perjantai 8. elokuuta 2014

Uudistunut Dynamic Skin Recovery sk50

Dynamic Skin Recovery sk 30 on ollut vuosikausia meidän myydyin päivävoide varsinkin näin kesällä. Se on ihanan kevyt, mutta tekee kiinteän ja napakan tunteen iholle ja siinä on ollut suojakerroin 30.

Nyt auringosta on tullut vuosi vuodelta suurempi vaara iholle ja siksi suojakertoimia lisätään. Dynamic Skin Recovery on nyt 50 suojakertoimeltaan. Voiteen koostumus ei ole muuten muuttunut, vaan se on yhtä kevyt ja hyvin imeytyvä, kuin ennenkin. Mistään muusta ei muutosta huomaa, kuin suojakerroin merkintä on muuttunut. Dynamic Skin Recovery sk 50 ( 109€)kuuluu Dermalogican Age Smart hoitolinjaan, joka on tarkoitettu yli kolmekymppisille. Dynamic Skin Recovery sk 50 sisältää ainutlaatuisen polypeptidiyhdisteen joka stimuloi kollageenituotantoa. Polypeptidit parantaa kollageeni ja elastiinisäikeiden kosteutta ja vahvuutta ja sitä kautta ihon kimmoisuus paranee. Sen myös ihan tuntee, kun levittää Dynamic Skin Recoveryn sk50 iholleen.

Toinen hyvä raaka-aine on valkoinen tee, joka on tehokas antioxidantti. Antioxidantit korjaa UV- säteilyn aiheuttamaa ihon ohentumista ja kuivumista. Valkoisen teen aineosat vaikuttavat myös tähän kollageenituotantoon ja sitä kautta ihon kimmoisuuteen. Dynamic Skin Recovery sk 50 sopii myös hyvin meikin alle ja se pysyykin mattapintaisena koko päivän. Nyt siis meidän suosikkivoide on entistä tehokkaampi suojatuote ja käy niillekin joilla aurinkokeratoosia on jo hoidettu. Korostan vielä sitä, että kaikki Dermalogican aurinkosuojatuotteet ovat Suomen markkinoiden parhaita. Amerikan lain mukaan kaikki suojakertoimen sisältävät voiteet katsotaan lääkeaineiksi ja ne käyvät samat tutkimukset läpi, kun lääkeaineet yleensäkin.

Muista myös HELLETARJOUS: ostaessasi yli sadalla eurolla tuotteita saat lahjaksi matkapakkauksen jonka arvo on 68€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti