torstai 11. syyskuuta 2014

Lahjaksi neljä syksyn suosikkituotetta!

Dermalogican maahantuojalta tuli erä söpöjä matkapakkauksia jossa on tämän vuodenajan tarpeellisimmat tuotteet. Laitan heti pakkaukset kiertoon asiakkaille, jotta voitte hyödyntää tuotteet mahdollisimman pian. Ostaessasi yli viidelläkympillä Dermalogicaa, tai Youngbloodia saat tämän I Love Dermalogica matkapakkauksen lahjaksi ja sen arvo on 41€. Tarjous on voimassa 19.9 saakka, koska pakkauksia ei ole paljoa. Tarjous koskee sekä hoitolaa, että verkkokauppaa.

Tämä I Love Dermalogica pakkaus sisältää matkakoot seuraavista tuotteista: Skin Perfect Primer ( 22 ml, 77€) Daily Microfoliant (  NYT TARJOUSHINTA 55€, norm.72€), Total Eye Care sk 15 (60€) ja Skin Hydrating Masque ( 75ml, 64€). Tuotteet ovat pakattu sievään muoviseen pikkumeikkipussiin, joka on käyttökelpoinen pidempäänkin. Matkakoot riittävät yleensä ainakin parin viikon käyttöön. Näillä matkapakkauksilla pääset kokeilemaan Dermalogican suosikkituotteet, jotka ovat erityisen hyviä, kun syksyn sisälämmitys alkaa.

SKIN PERFECT PRIMER meikinpohjustusaine eli meikitön meikki. Primer on ollut myynnissä kohta pari vuotta ja se nousi asiakkaiden suosikiksi muutamassa kuukaudessa. Itse en siitä enää luovu, meikki näyttää niin paljon paremmalta primerin kanssa. Primer siloittaa ja tasoittaa pienet juonteet ja rypyt, sekä ihon värin. Meikkivoide levittyy paljon paremmin ja pysyy päivän siistinä. Skin Perfect Primer ei ole pelkästään kaunistava tuote, vaan se suojaa ihoa tuulelta ja kuivalta sisäilmalta ja siinä on myös aurinkosuoja 30. Moni asiakas on hylännyt meikkivoiteet kokonaan ja käyttävät primeriä pelkästään. Ellet ole sitä vielä kokeillut nyt on loistava tilaisuus päästä testaamaan tuote omalle ihollesi.

DAILY MICROFOLIANT on Dermalogican suosituin tuote ja todella helppo ja nopea kuorinta-aine. Matkakoosta saa noin 10-15 kuorintakertaa. Hellävarainen kuorinta on erittäin hyvä estämään kuivan sisäilman tuomaa hilseilyä ja ihon pinnan kireyttä.
SKIN HYDRATING MASQUE on virkistävä ja kosteuttava naamio ja se toimii todella hyvin yhdessä Daily Microfoliant kuorinnan kanssa. Naamio levitetään paksuna kerroksena koko kasvoille ja se saa vaikuttaa vähintään viisitoistaminuuttia ja sitten se pestään pois ja laitetaan kosteusvoiteet. Naamiota kannattaa käyttää 2-3 kertaa viikossa ja matkakoosta saa noin kymmenen käyttökertaa. Pääset loistavasti ohitse syksyn kuivattavimman kohdan, kun käytät pari, kolme viikkoa Daily Microfoliant +Skin Hydrating Masque yhdistelmää joka kolmaspäivä.

TOTAL EYE CARE sk 15 on silmänympärysvoide, joka sisältää mineraalipigmentin joka vaalentaa tummia silmänympäryksiä ja toimii hoitavan valokynän tapaan. Voide on hyvin kosteuttava ja estää kuivuudesta johtuvien ryppyjen syntymistä. Ainoa silmänympärysvoide Dermalogicalla jossa on myös aurinkosuoja. Total Eye Care käy kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.

Nyt kannattaa olla nopea ja ostaa esimerkiksi tarjoustuotteet nyt, kun saat vielä lisäedun.

2 kommenttia:

  1. Kiitos taas kivasta yllätyspaketista. Kävin heti torstaina ostoksilla ihan tämän blogijutun takia. I Love Dermalogica paketti oli aivan suloinen ja siksi halusin sen, kun en ollut SkinPerfect Primeriä kokeillut aikaisemmin. Nyt on seuravaksi ostettava sitä, vaikka hämmästyin, että tuossa pakkauksessa oli sitä kunnon tuubi eikä mikään näytepussukka. Hyvää viikonloppua

    VastaaPoista
  2. I love Dermalogica, too. Vein eilen saamani pakkauksen siskolleni tuliaisiksi ja hän oli ikionnellinen. Pakkaus oli niin hyvännäköinen, että se todella kehtaa antaa lahjaksikin. Tiedän kokemuksesta, että tuo Daily Microfoliant matkakoko riittää useita viikkoja ja iho tuntuu sen jälkeen ihanalta. Kiitos Inkeri, kun asiakkaasi saa näitä rahanarvoisia kaupantekijäisiä.

    Tiina

    VastaaPoista