perjantai 26. syyskuuta 2014

Hoitosuihke on tärkeä hoitoaine!

Aivan kaikki asiakkaamme eivät ole sisäistäneet hoitosuihkeiden käyttöä, mutta ne kenellä suihke on käytössä ovat siihen todella tykästyneitä. Se on helppo ja nopea tapa tehostaa ihonhoitoa. Dermalogicassa ei ole ollenkaan varsinaisia kasvovesiä, koska niitä ei tarvita täysin vesiliukoisten puhdistustuotteiden takia. Kasvovettä käytetään muissa sarjoissa siksi, että puhdistusaineet sisältävät mineraalirasvoja, jotka eivät ole vesiliukoisia ja ne tarvitsevat alkoholeja ja etanoleja irrotakseen iholta kunnolla. Näin syntyy kierre, kun kasvovesi kuivattaa ja ilman sitä iho tukkiintuu. En ollenkaan ymmärrä miksi kukaan enää suostuu käyttämään tämän tyyppisiä tuotteita.

Dermalogicalla on kolme hoitosuihketta jotka ovat vaikutuksiltaan erilaisia. Yksi yhteinen ja tärkein vaikutus on se, että ne neutralisoivat ihon ph:n pesun jälkeen. Kaikki puhdistusaineet ja pelkkä vesikin muuttaa ihon ph:n emäksiseksi noin tunnin ajaksi. Ihon normaali ph on hapan ja iholta menee noin tunti, kun se muuttaa ph:n entiselleen. Emäksinen ph on erittäin otollinen bakteerien elätysalusta ja finnien syntyminen lisääntyy. Emäksinen iho on myös tiukempi ja kireämpi ja siihen ei voiteet imeydy kunnolla. Nämä ovat tärkeät syyt miksi hoitosuihkeita kannattaa käyttää. Tässä vielä niiden erityisominaisuudet.

ANTIOXIDANT HYDRAMIST ( 62€) on kaikille ihotyypeille tarkoitettu elvyttävä ja kosteuttava hoitosuihke. Sen antioxidanttiset vaikutusaineet hidastavat UV-säteilyn ohentavaa ja vanhentavaa vaikutusta ja kesällä se onkin erittäin hyvä valinta kotihoitoon. Antioxidant Hydramist kuuluu Age Smart hoitolinjaan joten se on elvyttävä ja kiinteyttävä vaikutukseltaan ja tukee muiden Age Smart linjan hoitoaineiden vaikutusta.

ULTRA CALMING MIST (55€) on herkän ihon hoitolinjaan kuuluva ja se sopii hyvin allergiselle ja couperoottiselle iholle. Ultra Calming Mist vähentää punoitusta nopeasti ja siksi se onkin hyvä suihkauttaa heti saunan jälkeen helposti punoittavalle iholle. Useamman viikon säännöllinen käyttö lieventää ihon punoitusreaktiota ja vahvistaa ihoa. Ruusufinni-iholle tämä tuote on erinomainen. Myös miehet jotka eivät halua, tai viitsi käyttää voiteita kasvoillaan saavat hyötyä Ultra Calming Mististä.

MULTI-ACTIVE TONER (44€) sopii kaikille ihotyypeille myös ihan nuorelle iholle. Myös rasvoittuva ja öljyinen iho hyötyy Multi-Active Tonerin vaikutuksista. Tämä hoitosuihke ensisijaisesti kosteuttaa ja auttaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä. On myös hyvä muistaa, että käyttämällä hoitosuihketta voiteet ja tehotipat levittyvät ja vaikuttavat paremmin, joten niitä säästyy. 

7 kommenttia:

 1. Minä en varmaan enää selviytyisi talvesta ilman antioxidant hydramistiä. Työpaikkani sisäilma on todella kuiva ja paperin pöly ja tietokone kuivattaa lisää. Sumuttelen sitä päivän mittaan meikin päälle ja iho on kiristämätön vielä illallakin.

  VastaaPoista
 2. Olen joskus pohtinut miten olisi parasta tehdä, kun on hoitosuihkeen sumuttanut ? Levitänkö tehotipat siihen kostealle iholle, vai taputtelenko kasvopaperilla ihon kuivaksi ja sitten vasta tehotipat.

  Helena Kuusinen

  VastaaPoista
 3. Taidan olla Antioxidant Hydramistin suurkuluttaja, kun pullo loppuu aika äkkiä. Eikö siitä ole saatavissa isompaa kokoa, niin kuin on putsareissa?
  Olen atoopikko ja talvella hoitosuihke pitää ihon kunnossa ja kutinat pois, kun sumuttelen sitä päivän mittaan.

  Anni

  VastaaPoista
 4. Näistä hoitosuihkeista ei ole, kuin yksi koko. Yleensä ne riittävät käytössä pitkään, koska neste tulee niin hienona suihkuna ja levittyy hyvin ettei sitä kulu kerralla paljoakaan.
  Atoopikoille nämä hoitosuihkeet ovat tosi hyviä hoitoaineita, koska ne estää kuivumista, mutta viileä kosteuttava suihke poistaa myös kutinaa ja kirvelyä.

  Inkeri

  VastaaPoista
 5. Onko järkeä käyttää eri hoitosuihketta aamulla, kuin illalla? Ihoni on hyvin herkkä, ohut ja punoitteleva. Pääasiassa käytän Ultra Calming Mistiä, mutta nyt minulla on jo kaksi pikkukokoa Antioxidant Hydramistiä ja haluaisin ne käyttää pois eli miten toimin?

  Laura

  VastaaPoista
 6. Voit ihan hyvin käyttää eri hoitosuihketta samulla ja illalla. Käytä Ultra Calming Mist aamuisin, koska se rauhoittaa punotuksia ja ne yleensä vaivaavat päiväaikaan. On ihan hyväkin vaihdella erilaisia tuotteita eri kerroilla, että iho saa monipuolisen hoitovaikutuksen.
  Aika usein Dermalogicalla on ollut lahjatuotteena joku hoitosuihke ja ne kannattaa ehdottomasti käyttää. Huomioikaa, että pikkupullojen korkit ovat kierteellä ja ne saa helposti auki, joten niitä voi täyttää isommasta pullosta.

  Inkeri

  VastaaPoista
 7. Olen ollut jo vuosikausia vannoutunut Dermalogican käyttäjä ja yksi suuri ilo on Inkeriltä saadut lahjatuotteet matkakoina. Ne ovat usein pelastaneet tilanteen, kun kukkaro ei salli hankkia uutta tuotetta loppuneen tilalle. Onneksi tuotteet ovat todella riittoisia ja joku tuote rittää hämmästyttävän kauankin.
  Kysyisin näiden hoitosuihkeiden pilaantumisesta. Minulla on pari matkakokoa jotka ovat olleet kadoksissa vuoden verran ja nyt ne löytyi. Mistä tiedän onko ne vielä käyttökunnossa ja mitä iholle tapahtuu, jos käytänkin jotenkin vanhentunutta, tai bakteerien saastuttamaa tuotetta?

  VastaaPoista