torstai 9. lokakuuta 2014

Environment Control Deodorant tuo raikkaan ja puhtaan tunteen

Dermalogica on allergisten ja herkkäihoisten asiakkaiden suosikkisarja, koska siinä ei ole hajusteita, väriaineita tai mineraalirasvoja, myös lähes kaikki tuotteet ovat barapeenittomia. Yleisimmät allergeenithän on hajusteet, säilöntäaineet ja väriaineet. Yleensä suurin ongelma herkistyneille on deodorantti. Näin talven tullessa alkaa myös kädet kuivumaan ensimmäisenä ja kun iho menee kerran rikki se on vaikea parantaa koko talvena. Dermalogicalta löytyy apua sekä deodoranttiongelmiin, että käsien kuivuuteen.

Ne ketkä ovat kerran alkaneet käyttää Enviroment Control Deodoranttia TARJOUSHINTA 25€ norm.33€ eivät siitä enää luovu. Meidän asiakkaiden kohdalla en ole koskaan kuullut, että tämä deodorantti olisi aiheuttanut herkistymisiä. Environment Control Deodorant ei sisällä varsinaisia hajusteita, mutta siinä on mieto männyn ja sitruunan tuoksu, koska se sisältää desinfioivaa mäntyöljyä ja ihon ph:ta tasoittavaa greipinsiemen uutetta. Tuoksu häipyy heti iholta, mutta sitä on kiva levittää, kun tuoksu on raikas. Deodorantit vaikutus tehostuu, kun sitä on käyttänyt 2-3 viikkoa. Yleensä se pitää hienhajun poissa hyvin ja jonkin verran vähentää kainaloiden kastumista. Silloin, kun aloitetaan käyttämään Environmental Control Deodoranttia sitä voisi lisätä ensimmäisellä viikolla keskellä päivää. Alussa sen teho ei välttämättä riitä koko päiväksi varsinkin, jos hikoilee voimakkaasti. Näinhän se tietysti on, että mitä turvallisempi ja miedompi tuote vaikutus on myös kevyempi, mutta noin kolmen viikon käytön jälkeen olet ihastunut tuotteen lempeyteen. Deodoranttipuikko on myös tosi riittoisa. Yleensä 3-4 puikkoa riittää vuodeksi.

Herkkäihoisen käsiongelmiin suosittelen Multivitamin Hand and Nail Treatmentia ( 50ml 40€). Se imeytyy ihan hetkessä, mutta on erittäin tehokas estämään käsien kuivumista ja ihon ohentumista. Moni asiakas sanoo sen olevan paras käsivoide mitä koskaan on käyttänyt. Terveydenhoitohenkilökunta on siihen erityisen mieltynyt, koska heidän kädet joutuu todella koville monien desinfiointiaineiden takia. Multivitamin Hand and Nail Treatment sopii myös kynsinauhavoiteeksi ja estää kynsien liuskottumista. Tehohoito kuiville käsille on multivitamiininaamio eli Multivitamin Power Recovery Masque  joka hoitaa ja rauhoittaa myös käsien ihoa hyvin. Sitä levitetään illalla paksu kerros käsiin ja laitetaan puuvillahanskat yöksi niin naamio pääsee vaikuttamaan koko yön. Moni atooppinen asiakas pärjää tällä konstilla talven läpi ehjällä iholla.


3 kommenttia:

 1. Noista käsien ihosta. Itselläni ei kädet kovin helposti kuivu, mutta tänä syksynä yhden sormen (vasurin keskisormi) kynsinauha tulehtui ihan kaameaksi. En tiedä menikö kynsinauhaan ruusunpiikki (kun perkasin kukkamaata) vai johtuiko se muutamasta kynsinauhatikusta vai oliko jotain muuta.
  Koko sormenpää turposi ja lopulta meni työterveyteen, jossa sormenpää puhkaistiin ja märkää puristettiin pois. Vieläkin kynnenalla on tumma rantu. Minusta tuli jotenkin ihan hysteerinen noiden kynsinauhojen kanssa ja olen niitä nyt rasvannut.

  Onko Dermosililla mitään tuotetta tuollaisiin ärhäköihin pieniin tulehduksiin. Joskus olen lukenut jostain pihkavoiteesta, joka imisi pienet tulehdukset pois...mutta tähän asti olen pitänyt niitä vähän höpöjuttuina...mutta tuon kynsinauhan tulehduksen myötä, mikään ei ole liian höpöä kokeilla mieli on ylittämässä aikaisemmat mielipiteeni (enkä siis tarkoita Dermosilin olevan mitään höpöä, onhan se päivittäisessä käytössäni oleva kuorintajauhe tuote, joka ei kaapistani puutu ja antiage sarjan naamio toinen...).

  VastaaPoista
 2. Dermalogica ja Dermosil ovat kaksi eri tuotemerkkiä.

  VastaaPoista
 3. Tässä on nyt mennyt kaksi tuotemerkkiä sekaisin. Meillä on käytössä ja myynnissä Dermalogica, mutta sen varmaan tiesitkin, koska tunnet meidän kuorintajauheen yms.ja siitä ei sen enempää.
  Kynsivallintulehdus on hyvin ikävä ja vakavakin tilanne. Tiedän asiakkaita, jotka ovat olleet useita viikkoja sairauslomalla kynsivallintulehduksen vuoksi. Olet siis ihan oikeilla jäljillä, kun tunnet kammoa sitä kohtaan. Sellainen tulehdus on niin raju ettei siihen auta mitkään kosmeettiset aineet, vaan ihan reseptillä saatava antibioottinen voide. Kosmetiikalla voidaan ennalta ehkäistä sitä ettei kynsivallit kovetu ja rispaannu ja siten ole alttiita tulehduksille. Joillakin on herkkyys tähän kynsivallintulehdukseen ja he saavat sen joka syksy juuri näiden puutarhahommien vuoksi.
  Sen neuvon annan, että mene työterveyshoidon vastaanotolle heti, kun tulehdus alkaa, koska se harvoin menee itsekseen ohitse. Kysymyksessä on anairobinenbakteeri joka tuottaa paljon kipua ja painetta, kun se kynnen alla jyllää.

  Inkeri

  VastaaPoista