sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Super Rich Repair ja Overnight Repair Serum on loistoyhdistelmä yli nelikymppiselle

Siirryin alkuviikosta kotihoidossani "talvilaatuihin". Mari teki minulle Nanolift kasvohoidon ja ihoni virkistyi silmissä. Olemme nyt ehtineet aivan liian harvoin tekemään hoitoja toisillemme ja alan ränsistyä silmissä. Taas kertaalleen ihmettelin Nanoliftin näkyvää ja tuntuvaa vaikutusta. Iho silisi, kiinteytyi ja kirkastui ihan silminnähtävästi tuntui taas tosi kivalta itsekin levitellä kotihoitoaineita, kun iho oli ihan erilainen.

Super Rich Repair ( 50 ml 127€) on Dermalogican täyteläisin voide mitä suosittelisin vasta yli 35-vuotiaille. Kyse ei ole mitenkään paksusta voiteesta, vaan Super Rich Repair imeytyy hyvin ja sopii myös meikin alle. Siinä on kuitenkin niin tehokkaasti elvyttävä raaka-aine yhdistelmä, että se ei ole mikään nuorisovoide. Super Rich Repair on talvella todella suosittu voide ja itse käytän sitä syyskuulta huhtikuulle. Super Rich Repair tehtiin Power Richin kehittämisen jälkeen sille "pikkusiskoksi" ja sen kehittämisessä ajateltiin erityisesti pohjoismaiden olosuhteita. Super Rich Repair on myös elvyttä ja kiinteyttävä, niin kuin Power Richkin, mutta siinä on huomattavasti enemmän suojaavia ja ihoa vahvistavia aineita. Super Rich Repair ei sisällä hedelmähappoja, tai retinolia mitkä ovat tyypillisiä raaka-aineita elvyttäville voiteille, mutta ne myös voivat ohentaa ihoa.

Overnight Repair Serum ( 98€) on öljymäinen tehotippa, joka tuli myyntiin pari vuotta sitten ja siitä tuli heti huippusuosittu. Se sisältää arganöljyä missä on ihana tuoksu ja asiakkaat rakastavat öljyä jo tuoksunkin takia. Tuoksu, kun tulee raaka-aineesta eikä hajusteesta haihtuu nopeasti eikä häiritse tuoksuherkkiäkään. Arganöljy saadaan afrikkalaisesta argan hedelmästä, joka on todellinen vitamiinipommi. Siksi Overnight Repair Serum on erittäin ravitseva ja vahvistava tehotippa. Se myös rauhoittaa ihon punoituksia ja vähentää couperoottisuutta. Oikein hyvä yhdistelmä on käyttää yöksi Overnight Repair Serumia ja sen päälle Super Rich Repair ja päiväksi kosteuttava Skin Hydrating Booster (94€) ja sen päälle Super Rich voide. Sitten, kun alkaa pakkanen näiden päälle vielä Barrier Repair, niin iho taatusti pysyy kunnossa ja rypistyminen ja ohentuminen hidastuu oleellisesti.

MUISTA TARJOUS: tänään on viimeinen tilaisuus tehdä tilaus verkkokauppaan ja saat yli 50€ tilauksesta lahjaksi matkakokopussin. Pussi on pieni vetoketjullinen meikkipussi ja siellä on seuraavat matkakoot: Daily Microfoliant kuorinta, Total Eye Care sk15 silmänympärysvoide, SkinPerfect Primer sk30 meikinpohjustusvoide ja Skin Hydratant Masque kosteuttava naamio. Voit myös laittaa meille vielä tänään sähköpostia, jos haluat hakee tuotteet hoitolasta niin saat ostokseesi vielä tuon kaupanpäällispussukan. 

12 kommenttia:

 1. Tuo Overnight Repair Serum on aivan iiihana! Tuoksukin tekee jo hyvän mielen. Toivottavasti se tulee pian tarjoukseen.

  Hellu

  VastaaPoista
 2. Oma kokemukseni Dermalogicasta on se, että tuotteet ovat helppoja käyttää ja se merkitsee todella paljon. En millään jaksaisi enää käyttää eri voiteita eri aikoihin. Nykyisin käytän Intensive moisture balancea kesällä ja Super rich repairia talvella, vuoden aikana käytän pari Power Rich pakkausta. Tämä systeemi on pelittänyt jo useamman vuoden ja olen ihooni oikein tyytyväinen, vaikka kuusikymppiä on jo mittarissa. Käyn myös parin kuukauden välein Nanolift hoidoissa ja sitä pidän parhaana mahdollisena rentoutusmenetelmänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoito-ohjelmasi kuulostaa tosi hyvältä. Lisää siihen vielä silloin tällöin joku tehotippakuuri ja talvella kaiken päälle Barrier Repair. Mitähän ihmettä keksisin tuon Barrier Repairin käyttöön, että asiakkaat siitä innostuisivat. Tarjoustuotteeksi en sitä saanut, mutta auttaisikohan, jos neuvottelisin, että sen kanssa saisi jonkun lahjatuotteen?
   En oikein usko, että Barrier Repairin käyttö olisi hinnasta kiinni. Se maksaa 62€ ja riittää ainakin pari kolme kuukautta eli se on Dermalogican edullisempia tuotteita. Kuluttajien kiinnostus pitäisi jotenkin herätä hankkimaan se ensimmäistä kertaa. Sitten, kun sitä on kerran käyttänyt ei siitä enää luovu.

   Inkeri

   Poista
 3. Olen vähän epätietoinen miten tätä Overnight Repair Serumia oikein käytetään. Näistä sinun ohjeista saa sen käsityksen, että öljy levitetään suoraan iholle. Ohjevihkosessa kuitenkin neuvotaan, että öljyn voi sekoittaa myös voiteen joukkoon. Kumpi tapa on parempi?

  Hanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpikin käyttötapa toimii, mutta laittamalla öljy suoraan iholle se imeytyy syvemmälle. Itse käytän sitä aina suoraan iholle ja niin suosittelen asiakkaillekin. Jotkut ovat ottaneet käyttöön tämän voiteeseen sekoittamisen ja sanoovat, että siten homma menee nopeammin ja öljy levittyy paremmin. Sitä en oikein ymmärrä, että se olisi nopeampaa, täytyyhän se voide ja öljy vielä sekoittaakin kämmenellä.
   Eli laittakaa Overnight Repair Serum suoraan iholle niin se on tehokkaampi.

   Inkeri

   Poista
 4. Olen aivan hurmaantunut Overnight Repair Serumiin. Olen käyttänyt sitä myös aamuisin. Onko se suuri virhe ja minkä vuosi sitä suositellaan juuri yöksi.

  Helena Kuusinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Overnight Repair Serum on ns.älyöljy. Se alkaa vaikuttaa tehokkaammin määrätyssä lämpötilassa ja ihon lämpötila hiukan nousee yöllä, niin Overnight Repair Serumin vaikutus paranee. Kysymys ei ole mistään suuresta erosta, joten öljyn voi laittaa päiväksikin ja se tehoaa lähes yhtä hyvin. Öljymäisenä tuotteena se ei vaan oikein ole paras mahdollinen meikin alle ja ellei iho ole rutikuiva se saattaa kiiltää päivän mittaan. Itse käytän sitä kovalla pakkasella aamuisinkin ja koska olen niin kuivaihoinen se ei mitenkään vaikuta meikin pysyvyyteen.

   Inkeri

   Poista
 5. Kävin ostoksilla viime viikolla ja sain tuon lahjapussin, kiitos! Tuotteet oli aivan ihanat ja koska olen uusi Dermalogican käyttäjä oli hienoa saada kokeilla tuotteita kunnolla etukäteen. Varsinkin tuo Skin Perfect Primer oli ihan ihmeellinen se sai ihon tuntumaan samettiselta ja näyttämään paljon paremmalta. Se onkin seuraavana ostoslistallani.

  Janika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pääsit kokeilemaan uusia tuotteita. Se onkin näiden matkakokojen yksi tarkoitus, että pystyy kunnolla kokeilemaan jotain tuotetta ennen, kuin ostaa ison pakkauksen.

   Inkeri

   Poista
 6. Oletko todellakin muuttamassa tuohon katteelle Goodmaniin?
  Kuulin eräältä yrittäjäystävältäsi, että teidän kauneushoitola on siihen menossa, kun muita isoja hoitoloita ei Hämeenlinnassa ole. Onkohan päätös nyt kunnolla harkittu. Teillähän on loistava liikepaikka ja kauppakeskuksessa olette kaiken hälinän keskellä. Hämmästelen päätöstäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katso Inkerin kommentti tähän postauksen Tehotippa on välttämätön sään viiletessä kommenteissa (15.9.) Kommentti on kirjoitettu 16.9. klo 15.16.

   Miksi ihmeessä hän katteelle muuttaisi, ja ei hän kommentinsa mukaan todellakaan ole muuttamassa. Siitä vierestä, hyvistä ja rauhallisista pitkäaikaisista tiloista.

   Leena

   Poista
 7. En yleensä vastaile näihin kommentteihin sunnuntaisin, kun pyhitän sen ihan harrastuksilleni. Nyt oli pakko kirjoittaa heti vastaus tähän Goodman kysymykseen.
  Hämeenlinnan yrityselämä on nyt todella kuohuksissa. En muista vastaavaa tilannetta edes Tiiriön avaamisen aikoihin. Kaikissa yrittäjätapaamisissa päättäjät vakuuttavat, että koko kaupungin yrittäjät hyötyy, kun Goodman vetää väkeä myös muualle keskustaan. Suurin osa meistä vanhoista yrittäjistä epäilee kovasti lähteekö ihmiset enää tuosta Goodmanista muualle keskustaan, jos sieltä kerran löytyy kaikki.

  Katson itseni hiukan jääviksi ja ulkopuoliseksi tässä asiassa, koska kauneushoitolatyö ei ole niin kiinni liikepaikasta, jos tehdään hyvää työtä se haetaan kauempaakin. Toisaalta en myöskään tarvitse tällä hetkellä mitään suuria asiakasvirtoja, koska työtilanteemme on lähes täynnä. Meidän kannalta ehkä pahin skenaario olisi se, että Goodmanista tulisikin paljon asiakkaita varailemaan hoitoaikoja ja joutuisimme myymään "ei oota" . Siitä voisi saada aika ikävän maineen. Pidän sitäkin pelkoa kaukaa haettuna. Minä siis suhtaudun mielenkiinnolla ja avoimin mielin siihen mitä Goodman Hämeenlinnalle tuo. Jollain tavoinhan se meiille vaikuttaa, koska olemme muutaman kymmenen metrin päässä heidän toisesta pääovesta. Ainakin heidän parkkihalliinsa on hyvä jättää auto, koska siellä on kolmetuntia ilmaista parkkitilaa.

  Mitä siihen tulee, että meidän hoitola muuttaa myös sinne, niin se on ihan väärää tietoa. Me emme missään tapauksessa ole sinne menossa, koska toimin nyt omassa liikehuoneistossani johon olen enemmän, kuin tyytyväinen. Meidän kannaltahan tuo Goodman paransi liikepaikkaamme monin kertaisesti, mitä järkeä olisi sinne lähteä maksamaan huippuvuokria.
  Juorut kulkee tällä hetkellä Hämeenlinnassa sellaisella vauhdilla, että jos se juoruiluaika käytettäisiin oman yrityksen kohentamiseen meidän talouselämä lähtisi äkkinousuun.

  Vielä kerran, en ole muutamassa Goodmaniin!

  Inkeri

  VastaaPoista