keskiviikko 20. elokuuta 2014

Map-15 Regenerator on tehotuote suunympärysrypyille

Map-15 Regenerator NYT TARJOUSHINTA 98€ (135€) on ainoa todella tehokas apu suunympärysrypyille. Hyvin monelle naiselle alkaa viimeistään viisikymppisenä tulemaan harmillisia pystyryppyjä huulten ympärille. Toisille ne tulevat esiin jo nelikymppisenä ja ovat hyvin näkyvät jo viisikymppisenä. Se johtuu ihan ihmisen tavasta ilmehtiä, syödä ja juoda. Tupakointi on varma konsti hankkia voimakkaat pystyjuonteet. Ilmerypyille ei ihminen voi mitään, koska omaa tapaa ilmehtiä ei voi muuttaa.

Suunympärysrypyt ovat hankalia hoitaa edes plastiikkakirurgialla, koska huulten ympärystää ei voi kiristää ilman, että puhe ja syöminen hankaloituu. Täyteaineita piikitetään yleensä näihin ryppyihin, mutta nekin tulokset on minusta keinotekoisia ja ainakin lyhytaikaisia. En ymmärrä mikä ilo on pullistaa täyteaineella rypyn pohjaa ja saada ylähuuli epämääräisen pullistuneeksi. Kyllähän se tilannetta muuttaa, mutta en pidä sitä pullistettua juonnetta yhtään paremman näköisenä, kuin tavallista juonnettakaan. Kasvohoidolla voidaan ennalta ehkäistä ryppyjen syntymistä ja ainakin meidän kasvohoidossa suunympärys huomioidaan erityisesti. Kotihoito on kuitenkin tärkein asia vähentämään ja ennalta ehkäisemään suunympärysryppyjä.

Omat asiakkaamme ovat saaneet hyvin näkyviä tuloksia Map-15 jauheen avulla. Map-15 Regenerator on erinomainen täsmähoito kaikkiin ryppyihin, mutta neuvon nyt hoitokuurin erityisesti suunympärille. Huulet ja suunympärys kannattaa kuoria joka ilta, tai aamu Daily Microfoliantilla NYT TARJOUSHINTA 55€ (72€). Sen jälkeen levitetään Map-15 puuteria suunympärysalueelle ja se imeytyy sulamalla ihoon. Sen päälle sipaistaan vielä Lip Renewal Complex (42€) ja tämä tehdään joka aamu ja ilta. Itse pidän yöpöydällä Lip Renewal Complexia ja sivelen sitä useampaan kertaan illan mittaan, kun lueskelen sängyssä. Lip Renewal Complexia on tarkoitus käyttää vain ohut filmi huulille ja suunympärille. Puikkoa ei tarvitse kiertää joka käyttökerta, vaan todella pieni määrä riittää.   Tulokset tästä tehohoidosta alkaa näkymään parin kolmen viikon kuluttua. Map-15 Regenerator on ilmiömäisen riittoisa tuote ja todella tehokas eli se on myös edullinen tehohoito harmilliseen ongelmaan.

8 kommenttia:

 1. Anonyymi08:02

  Lisätäänkö tuo map-15 jauhe (oletan sen olevan jauhoa, kuten se kuorintajauhe), johonkin kosteusvoiteeseen ja sen mukaan naaman nahkaan.
  Vai onko se kuten joku seerumi, jonka pystyy laittamaan iholle "normijärjellä"?

  Mietin kävisinkö ostamassa nuo tarjousjauheet ja panostaa niillä ihonhoitoani tänä syksynä (kun ihoni voi hyvin, näpytön aurinkovoiteenkäytöstä huolimatta, tasapainossa, auringon kauniisti päivettämä...).

  Tuota kuorintaa olen käyttänyt vuosia, mutta tuo map-15 on ennenkokematon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Map-15 on jauhemaista, mutta vielä ohuempaa kuin Daily Microfoliant kuorintajauhe. Vertaisin sitä perunajauhoon. Map-15 jauhe sulaa ihoon eli kun levität sitä sormella se tuntuu ohuelta, kostealta geeliltä. Yksinään sitä ei kannata käyttää, koska siinä ei ole kosteutta eikä sitä pysty riittävästi levittämään ilman voidetta.
   Suosittelen, että ensin levitetään sormella jauhetta suoraan puhtaalle iholle pahimpiin ryppykohtiin eli yleensä suunympärille, suu/nenäpoimuun ( nasolabialepoimu) ja silmänympärille. Sitten otetaan kämmenelle voidetta sen verran, kun sitä yleensä käytetään ja ravistetaan Map-15 jauhetta siihen ja hiukan sekoitetaan. Näin se levittyy voiteen mukana tasaisesti koko kasvoille. Map-15 on ensisijaisesti ryppytuote ja jos on kosteuttamisen tarve, niin kannattaa käyttää vielä Skin Hydrating Boosteria tehotippana.
   Map-15 on helppo käyttää ja erittäin hyvä sijoitus rypistymisen ehkäisyyn. Poikkea hoitolaan, niin itse näet miten jauhe toimii. On hiukan vaikea muuten selittää miten jauhe sulaa ihoon.

   Inkeri

   Poista
 2. http://www.ostolakossa.com/2014/08/pop-up-kauneuspaiva-228.html

  VastaaPoista
 3. Anonyymi14:58

  Olen käyttänyt muutaman pullon tätä Map-15 jauhetta ja sen vaikutus oli ihan ihmeellinen. Suunympärystäni on varsinainen riisipiirakkarypytys ja se harmittaa kovasti. Käytin ensimmäisen pullon Map-15 noin kolmevuotta sitten ja jo parin viikon käytön jälkeen vaikutus oli ihan näkyvä. Käytin sitä yhdessä tämän kuorintajauheen kanssa ja se kyllä tehosti vaikutusta.
  Välillä vaan tuotteen käyttö unohtuu, mutta joka kerta sen silottava vaikutus näkyy. Olen ihan varma, että olisin ihan kurttuhuuli ellen käyttäisi tätä Map-15 jauhetta. Muille asiakkaille voin sanoa, että se on helppo käyttää ja hintansa "väärtti"

  A-M

  VastaaPoista
 4. Anonyymi14:50

  Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa. Ostin viime syksynä ekan putelin Map-15 jauhetta ja olin aika epäileväinen, kun ikääkin on jo viiskyt ja risat. Poltin myös tupakkaa parikymmentävuotta ja lopetettuani sen viime kesänä alkoi huulten rypyt häiritä.
  En olisi ikinä uskonut, että siihen voisi joku aine auttaa. Käytin Map-15 jauhetta aamulla ja illalla ja sitten tätä huulirasvaa Lip Renewal Complexia useamman kerran päivässä. Ylähuulen väri ihan muuttui ja rypyt pehmeni huomattavasti. Jo parin viikon jälkeen huomasi muutosta ja sehän kannusti hoitoa jatkamaan. Pullo on myös tosi riittoisa. Muistaakseni käytin ekaa pulloa lähes puolivuotta.

  Kirsti

  VastaaPoista
 5. Anonyymi05:28

  Oma ongelmani on ollut atooppiset silmänympärykset, jotka ovat rypistyneet ennen aikojaan kuivuuden takia. Tutustuin Dermalogicaan vasta vuosi sitten ja ensimmäinen hankinta oli tehohoito silmänympärille. Kosmetologi neuvoi tämän Map-15 puuterin ja Intensive Eye Repairin. Laitan ensin puuterin suoraan ryppyihin ja sitten sekoitan sitä vielä silmänympärysvoiteeseen. Hämmästyttävää miten selvästi se pehmitti syviä juonteita ja kuivuuskin helpotti. Viime talvena ei ollut ongelmaa ihottumasta laisinkaan.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi09:27

  Itselläni on erittäin rasvainen iho, vaikka ikää on yli viisikymppiä. En oikein voi käyttää mitään paksuja ryppyvoiteita ja ehkä minulle on hiukan "rasvan pelkoa". Olen muutaman vuoden käyttänyt Oil Control Lotionia ja Active Moistia vuoron perään, hiukan vuodenajasta riippuen. Sekoitan aina joukkoon Map-15 puuterin ja mielestäni se on ollut iholleni hyvä systeemi. Huokoset ovat supistuneet ja iho on muutenkin kiinteämpi. Kiva, että Map-15 on tarjouksessa, taidan ostaa pari pulloa kerralla. Tuote on niin riittoisa, että kaksi pulloa riittää minulle noin kahdeksan kuukautta enkä yhtään pihistele käyttöä.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi00:17

  Menin Inkerille ekaa kertaa Nanolift käsittelyyn parivuotta sitten ja kosmetologille minut ajoi syvät uurteen silmäkulmissa. Olin juuri täyttänyt 40v ja laiminlyönyt itseni täysin. Silloin kotihoito aloitettiin näistä rypyistä ja ostin Map puuterin ja Age Reversal Eye Complexin yöksi ja Multivitamin. Power Firmin päiväksi. En olisi ikinä uskonut, että niin näkyviä vaikutuksia voi tulla. Tavallaan tuo ryppyongelma saatiin vielä kokonaan pois ja nyt rypyt ei enää vaivaa. Siirryin sen jälkeen muihinkin Dermalogican aineisiin, mutta tuosta Map-15 puuterista ja Age Reversal silmänympärysrasvasta tuli suosikkini. Kiva, että Map on nyt tarjouksessa.

  M-L

  VastaaPoista