keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Meiltä voi ostaa Kissakoti Kattilan seinäkalenterin ensi vuodelle!

Ellet ole vielä hankkinut uutta kalenteria vuodelle 2015, niin poikkea meillä ostoksilla. Kissakoti Kattilan ahkera yhdistysporukka on keksinyt tehdä seinäkalenterin heidän pörröisistä asukeista ja sen tuotto menee suoraan Kattilan toimintaan. Se on seinäkalenteri ja hinta on 20€ ja koko raha menee Kattilalle.

Kalenterin kuvat ovat tyylikkään mustavalkoisia ja kaikki kuvat on Kattilan asukeista. Yhdessä kuvassa on Reiska, jonka korvat on aika repaleiset kovan menneisyyden jäljiltä. Reiska on varmaan ollut kulmakunnan kovin kolli ja yhteentörmäysten seurauksina korvatkin on repaleilla. Komea kolli Reiska on vieläkin ja onneksi asuu nyt turvakodissa, niin sen en enää tarvitse puolustautua. Huhtikuun kohdalla on kuva Pojasta, joka on Kattilan sielu. Pojan elämän ensimmäiset vuodet ovat olleet kamalia ja ne jättivät jälkensä mielialaan. Poika ei tykkää miehistä ja menee piiloon kuultuaa miehen äänen. Naistenkaan silitykset ei aina Pojalle kelpaa ja saattaa tulla kynnestä. Poika on asunut vakituisesti Kattilassa jo monta vuotta eikä häntä enää anneta kenellekkään. Aina, kun Kattilaan menee Poika on ensimmäisenä ovella vastassa ja katsoo tarkasti minkälainen olio ovesta tulee. Poika on hieno esimerkki Kattilan hyvästä työstä, kun traumatisoitunut kissa on saanut turvallisen asuinpaikan ja varmasti aina täyden ruokakupin.

Käykää ihmeessä tutustumassa Kattilan toimintaan Vanajantiellä. Siellä tulee aina hyvä mieli, kun näkee nämä tyytyväiset karvakorvat. Toisaalta myös sydäntä puristaa, että miten ihminen voi olla  niin julma ja jättää kissat heitteille. Tälläkin hetkellä Kattilassa on noin kahdeksankymmentä kissaa. Poiketkaa siis ostamaan tuo kalenteri, koska se raha tulee todella tarpeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti