torstai 21. elokuuta 2014

Pikakasvohoito kotikonstein

Tämän hetken tarjoustuotteilla saat tehtyä kotona tehokkaan pikakasvohoidon. Kuorinta ja naamio peräjälkeen käytettyinä pari kertaa viikossa on tehokas yhdistelmä tasapainottamaan ja elvyttämään ihoa. Meille suomalaisille sauna on tärkeä asia ja suosittelenkin, että saunan jälkeen kannattaa tämä pikahoito tehdä. Sauna avaa huokoset ja pehmittää kuolleen solukon ja silloin hoitoaineet vaikuttavat paremmin. Tehohoidolla saat myös kompensoitua saunan ihoa kuivattavan vaikutuksen.

Teen itse niin, että kuorin ihon lopuksi, kun jo lähden saunasta pois. Näin iho on jo ehtinyt lämmetä ja pehmetä. Sitten pukemisen jälkeen levitän Multivitamin Power Recovery Masquen NYT TARJOUSHINTA 54€ (69€) ja annan paksun kerroksen imeytyä rauhassa vartin verran ja pyyhin kasvopaperilla imeytymättömän osan pois ja loppu saa vaikuttaa vaikka yön yli. Skin Refining Masque NYT TARJOUSHINTA 49€ (64€) käytetään samaan tapaan, mutta se pitää pestä pois vartin vaikutusajan jälkeen. Se on savipohjainen ja pitemmän ajan kuluessa se kuivuu ihoon ja on hankala saada pois.

Daily Microfoliant NYT TARJOUSHINTA 55€ (72€) on ihan käypä kuorinta näitä naamioita ennen. Vielä parempi olisi kuitenkin tehokkaampi Multivitamin Thermofoliant ( 82€), joka kuorii tehokkaammin kuollutta solukkoa ja puhdistaa huokosia, mutta ellei sitä ole käytä Daily Microfoliantia. Pyydä seuraavalla käyntikerralla näytteet Multivitamin Thermofoliantista, niin voit kokeilla miten erilainen se on, kun päivittäiseen käyttöön tarkoitettu Daily Microfoliant. Minun pitää, vaan muistaa tilata lisää noita Multivitamin Thermofoliant näytteitä, kunhan menen maanantaina töihin.

Silloin, kun iho on huonossa kunnossa ja suistunut ihan epätasapainoon kannattaa tehdä kolmena päivänä peräjälkeen tämä kotikasvohoito. Iholle joka välillä on rasvoittuva ja välillä pintakuiva on hyvä käyttää tilanteen mukaan Multivitamin Masqueta ja Refining Masqueta. Monelle tulee hormonaalista öljyisyyttä ja näppyä noin viikkoa ennen kuukautisia ja heille tämä Skin Refining Masque on hyvä tehohoito. Rasvoittuminen rauhoittuu ja iho normalisoituu kuivumatta. Suurimmalla osalla asiakkaistamme on Multivitamin Masque jatkuvassa käytössä, mutta nyt kannattaa ostaa tarjoushinnalla siihen rinnalle tämä puhdistava Skin Refining Masque, koska sen kirkastava vaikutus tekee hyvää ihan kaikille ihoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti