tiistai 30. syyskuuta 2014

Nanolift sarjahoito 450€!

Teimme Marin kanssa päätöksen, että tarjoamme asiakkaille tehohoitoa edulliseen hintaan. Todella moni asiakkaamme hyötyisi tähän aikaan vuodesta tehokkaasta Nanolift sarjahoidosta.

Nanolift sarjahoitoon kuuluu kolme Nanolift hoitoa ja Power Rich hoitovoide kotikäyttöön. Tämän systeemin yhteishinta olisi normaalisti 577€ ja nyt se on 450€ eli voitte maksaa 150€/per käyntikerta. Normaalisti yhden Nanolift hoidon hinta on 118€ ja tämä Power Rich tehovoide maksaa 227€ eli alennusta on nyt 127€. Sarjahoito on hyvä tehdä 1-3 viikon välein, jos väli on yli kolmeviikkoa sarjahoidon idea katkeaa. Power Rich voiteen käyttö kotona samanaikaisesti lisää hoidon vaikutusta huomattavasti. Tämä erikoishinta on voimassa 15.11 saakka eli siihen mennessä pitää ajanvaraus tehdä. Ajanvaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jos pääsee tulemaan vasta kello 15.00 jälkeen. Nuo iltapäiväajat ovat meillä kaikista varatuimmat. Minun aikani ovat varattuja yleensä useamman viikon eteenpäin ja sovimmekin Marin kanssa, että hän voisi tehdä sarjahoidosta jonkun minunkin asiakkaille.

Asiakkaan pitää saada itselleen parhaat hoitoajat ja se ei saa jäädä meistä kiinni. Ellei minulta löydy kaikkia kolmea aikaa asiakkaalle sopivasti, niin Mari voi tehdä, vaikka yhden hoidon sarjasta. Me teemme Marin kanssa hoidot ihan samalla tavalla, mutta tietysti kummallakin on yksilöllinen "käsiala". Hoidon tulos on kuitenkin kummallakin aina sama. Yleensä pyrimme siihen, että asiakas kävisi aina samalla kosmetologilla, jos hän itse niin haluaa. Näin on helpompi seurata ihon tilannetta. Ajanvaraustilanteemme on aika täynnä varsinkin näiden iltapäiväaikojen kohdalta. Pohdimmekin sitä voimmeko ylipäätänsä antaa tätä tarjousta. Toisaalta sarjahoito tähän aikaan vuodesta on niin huipputärkeä juttu, että halusimme kannustaa asiakkaita siihen tällä tarjouksella. Helpottaaksemme ajanvarausta päätimme tarjota sitä, että Mari tekee yhden kolmesta hoidosta minun vakioasiakkaille ellei hoitoaikoja muuten löydy. Toivottavasti järjestely sopii teille?

Tämä on paras mahdollinen ajankohta elvyttää kunnolla ihon tilannetta. Nyt iho ei vielä ole rutikuiva, kun sisälämmitys on ollut aika vähäistä. Tässä vaiheessa, kun iho saa kunnon kosteutuksen se ei pääsekään kuivumaan ja iho pysyy hyvänä koko talven. Sarjahoidolla myös ennalta ehkäistään tammi-helmikuun rasittavaa vaikutusta. Samalla tämä Nanolift sarjahoito on tehokkain tapa hidastaa ihon vanhenemista. Lyhyet hoitovälit saa aikaan tehokkaan elvytyksen ihon kimmosäikeille eli kollageeni-ja elastiinisäikeille. Verenkierron ja aineenvahdunnan elpyminen parantaa ihon väriä ja poistaa iän tuomaa velttoutta.

Käytä nyt tämä loistava tilaisuus hidastaa ihosi vanhenemisprosessia näkyvästi. Voin myös sanoa, että  loka-marraskuu on vuoden synkintä aikaa ja rentouttavat kasvohoidot ovat hyviä masennuksen poistajia.


2 kommenttia:

 1. Hienoa, kiitos hyvästä tilaisuudesta hoitaa nassu kuntoon!

  Osallistutteko Pimeän kaupan tapahtumaan pe 3.10?

  Saana

  VastaaPoista
 2. Kyllä mekin olemme mukana Hämeenlinnan keskustan Pimeän kaupan tapahtumassa pe 3.10. Keskiviikon postauksessa paljastuu upeat tarjouksemme ja uusi verkkokauppakin aukeaa. Olkaa siis kuulolla ja tervetuloa perjantaina ostoksille. Olemme auki kello 21.00 saakka.

  Inkeri

  VastaaPoista