maanantai 27. lokakuuta 2014

Youngbloodin riisipuuteri on ihoystävällinen

Meillä on nyt tarjoushinnalla YB:n puuteri ja huulikiilto yhteishintaan 60€, kun normaalihinta on 78€. Huulikiilloista (38€) olenkin moneen kertaan kirjoittanut ja ne ovat meidät suosituimmat värikosmetiikkatuotteet. Valitettavasti muistan ihan liian harvoin kertoa tästä YB:n erinomaisesta puuterista Mineral Rice Radiance Powder ( 40€). Itse en juuri puutereita käytä ja moni asiakas käyttää jauhemaista mineraalimeikkiä eikä koe tarvetta puuteriin.

Se on taas minun mokani, koska muissa kauneushoitoloissa riisipuuteri on suosituin tuote. Mineral Rice Radiance Power ei sisällä hajusteita, synteettisiä väriaineita eikä talkkeja. Juuri tämä koostumus tekee siitä ainutlaatuisen. Talkki ja muut tukkivat aineosat on korvattu riisipuuterilla, joka ei missään tapauksessa tuki ihoa. Pääasiassa Suomessa myydään vaan yhtä sävyä eli Medium väriä. Se on neutraali ja sopii aivan kaikille. Riisipuuteri levitetään tuuhealla siveltimellä eikä se jää kasoihin eikä tee rajoja. Puuteri estää ihon kiiltämisen ja kiinnittää meikin. Sitä voi myös lisätä päivän mittaan, jos on helposti kiiltävä iho.

Puuteria on saatavana myös kiinteänä ja siinäkin väri Medium sopii kaikille. Nykyisin moni asiakkaani käyttää pelkästään SkinPerfect Primeriä (77€) ja sen päälle sopii riisipuuteri oikein hyvin estämään ihon kiiltoa päivän mittaan. Hyvin rasvaisella iholla pelkkä jauhemainen mineraalimeikki ei riitä mattapintaisuuteen, vaan senkin päälle kannattaa lisätä puuteria. YB:llä on myös erinomainen peiteaine tummille silmänympärille Ultimate Concealer (42€) ja senkin päälle voi laittaa riisipuuterin. Tuossa Ultimate Concealerissa on kolme väriä Fair, Medium ja Dark. Medium on suosituin, mutta Fair sopii todella vaalea ihoisille. Tämä peiteaine ei missään tapauksessa kuivata, koska se on ihan tehty ohuelle ja kuivalle silmäluomen iholle.

6 kommenttia:

 1. Kysymykseni ei koske Youngbloodia vaan tätä Dermalogican Multivitamin Power Serumia. Olenko ymmärtänyt oikein, että se on uusi versio multivitamiini kapseleista? Ne kapselit sopi iholleni todella hyvin ja ilman niitä olen ihan pulassa, mutta ilmeisesti niitä ei enää ole kaupan? Onko tämä uusi tuote saman tyyppinen?

  Ritu

  VastaaPoista
 2. Multivitamin Power Serum tuli kapseleiden tilalle keväällä 2013 ja kapseleita ei ole tehty sen jälkeen. Kapselit jäi pois siksi, että niiden pakkausmuoto oli hankala. Varsinkin Suomen kuivassa ilmastossa kapselin ulkokuori kovettui ja murtui helposti ja aine oli hankalaa saada kapselista pois.
  Nyt tuote on tuubissa ja aine on hiukan voidemaisempi, kuin kapselien aine oli. Vaikutus on entistä tehokkaampi. Peptidejä jotka parantavat ihon kimmoisuutta on tuplaten suurempi määrä, kuin kapseleissa. Samoin ihon vanhenemista hidastava C-vitamiini on moninkertainen verrattuna edellisiin.
  Kuulin asiakkaalta, että jossain ulkomaalaisessa verkkokaupassa on myytävänä näitä kapseleita vielä. Ne ovat tosi vanhoja, koska viimeinen erä kapseleita on tehty 2013 vuoden alussa.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Onko nyt niin, että tuon Ultimate Concealerin päälle pitää aina laittaa puuteri ? Olen käyttänyt sitä useamman vuoden ja ihan ilman mitään puutereita ja olen tosi tyytyväinen. Se on ensimmäinen peiteaine joka ei jämähdä ryppyihin eikä tuo hilseilyä esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei puuteria ole mitenkään pakko laittaa, jos on tyytyväinen pysyvyyteen muutenkin. Ne joilla on rasvainen iho ja haluavat aivan mattapintaisen meikin voivat puuteria käyttää.

   Inkeri

   Poista
 4. En löytänyt verkkokaupastanne mainitsemaasi kiinteää puuteria "Youngblood Pressed Mineral Rice Powder Medium". Onko se myös tarjoushinnalla huulikiillon kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt minun täytyy tarkistaa asia onko tuo puuteri tipahtanut pois, kun verkkokauppa on uusittu. Kiitos, kun kerroit. Tuo tarjoushinta huulikiillon kanssa koskee ainoastaan irtopuuteria.

   Inkeri

   Poista