lauantai 27. syyskuuta 2014

Viimeinen mahdollisuus ostaa taikajauhe ja ambulanssi tuubissa tarjoushintaan

Syyskuu lähenee loppuaan ja tämän hetken tarjoustuotteet vaihtuu uusiin. Nyt on vielä muutama päivä aikaa hankkia nämä tämän hetken tarjoustuotteet. Ne eivät ole tällä hinnalla saatavissa ainakaan vuoteen. Kaikkien kuukausitarjoustuotteiden hinta on yli 20% edullisempi, kuin normaalihinta ja mikään muu kampanjatarjous ei ole koskaan, kuin korkeintaan miinus 20%.

Tärkeimmät tuotteet olisi Daily Microfoliant NYT TARJOUSHINTA 55€, norm.72€ ja Multivitamin Power Recovery Masque NYT TARJOUSHINTA 54€, norm. 69€. Näistä tuotteista hyötyy kaikki ihotyypit. Daily Microfoliant tasapainottaa ja normalisoi ihoa erittäin hyvin ja vähentää mustapäiden ja finnien syntymistä, mutta myös estää ihon kuivumista. Nyt sisälämmityksen alkaessa jokainen voi hiukan kuulostella mikä kuorintaväli on sopiva itselle. Suositus on, että Daily Microfoliant sopii päivittäiseen kuorintaan, mutta Suomessa ilmasto sanelee omat ehtonsa. Yleensä talvella sopivin väli on joka toinen päivä.

Vielä muutama käytännön ohje Daily Microfoliantista. Jos olette säilyttäneet sitä hiukan kosteissa tiloissa saunassa, tai kylpyhuoneessa niin jauhe menee kokkareisiin, niin kuin ruokasuolakin tekee. Se ei kuitenkaan pilaa tuotetta, vaan sekoittakaa purkki, vaikka lusikalla ja siirtäkää se kuivempaan tilaan säilytykseen. Huomioikaa myös, että Daily Microfoliantin matkakoko on kierrekorkilla ja voitte täyttää sitä isommasta purkista, näin teillä on aina sopiva määrä matkallekin.

Multivitamin Power Recovery Masque on myös monipuolisesti ihoa tasapainottava ja siitäkin hyötyy kaikki ihotyypit. Se on myös laiskan ihmisen tehohoito, koska naamiota ei tarvitse pestä pois, vaan se saa vaikuttaa yön yli. Kokeilkaa myös sitä käsien iholle. Sisäilman kuivuessa asiakkaat taas näyttävät käsiongelmiaan ja atooppinen ihottuma ja muut ärsytysihottumat alkavat nousta näkyviin. Kokeilkaa levittää paksu kerros multivitamiininaamiota käsiin ja kynsinauhoihin ja laittakaa käsineet käsiin ja naamio saa vaikuttaa yön yli. Atoopikot tekevät tämän melkein joka yö ja aika moni asiakkaani onkin saanut käsi-ihottumat pysymään poissa. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi23:20

    Tässä oma kokemukseni Daily Microfoliantin kestävyydestä äärioloissa. Olin viime vuoden kesällä pitänyt matkakokopurkkia kesämökin saunalla ja jauhe oli hiukan kosteaa ja tahnaista. Käytin sitä kyllä syksyyn asti silloin tällöin ja se tuntui ihan samalta, kuin aiemminkin eli iho kirkastui ja tuntui puhtaalta. Sitten purkki unohtui talveksikin saunalle missä se varmaan jäätyi ja suli moneen kertaan. Purkki ei siitä edes hajonnut, vaikka unohtunut kosteusvoidepurkki oli haljennut. Sitten, kun tein juhannukseksi suursiivousta ja löysin nämä purkit kurkkasin sinne sisään. Daily Microfoliantissa oli sinivihreitä homemöykkyjä eli näköjään sekään ei ihan kaikkea kestä.
    Daily Microfoliant on oman ihonhoitoni perusta ja käyttöpurkkia säilytän kyllä huomattavasti paremmin.

    Marja

    VastaaPoista
  2. Sarianna03:09

    Tuo ei ole mikään ihme, että tuote jo homehtuukin. Enemmän olisin huolissani ellei mitään tapahtuisi. Sehän kertoisi siitä, että säilöntäaineet ovat sellaisia myrkkyjä ettei mikään pöpö niihin pysty.
    Daily Microfoliant on minunkin ihonhoidon perusta ja siitä en luopuisi koskaan.

    Sarkku

    VastaaPoista
  3. Sarkku on kommentissaan ihan oikeassa. Säilöntäaineiden määrä olisi todella suuri ellei noinkaan äärioloissa tuote reagoi pöpöihin. Säilöntäaineet ovat yleisiä herkistymisen syitä ja Dermalogica välttää liiallista säilöntäainemäärää. Minusta ei kosmetiikan tarvitsekkaan säilyä kymmentävuotta, vaan tämä nykyinen Dermalogican säilyvyys eli 2-3 vuotta on ihan riittävä.

    Inkeri

    VastaaPoista