perjantai 29. elokuuta 2014

Kaksi kosmetologia ja neljä kissaa

Minulla on ilo ja kunnia kertoa, että Marinkin kotiin on tullut päällikkö. Pikkuherra Tassunen on nyt pitänyt viikon verran Marin perhettä palveluskuntanaan ja pikkuhiljaa palvelusväki alkaa sopeutua herran tavoille. Tassunen on tosi söpö ja vilkas monirotuinen karvakorva, äiti oli puoliksi norjalainen metsäkissa ja aika pitkäkarvainen. Tassunen ei vielä ole pitkäkarvainen, mutta saa nähdä sitten, kun pentukarva lähtee. Tassunen on mustavalkoinen ja kuvista päätelleen aika vilpertti ja vauhtia kuulemma riittää. Nyt siis voit varautua, että meillä hoitolassa Marikin on liittynyt höpsähtäneiden joukkoon ja puhuu vain kissoista, niin kuin minäkin.

Onneksi omat kissani eivät liikaa stressaantuneet meidän Krakovan lomasta. Viimeksihän keväällä Jösse oli vähän pois tolaltaan, kun olimme viikon verran poissa. Nyt äitini oli kaksi kertaa päivässä käynnyt seurustelemassa poikien kanssa ja harjannut niitä samalla. En meinannut tuntea koko jätkiä, kun ne oli melkeimpä eri värisiäkin ja tosi siistin näköisiä. Olemme nyt jatkaneet harjaamista ja he nauttivat siitä tosi paljon. Jössekin joka on aina niin epäluuloinen kaikkea kohtaan hurruttaa ja pyyhkii märkää nenäänsä käsiin kiitokseksi. Syksy on vaan tullut tosi aikasin. Hertta lähtee ulos vasta yhdeksän tienoilla ja tulee illalla nukkumaan jo kuuden maissa siis ihan talviaikataulussaan.

MUISTA: lisätarjous Map-15 Regenerationista, ostaessasi Map-15 (98€, norm.135€) ja Lip Renewal Complexin (43€) saat lahjaksi matkakoot Total Eye Care sk15 ja Ultra Smoothing Eye Serum silmänymp.voiteista. Tarjous on voimassa 3.9 saakka. Samoin meiltä löytyy nyt Daily Microfoliantista (55€, norm. 72€)pakkauksia, joissa on kaupanpäällisinä matkakoot Precleansesta ja Exfoliant Gentle Cream kuorinnasta. Ne riittävät vielä noin viikon verran, ole siis nopea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti