maanantai 1. syyskuuta 2014

Näin käytät silmänympärysvoidetta

Kotihoitoaine jonka käytössä on eniten epäselvyyksiä on silmänympärysvoide. Seuraavat ohjeeni koskee ainoastaan Dermalogican silmänympärysvoiteita, jotka eivät sisällä mineraalirasvoja ja ne eivät missään tapauksessa turvota.

Kaikkia Dermalogican silmänympärysvoiteita levitetään sekä yläluomeen, että alaluomeen. Yläluomellekin ihan ripsirajaan saakka. Koska voiteet eivät sisällä mineraalirasvoja ja niiden voidepohja on ohut ja moderni ne eivät valu silmiin. Ihon puhdistamisen jälkeen kannattaa ensin levittää silmänympärysvoide ja sitten voiteet koko kasvoille. Joitakin tehotippoja saa levittää silmien ympärille ja silloin ne levitetään ensin koko kasvoille ja silmänympärille ja sitten vasta silmänympärysvoide. Nyt tarjouksessa oleva Map-15 Regeneration ( NYT TARJOUSHINTA 98€, norm. 135€) on tällainen silmänympärillekin sopiva tehotippa, vaikka onkin puuterimainen ja se taputellaan ensin luomille ja sitten silmänympärysvoide.

Silmänympärysvoidetta otetaan parin riisinjyvän kokoinen nokare vasemman käden etusormen päähän. Sitten hierotaan etusormet vastakkain, että voide jo leviää hyvin sormien päähän. Sitten voide levitetään taputtelemalla ensin yläluomeen ja sitten alaluomeen. Uusimman tuotteen Ultra Smoothing Eye Serumin ( 85€) kanssa pitää toimia hiukan toisin, koska se on lähes nestemäinen geeli. Sitä kannattaa ensin tipauttaa hiukan toisen etusormenpäähän ja levittää se ja sitten toinen tipautus ja toinen silmänympärys. Minullakin meni muutama kuukausi ennen, kuin hoksasin luopua perinteisestä levitystavasta ja aloin käyttää paremmin toimivaa tapaa.

Silmänympärysvoiteita käytetään aina yöllä ja päivällä. Joillakin asiakkailla on ollut sellainen luulo ettei silmänympärysvoidetta voi laittaa aamuisin, koska luomivärit eivät pysyisi. Tämä on vanhanaikainen käsitys. Dermalogican silmänympärysvoiteet imeytyvät niin hyvin, että ne katoavat täysin ihoon eivätkä takuulla aiheuta meikin leviämistä. Usein kysytään, että minkä ikäisenä pitää silmänympärysvoidetta alkaa käyttää. Sanoisin, että siinä vaiheessa kun aloittaa silmämeikin käytön, mutta muuten viimeistään parikymppisenä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti