lauantai 4. lokakuuta 2014

Hyödynnä hyvät alennukset verkkokaupassa!

Pimeän kaupan ilta on nyt hoitola osalta ohitse, mutta meno jatkuu verkkokaupassa. Nyt on viimeinen tilaisuus hyödyntää -20% tarjoushinta. Paikallislehdissä mainostimme, että järjen valo kirkastaa Pimeän kaupan illan. Tarkoitin sillä sitä, että on järkevää ostaa ihonhoidon asiantuntijalta omat ihonhoitotuotteensa.

Hoitolassa oli todellinen vilske perjantai-iltana ja onneksi se jatkui ihan koko iltapäivän. Teimme vaan aamusta hoitoja ja sitten kello 14 jälkeen olimme ostosasiakkaita varten vapaana. Koko ajan kello 14-21 väkeä kävi tasaiseen tahtiin ja oli kiva jutella tuttujen ihmisten kanssa, kun kerrankin oli aikaa seurusteluun. Suurin osa kävijöistä oli meidän vakioasiakkaita, mutta aina joukkoon tupsahtaa Tampereelta ja Lahdestakin ihmisiä jotka tuntevat Dermalogican. Onneksi olin osannut aika hyvin ennakoida asiakkaiden tuotetarpeen ja harva tuote pääsi loppumaan. Intensive Moisture Balancea olin mielestäni tilannut tosi paljon, mutta se loppui jo seitsemän aikoihin. Se oli harmillista, mutta toki asiakkaat saavat sen samalla alennuksella, kun noutavat tuotteen myöhemmin.

Tässä Pimeän kaupan Top Ten:
                                    1. INTENSIVE MOISTURE BALANCE 100ML
                                    2. SKINPERFECT PRIMER
                                    3.OVERNIGHT REPAIR SERUM
                                    4.MULTIVITAMIN POWER FIRM
                                    5. SKIN HYDRATING BOOSTER
                                    6.PRECLEANSE
                                    7.ULTRA CALMING CLEANSER 500ML
                                    8.MULTIVITAMIN THERMOFOLIANT
                                    9. LIP RENEWAL COMPLEX
                                    10.SUPER RICH REPAIR

Käykää kokeilemassa meidän uutta verkkokauppaa ja kertokaa mielipiteenne. Kertokaa myös, jos joku on pielessä tai jotain tuotetta ei löydy. Muistakaa myös ettei meillä mene posti-tai toimituskuluja. 

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Tuotetilaus tehty. On hyvää asiakaspalvelua, että sai tämän hyvän alennuksen myös verkkokaupasta. Kiitos :)

  terv. Päivi Sillanpää

  VastaaPoista
 2. Kiva, että olet tyytyväinen. Pyrimme aina siihen, että asiakkaat ovat tasavertaisia tuoteostoksissaan käyvät he sitten hoitolassa, tai verkkokaupassa ostoksilla. Aika moni vakioasiakas oli Hämeenlinnasta poissa Pimeän kaupan iltana ja olisi ikävä, jos he eivät voisi tuntuvaa tarjousta hyödyntää.
  Ellei halua verkkokauppaa käyttää voi tilauksen laittaa sähköpostina, tai soittaa meille, niin asiat hoituu niinkin.
  Silloin, kun meillä ei ollut vielä verkkokauppaa, niin meillä oli jo useita tuoteostajia ympäri Suomea. Siihen aikaan tilaus tuli puhelimella ja lähti postin kautta, niin kuin nytkin. Siinä jo huomasin, että Suomessa on paljon pieniä paikkakuntia, joilla ei ole kaikkia palveluja. Heillä ei ole mahdollisuutta ostaa Dermalogicaa, tai YB:tä muuten kuin tilaamalla.
  Hyvää viikonlopun jatkoa!

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. HUOMATKAA! Sunnuntaina alkaa eläintenviikko ja Kissakoti Kattila pitää myyjäiset kello 13-17.
  Käykää katsomassa suloisia karvakorvia ja tehkää hyviä ostoksia. Kaikki raha menee hyvään käyttöön, koska 80 kissaa tarvitsee ruokaakin tosi paljon.

  Inkeri

  VastaaPoista