maanantai 4. elokuuta 2014

Pikatarjous helteen rasittamalle iholle!

Saimme Dermalogicalta vielä lisää Brighten Up pikkupakkauksia. Pakkaus sisältää matkakoot Special Cleansing Gelistä, Multi-Active Tonerista, Daily Microfoliantista,Hydrating Masquesta, Total Eye Caresta sekä Skin Dynamic Recoverystä sk 30, pakkauksen arvo on 69€. Kun teette tämän viikon aikana tuoteostoja yli sadalla eurolla saatte paketin kaupanpäälle. Tarjous on siis voimassa tästä hetkestä 11.8-14 saakka. Huomioikaa myös, että kesän muut tarjoustuotteet ovat voimassa 15.8 saakka ja sitten vaihtuu uudet tarjoukset.

Tämä Brightenin Up pakkauksen tuotteet kestävät käytössä 2-3 viikkoa eli ehkä juuri sen verran, kun hellekesää vielä riittää. Kuivaihoinenkin voisi siirtyä muutamaksi viikoksi Special Cleansing Gelin käyttöön, koska se hillitsee näppyjä ja tappaa tulehdusbakteereja. Multi-Active Toner on taas puolestaan hyvä lisäkosteutus hien kuivattamalle iholle. Kuorinta on nyt aivan välttämätön jos mielii pitää tukkeumat pois ihostaan. Daily Microfoliant matkakoosta saa noin 10-15 kuorintakertaa. Suosittelisin tekemään niin, että ostatte jotain perustuotteita joita tarvitsette sitten myöhemminkin syksyllä ja tällä Brightenin Up pakkauksella saa autettua tämän hetken iho-ongelmiin. Saatte säästöä siinä ettei tarvitse ostaa isoja kokoja pakkauksen tuotteista, koska kuivaihoinen ei ainakaan tarvitse niitä montaa kuukautta. Ne kenen ongelma on ihon kuivuminen jatkuvan hikoilun takia saavat apua Hydrating Masquesta ja Daily Microfoliantista. Kuivaihoinen voi kuoria joka toinen päivä ja laittaa naamion 2-3 kertaa viikossa.

Multi-Active Toner on ihana ja helppo kosteuttaja ja sitä voi, vaikka suihkutella pitkin päivää iholle raikastukseksi. Näin kuumalla pidän sitä jääkaapissa ja suihkuttelen pitkin päivää kasvoille, käsivarsille ja jaloille. Kylmänä se virkistää ihanasti ja saahan siitä kosteutta vartalonkin iho. Ei kannata ohittaa näin hyvää tarjousta!

4 kommenttia:

 1. Anonyymi13:04

  Kuulostaapa hyvältä:) Kai tarjous koskee myös verkkokaupan asiakkaita?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi16:08

  Ompas tosiaan hyvä tarjous ja täytyyhän se käyttää.....
  Voiko tuota Total Eye Carea käyttää öisinkin, vaikka siinä on aurinkosuoja? Mitä suosittelisit sen pariksi yökäyttöön yli viisikymppiselle? Nyt käytössäni on multivitamin power serum mitä läiskin myös silmänympärille ja se tuntuu oikein hyvältä aineelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Total Eye Carea voi käyttää öisinkin, koska aurinkosuoja ei ole kemiallinen. Yli nelikymppisille sen pariksi olisi tehokkaampi käyttää Age Reversal Eye Complex, joka on tehokas elvyttäjä.

   Inkeri

   Poista
 3. Helena Kuusinen17:56

  Nämä matkakoot ovat todella kätsyjä. Tilasin sen seerumitarjouksen ja siinäkin tuli mukana todella monta matkakokoa. Nyt vasta hoksasin, että sen Daily Microfoliant pikkupurkin saa auki ja sitä voi täyttää siitä isommasta.

  Helena K.

  VastaaPoista