lauantai 6. syyskuuta 2014

Onhan sinulla jo käytössä Precleanse tai Precleanse Wipes ?

Precleanse (150ml, 55€) on ollut myynnissä jo monta vuotta, mutta vasta vuoden verran se on ollut meillä kymmenen suosikkituoteen joukossa. Syy on ollut varmaan minun ennakkoluuloissa, kun kokeilen uudet tuotteet pitkään ja hartaasti. Kuulostelen myös kuluttajien ja kollegoiden arvioita ennen, kuin alan kehua retostelemaan.

Precleanse on kaikki nämä ennakkoluulot voittanut ja saanut kehuja kaikilta käyttäjiltään. Precleansen käytöstä hyötyy kakki ihotyypit ja se on tietysti tärkein asia, että tuotetta yleensä käytettäisiin. Precleansesta on niin monta etua, että sen hyödyt suhteessa hintaan ja vaivaan ovat moninkertaiset. Precleanse on öljymäinen alkupuhdistusaine joka hierotaan likaiseen ihoon kaiken meikin päälle. Sen jälkeen sormet kostutetaan veteen ja hierotaan uudestaan ja näin öljy muuttuukin vesiliukoiseksi maidoksi. Se pestään vedellä pois ja sitten käytettään vielä ihotyypin mukainen puhdistustuote.

Precleanse parantaa ihon puhdistustulosta moninkertaisesti. Se sulattaa kaiken rasvaliukoisen lian, meikit, rasvat yms.hellävaraisesti pois, mutta iho puhdistuu huokosten pohjia myöden. Precleanse ei takuulla kuivata, vaan on helposti kuivuvalle iholle hyvä apu kosteuden sitomiseksi. Se estää vesipesun kuivattavaa vaikutusta ja öljymäiset raaka-aineet siloittavat ja pehmittävät ihoa. Kenenkään kuivaihoisen ei pitäisi olla talvea ilman Precleansea. Oman ihonhoitotulokseni se mullisti täysin, vaikka kaikki muut tuotteet toimi hyvin puhdistukseen lisätty Precleanse poisti pintakireyttä huomattavasti.

Keväällä nestemäisen Precleansen rinnalle tuli Precleanse Wipes ( 20kpl, 29€) puhdistusliinat, jotka ovat ihanteelliset matkoilla. Nestemäisiä aineita, kun ei saa viedä lentokoneeseen Dermalogica pelasti tilanteen suunnittelemalla liinat, joita on kätevä pitää vaikka käsilaukussa. Ihan täysin samanlainen ei liina ole, kun itse Precleanse, mutta vaikutus ja käyttö on sama. Itse olen nyt mieltynyt näihin liinoihin, kun niillä on niin helppo pyyhkiä silmämeikki pois. Suosittelen, että sisälämmityksen alkaessa kokeilisitte Precleansen vaikutusta, koska se vähentää huomattavasti talven ihoa kuivattavaa vaikutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti