tiistai 9. syyskuuta 2014

Laihduttajan ihonhoito

Dieetti ja laihdutus on nykyään aina keskusteluissa ja puhun siitä usein asiakkaiden kanssa. Mitään ravintoneuvoja en osaa ihmisille antaa, mutta minun velvollisuuteni on neuvoa miten iho pysyy kunnossa suurenkin painonpudotuksen jälkeen. Ihon tapaan reagoida laihdutukseen vaikuttaa ikä ja laihdutustapa ja myös ihotyyppi.

Hankalin tilanne on jos yli viisikymppinen kuivaihoinen laihtuu romahtamalla useita kymmeniä kiloja. Silloin kasvojen iho veltostuu ja venyy ja kasvojen sidekudosten alainen pehmeä rasvakerros katoaa. Iho rypistyy ihan silmissä ja nahka alkaa roikkumaan velttoina poimuina. Yleensä iho myös kuivuu näkyvästi, kun paino putoaa liian vauhdikkaasti.  Tätä tilannetta tulee välttää ja dieetti pitää olla mahdollisiman maltillinen. Noin puolenkilon painon pudotus viikossa on kohtuullinen ja pitäisin parempana muuttaa koko elämäntapaa terveellisempään suuntaan eikä pitää jotain lyhyttä dieettiä. Tähän elämäntavan muutokseen kannattaa ottaa mukaan säännölliset kasvohoidot. Meillä tämä Nanolift ( 118€) kasvohoito on parasta mitä laihduttaja voi iholleen tehdä. Jo pelkkä Nanolift hoito saa aikaan  turvotuksen poistumista niin paljon, että näyttää laihtuneelta.

Silloin, kun tavoitteena on pudottaa yli kymmenen kiloa kannattaa ottaa useampia Nanolift sarjoja. Jos laihdutettaan vuodenkin verran ja joka kuukausi putoaa muutama kilo suosittelisin vuoden aikana kolmea kolmen kerran Nanolift sarjahoitoa. Sarjahoito tarkoittaa kolmea hoitokertaa jotka tehdään 1-3 viikon välein ja kotikäytössä on Power Rich ( 228€) hoitovoide. Sarjahoitojen välillä kannattaa tehdä yksi Nanolift hoito kuukaudessa.

Laihduttajille tärkein tuote on Extra Firming Booster ( 30ml, 84€), joka on ihon kimmosäikeitä vahvistava tehotippa. Varsinkin kaulan alueelle se on erittäin tarpeellinen kaikille yli viisikymppisille, vaikka ei olisikaan dieetillä. Dermalogican tuotteista Firming Booster estää veltostumista kaikista eniten ja siloittaa ryppyjä. Voiteena Power Rich on ehdottomasti tehokkain ja monipuolisin hidastamaan kasvojen roikkumista ja tasapainottamaan ihoa on ihotyyppi mikä tahansa. Kuorinnan ja naamion käyttöä kannattaa lisätä, koska niillä on myös ihoa muhkeuttava ja vahvistava vaikutus. Ihon alta poistuva rasvapatja vie mennessään ihon pyöreyttä ja muhkeutta ja sitä pitää lisätä ulkoapäin. Parhaat tuotteet ovat nyt TARJOUSHINNALLA olevat Daily Microfoliant ( 55€, norm. 72€) ja Multivitamin Power Recovery Masque ( 54€, norm. 69€). Tehokas kotihoito ja säännölliset Nanolift hoidot kannattaa aloittaa heti, kun laihdutus alkaa. Jälkikäteen, kun on jo laihduttu on paljon vaikeampaa yrittää hoitaa veltostumista. 

6 kommenttia:

 1. Hyvät neuvot laihduttajille.

  Tämä ei liity tähän, mutta linkitän. Jos ihmettelee esimerkiksi sitä, miten vähän Dermalogicasta on mainintoja mediassa, tämä saattaa osaltaan valaista asiaa.

  http://yle.fi/uutiset/sanna_ukkola_lorealin_pikku_kirjurit/7458287

  Kannattaa linkitellä kirjoituksesta myös Ukkolan ensimmäiseen tekstiin Viiden tähden toimittajat. Ja täytyy sanoa, että mainitulla opiskelijoiden opinnäytetyöllä on upea nimi: Kauneus vai klooria.

  Leena

  VastaaPoista
 2. Asiani ei koske tätä kirjoitusta, mutta ajattelin uskaltaa kysäistä omaa ongelmaani. Onko kyseessä joku ihotauti vai mitä ihollani tapahtuu? Aina käydessäni saunassa iholtani alkaa irrotta ilmeisesti ihan nahkaa oikein paksuina rullina. Pahinta se on säärissä, nilkoissa ja käsivarsissa. Vielä kuivatessanikin pyyhkeeseen irtoaa valkoista mannaryyniä. Mitään kutinaa, tai näkyvää ihottumaa ei ole eikä iho edes punoita. Pitäisikö mennä lääkäriin vai voiko tämä olla ikään liittyvää ihon ohentumista, koska lapsena en tätä huomannut. Olen kuitenkin vasta 22v voiko iho ohentua jo tässä vaiheessa. Kasvoissani sitä ei onneksi ole, mutta naama punoittaa helposti saunan jälkeen ja talvella joskus posket ihan hehkuu kuumuutta. Mitään allergioita minulla ei tietääkseni ole ja muutenkin olen terve.
  Kiitos vastauksestasi jo etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inkerikin varmasti vastaa, mutta en minäkään voi olla kommentoimatta:
   sehän on kuollutta solukkoa, joka irtoaa. Ihan normaali ilmiö. Kannattaa hyödyntää saunan lämpöä, käyttää kuorinta-ainetta ja myös jotain karheampaa sientä tai harjaa.

   Leena

   Poista
 3. Hyvä, että kysyit asiaa ettei se turhaan vaivaa mieltäsi. Tämä on aivan normaalia ja niin tapahtuu jokaisen iholla. Ihmisen ihosta poistuu miljoonia kuolleitta soluja vuorokaudessa ja saunan lämpö ja kosteus saa ne kunnolla irtoamaan ihosta. Ihon hyvään hoitoon kuuluukin se, että tämä kuollut solukko saadaan pois ja siihen kuorinta on hyvä konsti. Myös hyvän kosteuttavan vartalovoiteen käyttö vähentää tätä hilseilyn määrää.

  Me nykyihmiset olemme jotenkin vieraantuneet näistä ihmisen normaaleista toiminnoista. Vastaan aika useinkin tämän tapaisiin kysymyksiin mitkä aikaisemmin on menneet tietona sukupolvelta toiselle. On oikein hyvä, että kaikki kysymykset esitetään ettei ala suremaan turhia asioita mielessään.

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. En voi, kun hämmästellä mitä kaikkea ongelmaa ihminen itteleen kehittää. Miten kukaan voi olla niin taukki, että pelätään jotain ihottumaa tavallisesta solukon kuoriutumisesta?! :)

  VastaaPoista
 5. Selvä provokaatio, ei kukaan tuollaista tosisaan kysy.

  VastaaPoista