokuun aikana toistenkin, koska aloitan lomani 8.8 ja palaan työhön 25.8. Marihan on tietysti paikalla joten kauneushoitola toimii täyttä päätä ja ostoksilla voi poiketa ja hyödyntää tarjouksia.

Nyt en lupaa mitään postauksia tähän blogiin lomani aikana. Kirjoitan, jos tulee inspiraatio ja yleensä se kyllä tulee. Aiheet voi olla ihan muuta, kuin ihonhoito, mutta tarve kirjoittaa voi tulla näkemästäni ja kokemastani. Tämä kirjoittaminen on tullut minulle niin tavaksi etten osaa varmaan olla enää sitä ilman. Kokoan ajatukseni tätä kirjoittamalla ihan, kuin päiväkirjan kirjoittamisessa kuuluukin. Jotain asioita voin kirjoittaa etukäteen ja ajastaa ne ilmestymään määrättynä päivänä. Uudet tarjoustuotteet tulee 15.8 ja niistä kirjoitan sinä päivänä.

Kesälomani vietän aika rankoissa tunnelmissa, koska matkakohteena on Auschwitz ja Krakova. Varsovan kansannoususta tuli seitsemänkymmentävuotta nyt elokuun alussa ja uskoisin, että koko Puola juhlii sitä. Auschwitzin vapauttamisesta tulee seitsemänkymmentävuotta 27.1-15 ja siihen liittyy erilaisia näyttelyitä ja tapahtumia. Krakovan kaupunki kiinnostaa minua ylipäätänsä, koska sitä ei tuhottu toisessa maailmansodassa ja se on edelleen siinä kunnossa mitä se on satoja vuosia ollut. Krakovassa on myös mielenkiintoinen museo, joka kertoo osaltaan holocaustista. Oscar Schindlerin posliinitehdas oli Krakovassa ja se on nyt entisöity museoksi, joka kertoo juutalaisten joukkotuhosta ja Schindlerin pelastamista ihmisistä. Oscar Schindlerhän tunnetaan elokuvasta Schindlerin lista ja hän oli niitä harvoja ihmisiä, joka uskalsi toimia juutalaisten hyväksi.

Nyt kannattaa varata kasvohoitoajat syyskuulle, koska lomalta tullessani kaksi ensimmäistä viikkoa on lähes täynnä. Marilta löytyy vielä ihan mukavasti aikoja elokuun loppupuolelle. Muistakaa tämä HELLETARJOUS: ostaessasi 100€ arvosta tuotteita saat lahjaksi matkapussukan jonka arvo on 68€. Pussi sisältää seuraavat tuotteet: Special Cleansing Gel, Multi-Active Toner, Skin Dynamic Recovery sk 30, Total Eye Care sk 15, Skin Hydrating Masque ja Daily Microfoliant. Tuotteet riittää noin 2-3 viikon käyttöön. Tarjous on voimassa verkkokaupassa sekä hoitolassa 11.8-14 saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti