sunnuntai 31. elokuuta 2014

Dermalogican Medibac tuotteet ovat vastaisku aikuisiänacnelle

Olen viime aikoina vastaillut tavallista enemmän asiakkaiden kysymyksiin acnen ja rasvaisen ihon hoidosta. Yleensä loppukesästä rasvainen iho on hyvässä kunnossa, mutta nyt helle toi liikaa hikoilua ja myös bakteeritoiminta villiintyi. Joillekin on suorastaan puhjennut aikuisiänacne.

Aikuisiänacne näyttää ihan samalta, kuin acne yleensäkin. Se vaan on tullut yli kaksikymppiselle jolla ei aikaisemmin ole ollut acneongelmia. Ensiksi asiakkaan pitäisi päättää lähteekö hän hoitamaan ihoaan kosmetiikan konstein ja meneekö ihotautilääkärille. Parasta on ensimmäiseksi mennä kosmetologille, joka auttaa päätöksenteossa. Ainakin me Marin kanssa kerromme asiakkaalle kummankin vaihtoehdon hyödyt ja haitat. Lääkkeet ovat nopeampi apu ja ehkä edullisempi ellei käytetä Roaccutanea. Lääkkeillä on taas paljon sivuvaikutuksia ja koko elimistö kärsii niistä.

Dermalogican Medibac tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja acneiho rauhoittuu kuivumatta liikaa. Kotihoituotteiden tueksi on hyvä tehdä ihonpuhdistuksia 3-8 kertaan. Pelkkä ihonpuhdistus vie aikaa tunnin verran ja sen hinta on 66€. Medibac linjan puhdistusaine on Clearing Skin Wash (500ml 68€), 250ml 51€) ja se on geelimäinen tuote jolla pestään iho aamuin, illoin. Se sopii loistavasti myös vartalon pesuun, jos selässä, tai rinnassa on finnejä. Päivävoide on Oil Control Lotion ( 50ml,58€), joka on erittäin suosittu päivävoide varsinkin kesällä. Se on ohut maitomainen tuote, joka imeytyy täydellisesti. Se sisältää mikrokiteitä, jotka imevät iholta päivän mittaan talia ja iho pysyy kiiltämättömänä. Voide myös rauhoittaa talineritystä ja ehkäisee mustapäiden, finnien ja talitukkeumien syntyä.

Lääkemäinen tehovoide yöksi on Overnight Clearing Gel ( 50ml, 68€) joka rauhoittaa tulehtuneita finnejä ja estää huokosia tukkeutumasta ja se myös lievästi kuivattaa ihoa. Acneiholla geeliä voi käyttää joka yö, mutta vähäisemmässä rasvoittumisessa vaikka joka toinen yö. Kuorinta on myös tärkeää acneihollekin, mutta se pitää olla hellävaraista ettei tulehtuneet, märkivät finnit rikkoudu ja vaan levitä bakteereita lisää. Tässäkin tilanteessa Daily Microfoliant ( NYt TARJOUSHINTA 55€, norm. 72€) on erinomainen ja sitä voi käyttää päivittäin. Medibac linjan naamio Sebum Cleanring Masque ( 75 ml, 64€) imee itseensä ihotalia ja tuhoaa tulehdusta aiheuttavia bakteereita. Sitä voi käyttää 3 kertaa viikossa ja vaikka ihan joka toinen päivä. Näiden viiden tuotteen avulla tuloksia alkaa näkymään jo parin viikon käytön jälkeen. Dermalogican Medibac tuotteet ovat ehdottomasti markkinoiden parhaat acneihon kotihoitoaineet. Niiä ei voi mitenkään verrata markettien kosmetiikkaan, vaan Medibac linja on lääkkeen ja kosmetiikkan välimuoto.

HUOMIO!
Muista myös, että tilatessasi nyt Daily Microfoliantin saat pakkauksen mukana lahjaksi matkakoot Precleansesta ja Exfoliant Gentle Cream kuorinnasta, lahjan arvo on 25€. Ostaessasi Map-15 Regeneration (  NYT TARJOUSHINTA 98€, norm.135€)  tuotteen sekä Lip Renewal Complexin ( 42€) saat kaupanpäälle silmänympärystuotteet matkakokoina eli Total Eye Care  sk 15 ja Ultra Smoothing Eye Serum joiden yhteisarvo on 27€. Tämä viimeinen tarjous on voimassa vain 3.9 saakka. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti