keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Pimeän kaupan ilta perjantaina 3.10

Hämeenlinnan keskustan kauppiailla on taas suuri tapahtuma pe 3.10-14. Jo perinteeksi muodostunut Pimeän kaupan ilta alkaa perjantai iltapäivänä kello 14.00 ja jatkuu ilta 21.00 saakka. Kaupat ovat täynnä loistotarjouksia, kivoja tapahtumia riittää keskustassa ja yleensä väkeä on liikkeellä todella paljon.

Meidän kauneushoitola osallistuu tähän tapahtumaan nyt toista kertaa ja taas hiukan jännittää olenko osannut varautua oikein. Meillä on aivan loistotarjous myös!

KAIKISTA NORMAALIHINTAISISTA DERMALOGICAN JA YOUNGBLOODIN TUOTTEISTA -20%!
YLI 100€ OSTOKSESTA SAAT LAHJAKSI I LOVE DERMALOGICA PAKKAUKSEN JONKA ARVO ON 68€
OSTAESSASI YLI 300€ SAAT LISÄLAHJAKSI SUURENTAVAN MEIKKIPEILIN ARVO 19€

Tarjoukset ovat voimassa pe 3.10 klo 14.00-21.00 hoitolassa ja verkkokaupassa to 2.10- su 5.10.  Samalla tämä tapahtuma on meidän uuden verkkokaupan avajaiset! Nyt verkkokauppa pitäisi olla entistä kätevämpi käyttää ja pystyn sitä itse paremmin päivittämään, joten kampanijoita ja tarjouksia on tulossa entistä enemmän. Verkkokaupassa tämä Pimeän kaupan tarjous on hiukan pidempään, kuin hoitolassa ihan käytännön syistä. Avaamme sen jo torstaina, koska jo avauksessa jokin menee pieleen on vielä kaksi arkipäivää aikaa sitä korjata, mutta toivottavasti mikään ei mene pieleen. Tarjous jää verkkokauppaan viikonlopuksi, koska emme enää perjantaina pysty sitä vaihtamaan, kun olemme kiinni hoitolassa käyvissä asiakkaissa. Hyödyntäkää siis verkkokauppaakin ja käykää ainakin katsomassa miltä se uusittuna näyttää ja antakaa palautetta.

Nyt kannattaa hyödyntää loistava tilaisuus säästää ihonhoitotuotteissa! Tervetuloa!

2 kommenttia:

 1. Hei :)

  Hienoa, että tarjous on voimassa verkkokaupassa pidempään, Muuten olisi jäänyt hyvät tarjoukset hyödyntämättä,

  terv. Päivi Sillanpää

  VastaaPoista
 2. Pyrimme aina, että kaikki asiakkaamme voi hyödyntää meidän tarjouksemme eli asia on aina sovittavissa, vaikka ei juuri olisikaan itse paikalla. Nyt voi tehdä ostokset verkkokaupssa, tai laittaa meille sähköpostia, että hakee tuotteet ensi viikolla.

  Inkeri

  VastaaPoista