keskiviikko 13. elokuuta 2014

Viimeinen tilaisuus hyödyntää tämän hetken tarjoukset

Viikonlopulla tulee uudet tarjoustuotteet, jotka ovat voimassa 30.9 saakka. Nyt on vielä keskiviikko aikaa ostaa tämän hetken tarjoustuotteita. Ne eivät tule uudestaan tarjoukseen ainakaan vuoteen.

Helteisen kesän jälkeen lähes kaikki tarvitsevat Clearing Mattifieriä NYT 53€, norm. 69€. Se estää mustapäiden ja näppyjen syntyä ja supistaa huokosia. Öljyinen iho pysyy sen avulla kiiltämättömänä ja meikki pysyy hyvin. Missään tapauksessa se ei kuivata, sitä voi käyttää kuivaihoisetkin satunnaiseen rasvoittumiseen. Total Eye Care sk 15 NYT 48€, norm. 62€ sopii myös kaikille ja sitä voi käyttää talvellakin ellei ole kovin kuivaihoinen. Sen sisältämä mineraalipigmentti vähentää silmänympärysten tummuutta ja vaalentaa punakkuutta. Total Eye Care on ainoa silmänympärysvoide joka auttaa tähän suomalaisten tyypilliseen vaivaan eli tummiin silmänympäryksiin.

After Sun Repair NYT 39€, norm. 53€ on kerännyt kiitosta asiakkailta tänäkin kesänä. Se ei ole pelkkä auringonoton jälkeistuote, vaan hoitava vartalovoide ympäri vuoden. Muutama asiakas on kertonut rauhoittaneensa sillä nokkosrokon jälkeisen hilseilyn ja kutinan. Turvonneille jaloille se on erinomainen apu. Ja tietysti tässä omassa tarkoituksessaan eli auringon rasittamalle iholle se on ihan ainutlaatuinen tehotuote. Ne ketkä suunnittelevat talvella etelän lomaa voisivat varautua nyt jo oikeilla hoitotuotteilla. Varsinkin kesken talvea tehdyllä aurinkolomalla iho joutuu koville ja saattaa palaa silloin tehokas After Sun Repair on oiva apu. Defence Solar Booster sk50 NYT 66€, norm. 85€ on myös tuote joka kannattaa ostaa varastoon. Tällä hetkellä myynnissä olevat aurinkotuotteet ovat päivätty 08/15 eli se on voiteen viimeinen käyttöön otto päivä josta tuote on noin kolmekuukautta varmasti suojakertoimeltaan 50.

Suomessakin tarvitaan hyvää aurinkotuotetta ihan syyskuun lopulle saakka ja taas helmikuulta alkaa aurinkoiset hiihtokelit. En usko, että mikään aurinkotuote tulee enää tarjoukseen ennen ensi kesää, joten ostos kannattaa tehdä nyt. Talven aurinkolomilla kasvot tarvitsevat takuulla tämän viidenkympin suojan, kun iholla ei ole enää kesän rusketusta suojaamassa. Nopealla viikonmittaisella aurinkolomalla rusketuksesta tulee kirjava ellei ole hyvää aurinkovoidetta. Tämän kesän rusketusta saa kauniisti korostettua Youngbloodin aurinkopuuterilla NYT 55€, norm. 71€. Sundance sävyllä iholle tulee kaunis pinta ja ihon lämmin päivetys korostuu ja aurinkopuuteri käy poskipunaksikin pitkin talvea. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti