tiistai 14. lokakuuta 2014

Lokakuun tarjoustuotteet

Huomasin etten ole edes esitellyt meidän tämän hetken tarjoustuotteita. Syys-lokakuun vaihde meni Pimeän kaupan hössötyksessä ja nyt vasta työelämä tasoittuu.

Nämä tuotetarjoukset ovat siis voimassa 15.11-14 saakka

MULTIVITAMIN THERMOFOLIANT NYT 63€, norm.82€
Pakkauksessa on vielä mukana matkakoot Antioxidant Hydramist hoitosuihkeesta ja Skin Resurfacing Cleanser puhdistusmaidosta ja niiden arvo on 27€.
Multivitamin Thermofoliant on Dermalogican tehokkain kuorinta-aine, joka on suunniteltu  vanhenevalle iholle. Siinä on ensimmäistä kertaa käytetty fysikaalista menetelmää kemian tukena ja tuotteen joutuessa iholle se saa lämpöreaktion joka parantaa kuorivaa vaikutusta ja nopeuttaa sitä. Multivitamin Thermofoliant hajoittaa nimenomaan kimmosäikeiden ympäriltä kuolluttasolukkoa ja se parantaa ihon joustavuutta ja siloittaa ihoa. Kaikilla yli nelikymppisillä Multivitamin Thermofoliant kuorinta on hyvä tuki elvyttäville hoitotuotteille. Tätä kuorintaa voi kuitenkin käyttää kaikki yli 25-vuotiaat ja se sopii hyvin herkälle ja couperosa ihollekin.

ANTIOXIDANT HYDRAMIST NYT 47€ norm. 62€
Hoitosuihkeet korvaavat kasvovedet ja ne palauttavat ihon normaalin ph:n pesun jälkeen. Antioxidant Hydramist kuuluu Dermalogican Age Smart linjaan, joka on tarkoitettu hidastamaan ihon vanhenemista. Se vahvistaa ihoa ja estää sen ohentumista ja ennen kaikkea kosteuttaa. Kuivan sisälämmityksen aikana eli koko talven Antioxidant Hydramistiä kannattaa sumuttaa iholle pitkin päivääkin. Varsinkin tietokoneen kanssa työtä tekevät kokevat ihon kiristävän jo iltapäivästä, koska tietokoneen ympärille kerääntyy kaikki kuiva, lämmin paperinpöly. Antioxidant Hydramist sumutetaan iholle joka aamu ja ilta pesun jälkeen.

ENVIRONMENTAL CONTROL DEODORANT NYT 25€ norm. 33€
Erittäin herkälle iholle tarkoitettu deodorantti, joka ei sisällä hajusteita, väriaineita tai alumiineja. Pitää hienhajun hyvin poissa ja pidemmän käytön jälkeen vähentää myös kainaloiden kostumista. Deodorantin tuoksu tulee raaka-aineesta joka sisältää desinfioivaa männynhavuöljyä. Tuoksu on raikas ja häviää nopeasti eikä jää tuoksumaan koko päiväksi. Jos sinulla on ongelmia löytää hellävarainen deodorantti kannattaa kokeilla Environmental Control Deodoranttia.

PURE NIGHT NYT 85€ norm. 111€
Tämä hoitovoide sopii Suomen ilmastossa käytettäväksi myös aamuisin ja se toimii myös meikin alla. Pure Night hajottaa pigmenttiä ja tasoittaa ihon väriä kesän jäljiltä. Se sisältää myös runsaasti antioxidanttisia aineita, jotka korjaavat UV-säteilyn haittavaikutuksia. Pure Night kosteuttaa ihoa ja estää myös ihon oman kosteuden haihtumista. Se sopii kaikille yli 25-vuotiaille yövoiteeksi ja kuivalle nuorelle iholle myös päivävoiteeksi.

YOUNGBLOOD RIISIPUUTERI JA HUULIKIILLE YHTEISHINTAAN 60€, norm. 78€
YB:n riisipuuteri Mineral Radiance Rice Powder ( norm.40€)on jauhemainen irtopuuteri, joka ei sisällä talkkia tai muita tukkivia aineosia. Se tekee ihosta mattapintaisen ja parantaa meikin pysyvyyttä. Värisävyistä medium on sopiva kaikille ihonsävyille, koska mineraalipigmentti uppoaa hyvin ihon omaan sävyyn eikä jätä rajoja. Huulikiille Lip Gloss ( norm. 38€) on kosteuttava kasviöljyjä sisältävä värillinen huulihoide jossa on useita värisävyjä. Syksyn väreistä Siren on pehmeä viininpunainen ja Fantasy on hiukan ruskeaan taittuva karpalo. Rhapsody on meidän suosituin värisävy ja se sopii aivan kaikille, koska se on tyylikäs puhdas punainen. Rhapsody on kuitenkin niin läpikuultava ja kultapigmenttiin taittuva ettei se ole kenellekkään liian kova, tai voimakas. Tämän sävyn voi hyvin tilata verkkokaupankin kautta, koska se on kaikille varma valinta.

10 kommenttia:

  1. Anonyymi16:44

    Ostin viime viikolla tuon dödön ja näin melkein viikon käytön jälkeen se vaikuttaa oikein hyvältä. Yleensä kainaloni on rikki jo parista käyttökerrasta, jos aine ei sovi. Tuoksukin on mieto ja nopeasti haihtuva.

    Jaana

    VastaaPoista
  2. Anonyymi23:25

    Seurasin mielenkiinnolla tuon 6.10 postauksen keskustelua hajusteista. Minulle on tehty allergiatestit ja hajusteet oli pahimmat allergeenit, sekä säilöntäaineista parabeenit. Se on kurja juttu, koska pidän hyvistä tuoksuista ja en reagoi niihin hengitysteillä, vaan ihottumalla. Olen käyttänyt Dermalogicaa varmaan kymmenen vuotta ja mikään tuote ei ole minulle aiheuttanut ihottumaa. Ja onneksi jotkut tuotteet onkin aivan ihanan tuoksuisia varsinkin tuo Environmental Deodorant tuksuu puhtaan raikkaalta. Samoin Overnight Repair Serumin tuoksu on tosi mielyttävä.
    Minun hajusteallergiani reagoi vain lisättyihin hajusteisiin ja nämä raaka-aineissa olevat tuoksut haihtuvat niin nopeasti ettei onneksi mitään ongelmaa tule. Kannattaakin aina kokeilla mikä itselle sopii, koska kaikki ei reagoi samalla tavoin.

    Pirkko

    VastaaPoista
  3. Anonyymi14:40

    Jatkan vielä keskustelua hajusteista mistä on kommentteja 6.10 postauksessakin. Itselleni on tehty allergiatestit ja niissä löytyi nämä hajusteet ja jotkut säilöntäaineet. Se oli harmi, koska pidän hyvistä tuoksuista.
    Olenkin tyytyväinen, kun löysin Dermalogican jo vuosia sitten. Esimerkiksi tuo Environmental deodorant on tuoksultaan ihanan puhtaan raikas eikä ihoni reagoi siihen mitenkään. Yleensä hajusteet saavat aikaan pientä nyppyä, joka kutisee hirveästi.
    Suosittelen, että allergiatestit kannattaa tehdä koska niistä saa ainakin jotain viitteitä mitä ei kannata käyttää. Itselleni onneksi kaikki Dermalogican tuotteet käy oikein hyvin, vaikka vosin sanoa olevani hajusteallerginen.
    Kiitos tästä hyvästä blogista.

    Anna-Kaisa

    VastaaPoista
  4. Anonyymi18:22

    Mun ongelma on ollut migreeni ja se vaan pahenee iän myötä. Varma tapa saada migreenikohtaus on istua bussissa, tai kokouksessa jonkun vieressä, joka ei ole kuullutkaan hajusteallergiasta ja on uinut aamulla haisuvedessä:)


    Dermalogican tuotteita pystyn käyttämään hyvin ja mikään ei Inkerin hoitolassa tuoksu liian voimalliselle. Olen yrittänyt oppia ennakoimaan mitkä hajut ovat pahimpia ja kyllä ne ovat näitä esanssimaisia hajusteita. Silloin, kun joku raaka-aine tuoksuu voimakkaalta se haihtuu tosi nopeasti eikä ehdi laukaista migreeniä. Joku hajustettu huulipuna voi olla ihan kamala, vaikka ensin tuntuu ettei se voi nyt millään haista liian voimakkaasti, mut kyllä vaan voi. Huulipunia olenkin jakanut kavereille, tai heittänyt roskiin. Tuota Inkerin myymää YB:tä en ole kokeillut joten ehkä sekin on vielä testattava.
    Migreeni on sellainen kaveri ettei kukaan voi etukäteen tietää mikä sen laukaisee.

    Henna

    VastaaPoista
  5. Anonyymi22:55

    Minulla ei ole ollut mitään asiaa mennä kampaamoon, tai kauneushoitolaan useampaan vuoteen. Irtoripsiliimat ja tekokynsien aineet pitävät kyllä huolen ettei henki kulje kyseisissä paikoissa. Luulisi, että yrittäjät ymmärtäisi monen asiakkaan jäävän näitä palveluja vaille, kun ei voi hengittää kaikkia myrkkyjä.

    VastaaPoista
  6. Anonyymi11:36

    Eipä ole meikäläisellä kauneushoitoloihin tai kampaamoihin menemistä. Joka paikassa irtoripsiliimat ja tekokynsien hajut tukkii hengityksen täysin. Luulisi, että joku yrittäjä tajuaisi ettei astmaatikot voi sellaisiin paikkoihin tulla ja keskittyisi firman sisäilman laatuun.

    VastaaPoista
  7. Anonyymi14:28

    Ihmettelen suuresti kosmetologien tietämystä allergioista. Kaupunkiuutissa haastateltiin jotain uutta kosmetologia ja hän kertoi hoitolansa olevan melkein hajustamaton ja kuitenkin teki tekokynsiä Ei paljon auta, jos kosmetologi ei itse käytä hajuvesiä, kun kaikki muut kynsilakanpoistoaineet yms. pilaa sisäilman.
    Kosmetologi itse ei näköjään yhtään tiennyt mistä puhui.

    VastaaPoista
  8. Sarianna16:13

    Huomautan, että Inkerin kauneushoitolassa ei tehdä ripsiä, tai kynsiä.

    Sarkku

    VastaaPoista
  9. Luin itse tuon saman jutun Kaupunkiuutisista ja olin hyvin pahoillani ammattikuntani puolesta. Taas kerran tullaan siihen, että kosmetologien koulutus on hyvin kirjavaa ja tuo haastateltu henkilö ei ollut SKY-kosmetologi. Kyllä kosmetologitutkinnon suorittanut tietää, että hajusteeton hoitola vaatii huomioita moneen asiaan.
    Olette aivan oikeassa, kun kritisoitte näitä kynsi-ja ripsipaikkoja, koska niissä käytetyt liuottimet ovat todella voimakkaita ja työntekijät itse ovat vaaravyöhykkeellä saada pysyviä sairauksia. Aika moni kosmetologi on joutunut jo vaihtamaan alaa ja uudelleen kouluttautumaan pahojen hengitystiesairauksien takia.
    Nykyisin moni ripsien ja kynsien tekijä ei ole kosmetologi ja heillä ei välttämättä ole mitään tietoa allergioista. Sen neuvon voin antaa, että jos on jo ennestään joku allergia olemassa ei kannata ottaa kestoripsiä, tai kynsiä. Ne voivat pidemmän päälle pahentaa jo olemassa olevia allergioita ja silmien alueelle tuleva reaktio on todella ikävä.
    Mehän emme Marin kanssa ole koskaan tehneet näitä ripsiä, tai kynsiä. Periaatteeni on se, etten tee koskaan mitään joka saattaa jossain vaiheessa kääntyä asiakasta vastaan. Jo silloin, kun tämä ripsi-ja kynsimuoti alkoi minulle oli selvää, että niistä syntyy pahoja ongelmia vähänkään herkille asiakkaille.

    Inkeri

    VastaaPoista
  10. Anonyymi13:52

    Moni luulee, että hajusteallergia tarkoittaa vaan sitä, että jonkun parfyymi aiheuttaa hengenahdistusta. Yleisesti hajusteallergia tarkoittaa ensisijaisesti ihoreaktioita, kutinaa, punoitusta ja näppylää.
    Itse saan migreenin välillä hyvinkin miedoista hajuista, mutta en sano itseäni hajusteallergikoksi. Inkerin ja Marin luona hoidossa käyn säännöllisesti ja en ole koskaan huomioinnut heillä mitään erityisiä tuoksuja. Hierojani jouduin vaihtamaan, kun ilmeisesti käytti jotain hiuskiinnettä, tai vaahtoa joka haisi loppupäivästä kuvottavalle. Niin lähelle, kun hieroja ja kosmetologikin pitäisi huomioida nämä muutkin hajusteet, kun parfyymi.

    VastaaPoista