lauantai 13. syyskuuta 2014

Kosteusvoide kannattaa vaihtaa talvilaatuun

Suomen ilmastossa iholla on aivan eri tarpeet kesällä, kuin talvella. Yleensä tässä syyskuun puolessa välissä laitetaan sisälämmitys päälle ja samalla hetkellä sisäilman kosteus romahtaa täysin. Ihon pinta kuivuu ja kiristyy ihan parissa vuorokaudessa ja iho on lähes shokissa. Ihosolukko pyrkii mahdollisimman pian normalisoimaan pintakerroksen tilannetta ja alkaa vapauttamaan syvemmältä kosteutta pintakerroksiin. Sekään kosteus ei riitä ja näin iho kuivuu sekä pinnasta, että syvemmältä. Menee parisen viikkoa ennen, kuin ihon tilanne tasapainottuu ja kosteus sitoutuu kunnolla solukkoon.

Tässä vaiheessa Nanolift kasvohoito on todella tarpeen, koska se parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Samalla syvempään solukkoon imeytyy hoitoaineita ja iholla on varaa vähän kosteutta haihduttaakin ilman ongelmia. Kotihoitotuotteet pitää myös vaihtaa kosteuttavimpiin kuin kesällä. Dermalogicalla on neljä "peruskosteusvoidetta" Active Moist 100ml 76€, 50ml 55€, Skin Smoothing Cream 100ml 81€, 50ml 59€ ja Intensive Moisture Balance 100ml 85€, 50ml 59€. Tämä Intensive Moisture Balance on meidän hoitolan suosikkivoide ja itse käytän sitä melkein läpi vuoden.

Active Moist on todella ohut kosteusvoide joka ei sisällä tippaakaan rasvaa. Se sopii öljyisen rasvaiselle iholle talvella estämään pinnan hilseilyä ja kuivumista. Alle 25-vuotiaat voivat käyttää Active Moistia kesät, talvet ellei iho ole kovin rasvainen. Skin Smoothing Cream on keskitäyteläinen voide, joka sisältää pienen määrän rasvamolekyylejä, mutta pääasiassa vahvistavia ja hoitavia vitamiineja kosteuden lisäksi. Se sopii vanhemmalle rasvoittuvalle iholle talvella ja hyvän imeytyvyytensä vuoksi se sopii myös meikinalusvoiteeksi. Silloin, kun ikää on yli kolmekymppiä ja haluaa jo jotain elvyttävää näihin voiteisiin voi sekoittaa Map-15 Regeneratorin  ( NYT TARJOUSHINTA 98€, norm.135€), joka tekee voiteesta tehokkaan ryppyvoiteen.

Intensive Moisture Balance on monen yli 70-vuotiaan asiakkaan lempivoide. He eivät välttämättä halua muita kotihoitotuotteita, kuin puhdistusmaidon ja hyvän voiteen ja silloin voide on Intensive Moisture Balance. Jos joskus haluatte ostaa varmasti pidetyn lahjan ikääntyvälle naiselle, niin Intensive Moisture Balance sopii siihen oikein hyvin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti