maanantai 15. syyskuuta 2014

Tehotippa on välttämätön sään viiletessä

Nyt, kun säätila alkaa kääntyä syksyiseksi ja arkipäivä on sisätöitä eikä leppeää lomailua iho tarvitsee entistä enemmän kotihoitoa. Kasvohoito tietysti kannattaa tehdä tässä vaiheessa, mutta sen jälkeen kotihoitoon on hyvä ostaa tehotippa, joka jatkaa kasvohoidon vaikutuksia.

Aivan loistava yhdistelmä on päiväksi Skin Hydrating Booster ( 94€) ja yöksi Overnight Repair Serum ( 98€). Punoituksesta ja couperosasta kärsiville suosittelen Ultra Calming Serum Concentratea ( 87€) mikä on atooppisten ihojen suosikkituote. Skin Hydrating Booster sopii kaiken ikäisille ja kakille ihotyypeille, koska se sisältää puhdasta kosteutta. Sitä voi käyttää kaikki yli parikymppiset yöksi ja päiväksi ja se käy myös silmienympärille. Overnight Repair Serum on oma lempitehotippa, ihastuin siihen totaalisesti heti, kun se tuli myyntiin parisen vuotta sitten. Se onkin meidän suosituin tehotippa talvella. Sitä en suosittele ihan nuorille, mutta yli kolmekymppiselle se on jo ihanteellinen. Se ehkäisee kuivuudesta johtuvia juonteita ja ryppyjä. Käytännössä on osoittautunut, että se on loistotuote Suomen ilmastossa, koska se rauhoittaa myös punotuksia ja ohentumista. Overnight Repar Serum sisältää arganöljyä mikä on uusimpia kosmetiikan tehoaineita ja sen vitamiinipitoisuus on tosi tärkeää ikääntyvälle iholle.

Ultra Calming Serum Concentrate on herkälle ja couperosa iholle hyvä yötä, päivää käytettynä, tai sitten Overnight Repair Serumin parina päiväksi. Vakioasiakkaissamme on useita joilla on pahasti atooppinen iho ja he joutuvat käyttämään kortisonivoiteita silloin tällöin, mutta moni on pystynyt vähentämään kortisonin käytön minimiin Ultra Calming Serum Concentraten avulla. Se sisältää lääkkeenomaisesti vaikuttavia tulehdusta ja ärsytystä poistavia raaka-aineita eikä sillä ole haittavaikutuksia. Kipeän kuivalle ja herkistyneelle iholle se on ihana viilentävä ja rauhoittava aine, jota atoopikot lisäävät useitakin kertoja päivässä silloin, kun ihottumavaihe on pahimmillaan. Suosittelen lämpimästi, että kannattaa kokeilla tätä seerumia, jos oma iho reagoi atooppisella ihottumalla talven säätilaan.

HUOMIO  TARJOUS: ostaessasi yli viidelläkympillä Dermalogican, tai YB:n tuotteita saat lahjaksi I Love Dermalogica meikkipussukan joka sisältää matkakoot Daily Microfolian kuorinnasta, Hydratant Masque naamiosta, Total Eye Care sk15 silmänymp.voiteesta ja SkinPerfect Primer meikinpohjustusvoiteesta. Tarjous on voimassa tämän viikon.
Hyvä tarjous aiheutti meille kivaa vilskettä torstaille ja perjantaille ja nyt jäi muutama sähköposti vastausta vaille. Ne hoidetaan heti maanantaina. Sitten kaksi vakioasiakasta pääsi minulta ohi niin etten muistanut antaa tuota lahjapakkausta. Se odottaa meillä seuraavaa käyntiä. Tuttujen ihmisten kanssa tulee sen verran paljon juttua, että joku muu asia voi unohtua, anteeksi.

9 kommenttia:

  1. Anonyymi18:49

    Tuossa eilisessä jutussa kommentoijat kehuivat Dermalogican hiustenhoitoaineita atooppiselle päänahalle. Nekin on minulla kyllä käytössä, mutta varsinainen lääke atooppiselle kasvojen iholle on Ultra Calming Serum Concentrate. Tämän parin vuoden aikana mitä seerumi on ollut käytössä en ole juurikaan käyttänyt kortisonia ja ennen sitä meni tuubikaupalla.
    Kiitos hyvästä blogista.

    Riitta

    VastaaPoista
  2. Anonyymi18:54

    Onko teidän hoitolanne tarkoitus muuttaa Hämeenlinnan uuteen Goodman-kauppakeskukseen. Sitähän esiteltiin tämän päivän lehdessä ja siellä ei ole yhtään kauneushoitolaa:)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi21:55

    Älä vaan sinne muuta. Olisi kamalaa olla hoidossa, kun kauppakeskus hälisee ympärillä. Teillä on niin ihanan rauhallinen paikka ja silmät lepää puistonäkymässä. Hiljaisuus ja vieno musiikki rauhoittaa todella hyvin ja sitä odotankin hyvän hoitotuloksen lisäksi.
    Marja

    VastaaPoista
  4. Anonyymi22:00

    Tuskin tuonne Goodmaniin kandee muuttaa, kun on jo ennestäänkin hyvä liikepaikka. Ja siinähän te olette ihan Goodmanin kupeessa.

    Anne

    VastaaPoista
  5. Anonyymi22:13

    Toivottavasti ette edes harkitse tätä Goodmania, kun teidän nykyiset tilat ovat niin viihtyisät. Pitkäaikainen asiakaskunta tuskin haluaisi kasvohoitoon kauppakeskuksen vilskeeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voitte olla täysin varmoja, että Goodman olisi viimeinen paikka mihin muuttaisin. Enkä todellakaan ole muuttamassa yhtään mihinkään. Tämä on oma liiketila ja liikepaikka on mitä parhain. Nythän olen muutama kymmenenmetriä Goodmanista, mutta kuitenkin rauhallisella paikalla.
      Olkaa siis ihan rauhassa olen suunnitellut olevani näissä tiloissa eläkeikään saakka, tosin elämästähän ei aina tiedä mitä se tuo tullessaan.

      Inkeri

      Poista
  6. Ulrika22:30

    Tuntuu, että koko Hämeenlinna kuohuu näiden elinkeinoelämän muutosten kanssa. Sokoksen talo alkaa jo olla tyhjä ja koko torin ympärystä autioituu. Yrittäjät pohtii keskenään kuka muuttaa, kuka ei muuta. Ulkopaikkakuntalaisen silmin koko Goodman vaikuttaa suuruuden hulluudelta. Valtava määrä asuntojakin ihan vieri vieressä eikä mitään näkymää, ainoastaan vastakkainen betoniseinä. Tämän päivän lehdestä vielä kauhukseni luin, että siihen tulee vielä yksi kerrostalo lisää vuoden alussa. Ei kai Hämeenlinnassa ole ollut asuntopulaa tähänkään asti?


    Tämä SCC- farssi tekee koko Hämeenlinnan päättäjät naurunalaisiksi. Sehän on kuin jatkokertomus, kuka syyttää ketä ja tuleeko rahoitus vai eikö tule. Aikanaan Inkeri kirjoitti erittäin hyvää blogia Hämeen Sanomissa ja harmi, että olet sen jättänyt. Osasit analysoida erittäin terävästi kaupungin päätöksiä ja oli kiva lukea eipoliittista näkökulmaa. Toivottavasti vielä joskus jatkat näitä kannanottojasi.
    Hämmästyttää ettei sinua ole pyydetty mukaan kunnallispolitiikkaan. Saisit varmasti äänestäjiä, koska sinulla on järkeä ja tunneälyä sopivassa suhteessa.
    Kerroit viimeksi, että Mari on ollut työntekijänäsi jo 15-vuotta. Sekin kertoo paljon työnantajan luonteesta ja henkilöjohtamisesta, että pystyy luomaan pitkiä työsuhteita.

    No, nyt juttu lipesi Goodmanista tosi kauaksi. Hyvää syksyä teille sinne kauneushoitolaan.

    Ulla


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että pidit tuosta Yrittäjän ajatuksia blogistani jota kirjoitin Hämeen Sanomien verkkoliitteessä. Lopetin sen lähinnä siksi, että blogit oli pelkkää politiikkaa. Varsinkin ennen viime kunnallisvaaleja blogit oli täynnä vaalimainontaa. Ymmärsin myös, että Hämeen Sanomat halusikin niin ja minulle mainostettiin koko ajan maksullista blogia. Tavallaan hiukan ärsyynnyin Hämeen Sanomien toiminnasta ja ajattelin pitää ainakin taukoa blogissani.
      Voin paljastaa, että joka kunnallisvaaleissa joku puolue on kysynyt minua ehdolle, mutta en kannata mitään puoluetta niin paljoa, että siihen ryhtyisin. Haluan pysyä epäpoliittisena ihmisenä. Asuinpaikkani on myös ongelma. Olen janakkalalainen enkä voi olla ehdolla Hämeenlinnassa ja taas Hämeenlinnan asioista tietäisin eniten.
      Kyllä minunkin mielestä tämä SCC-jupakka on jo naurettavaa. Siihen on kulunut kaupungilta suuret rahat kokouspalkkioina ja muina välillisinä kuluina. Ja päättäjillä menee turhaan aikaa, kun olisi tärkeimpiäkin asioita.
      Hyvää syksyä kaikille!

      Inkeri

      Poista
  7. Titta Koo23:47

    Tästä Goodmanista en tiedä mitään, mutta kertoisin omat kokemukseni näistä tehotipoista. Minulla oli erittäin paha ruusufinni ainakin viitenä keväänä peräkkäin ja söin aina 3-6 kuukautta antibiootteja. Sitten päädyin käyttämään Dermalogicaa ja kun suojasin kasvoni kunnolla auringolta ja muutenkin hoito parani ruusufinni ei ole ilmaantunut kevään 2010 jälkeen. Ihoni oli kuitenkin talvisin ikävän punakka ja helposti lehahteleva. Sen jälkeen, kun aloin käyttämään talvella öisin Overnight serumia ja päivisin Ultra Calming Serumia punoituskaan ei enää vaivaa.
    Olen jo 57 ja ihoni ei ole ollut näin hyvässä kunnossa edes nelikymppisenä. Kiitos hyvien tuotteiden ja hyvän kosmetologin.

    VastaaPoista