torstai 23. lokakuuta 2014

Dieetti rasittaa ja rypistää ihoa

Nyt syksyllä moni on päättänyt tehdä kuntoremontin ja alkanut dieetille ja lisännyt liikuntaa. Se on ihan loistojuttu ja kannustan kaikkia pitämään huolta hyvinvoinistaan terveellisillä elämän tavoilla. Ihoon pitää kuitenkin kiinnittää erityishuomiota, kun elämän tavat muuttuu. Kotihoidon riittävyys ja sopivuus kannattaa miettiä kuntoon kosmetologin kanssa yhdessä.

Liikunnan lisääminen nopeuttaa painonpudotusta ja nostaa kuntoa. Siitä saa myös hyvänmielen ja jostain liikuntalajista voi tulla loppuelämän harrastus. Liikunta lisää aina ihon hikoilua ja se on huomioitava ihon kotihoidossa. Lisääntynyt ulkoilu ei myöskään tee iholle pelkkää hyvää ainakaan pakkasten alettua. Vesijumppa on ihanteellinen laji nivelille ja kipeitä jäseniä on helpompi liikuttaa vedessä. Ongelmaksi nousee veden kuivattava vaikutus sekä kasvoille, että vartalolle. Valitettavasti moni atoopikko joutuu hylkäämään koko vesijumppan, koska iho reagoi niin pahasti. Iho pitää hoitaa hyvin jo ennen, kuin ongelmia tulee. Viimeistään sisälämmitysten alkaessa veden kuivattava vaikutus aiheuttaa ongelmia.

Muistakaa, jos olette lisänneet liikuntaa lisätkää myös ihonhoitoa. Parasta olisi käydä kasvohoidossa siinä vaiheessa, kun on tehnyt päätöksen dieetistä ja elämäntapojen muutoksesta. Kasvohoitoa olisi hyvä tehdä kuukauden välein tämän syksyn ajan, että iho pysyisi helpommin hyvässä kunnossa. Liikuntasuorituksen jälkeen olisi hyvä käyttää Multivitamin Power Recovery Masque ( 69€) joka kiinteyttää ja kosteuttaa. Silloin, kun paino putoaa nopeaan tahtiin kasvot helposti rypistyvät ja iho veltostuu. Kymmenenkin kilon pudotus yli nelikymppisenä on suuri rasite iholle ja ilman hyvää hoitoa se saattaa jopa vanhentaa. Jos painoa on tarkoitus pudottaa yli kymmenen kiloa suosittelen Nanolift sarjahoitoa, joka on nyt tarjoushinnalla. Kolme Nanolift hoitoa ja Power Rich hoitovoide on nyt yhteensä 450€, kun se on normaalisti 578€. Sarjahoito on ehdottomasti tehtävä 2-3 viikon välein jotta kiinteytyminen olisi tehokasta.

Kotikäytössä pitää olla dieetin aikana kiinteyttävät tuotteet ja paras tehotippa on Extra Firming Booster joka vaikuttaa ihon kimmosäikeitä vahvistavasti. Sen rinnalla, vaikka yöksi olisi hyvä käyttää Multivitamin Power Serum, koska se siloittaa pikkuryppyjä ja juonteita. Kuorinnat pitää olla käytössä monipuolisesti, koska hyvin kuoritulle iholle kiinteyttävät aineet imeytyy paremmin. Jos ulkoiluharrastus on lisääntynyt kannattaa hankkia Barrier Repair (62€) ellei sitä vielä ole. Se suojaa parhaiten pakkassään kuivattavalta ja rypistävältä vaikutukselta. Tule kasvohoitoon ja tehdään sinulle hoitosuunnitelma ihohoidon ja dieetin yhteisvaikutukset huomioiden.

4 kommenttia:

 1. Pudotin kesän aikana toistakymmentäkiloa ja käytin koko ajan aamuin illoin Multivitamin power serumia ja mielestäni iho ei kärsinyt ollenkaan, vaikka olen jo yli viisikymppinen. Kyllä hyvä hoito kannatti. Nyt on kevyt olo ja kasvotkin näyttää paremmilta.

  VastaaPoista
 2. Hyvällä hoidolla naama pysyy ihan kunnossa ja näyttää paremmalta, kun ei ole turvotusta. Kateellisten puhetta, jos joku sanoo kurjan näköiseksi laihdutuksen jälkeen. Tein juuri noiden Inkerin neuvojen mukaan, mutta en ottanut sarjahoitoa, koska käyn muutenkin kerran kuussa. Dermalogica on ollut käytössä jo vuosia, mutta uusimpana oli kanssa tämä Multivitamin Serum. Se kyllä tuntui hyvin siloittavalta ja teki ihonpinnan kiinteäksi.
  Laihduttaminen kannattaa aina ja ihoa kannattaa hoitaa kokoajan. Varmaan ilman näitä hoitoja olisin rupsahtanut, kun kiloja lähti 25kg.

  Aino

  VastaaPoista
 3. Kosmetoloi ei ole oikea ihminen neuvomaan ruokavaliossa. Se pitää jättää ravintoterapeutille. Ei kuulu kosmetologin ammattikuvaan antaa ruokaohjeita siihen tarvitaan ihan oma koulutus!

  VastaaPoista
 4. Olen aivan samaa mieltä kanssasi.

  Inkeri

  VastaaPoista