torstai 19. marraskuuta 2015

Kiiltämätön meikki öljyiselle iholle

Meikin mattapintaisuudesta ja ihon kiillosta on monia mielipiteitä. Yleensä ihmiset joilla on rasvainen iho pitävät meikin kiiltämistä ihan kauhistuksena ja juuri heidän on vaikein saada iho pysymään koko päivän mattapintaisena. Kuivaihoiset eivät yleensä kiinnitä huomiota meikin kiiltämiseen, vaikka heilläkin iltapäivällä voi iho kiiltää. Tämä on niin makuasia, että jokaisen pitää itse päättää haluaako meikkinsä täysin mattapintaisena. Omasta mielestäni ihoon kuuluu lievä kiilto ja se saa meikin näyttämään luonnolliselta. Täysin mattapintainen iho näyttää helposti kipsinaamiolta ja vanhemmalla iällä se korostaa ryppyjä.

Vakioasiakkaani ei juuri koskaan puhu ihon kiiltämisestä ja se johtuu siitä ettei hyvin hoidettu iho ole öljyinen. Tämä kiiltämisongelma onkin sellainen missä pitää päättää korjataanko tilanne hyvällä ihonhoidolla, vai mattapintaisella meikillä. Itse kannatan ehdottomasti, että ihon rasvaisuus normalisoidaan kasvohoidoilla ja oikeilla kotihoitotuotteilla. Tämä vaihtoehto on hitaampi, mutta pysyvä. Jos haluaa pikaisen avun, niin meiltä löytyy kyllä tuotteita siihenkin. Iho kannattaa kuitenkin hoitaa hyvin ennen meikin tekoa. Hyvin kuorittu ja kosteutettu iho pysyy koko päivän siistinä eikä hilseile, tai näytä epätasaiselta päivän mittaan. Daily Resurfacer (113€ 35 kpl) eli yli nelikymppisen salainen ase on nopea ja tehokas tuote ennen meikin tekoa. Daily Resurfacer on hoitotassu, joka kosteuttaa, kuorii ja kiinteyttää. Ihosta tulee tosi sileä ja kuulas Daily Resurfacerin levityksen jälkeen. Hoitotassusta levitetään nestemäinen aine iholle ja jätetään siihen. Todella kätevä ja nopea tehohoito. Hoitotassun päälle kannattaa laittaa hoitovoide ja nuorelle todella rasvaiselle iholle paras on Clearing Mattifier (69€), joka supistaa huokosia ja sitoo öljyisyyttä. Clearing Mattifier on samalla hoitovoide joka normalisoi talineritystä.

Silloin, kun iho on lievästi rasvoittuva, tai ikää on yli kolmekymppiä, niin paras pohjustusvoide on SkinPerfect Primer (77€). Se on meikinpohjustusvoide, joka tekee ihosta sileän ja tasaisen. Sen valoa taittava pigmentti häivyttää ryppyjä ja juonteita. Moni käyttää SkinPerfect Primeriä yksinäänkin meikkivoiteen sijalla. Mattapintaisuuden voi vielä varmistaa Youngbloodin irtopuuterilla (42€) tai kiinteällä puuterilla (59€). Kumpikin puuteri on huippuhyvä ja niiden kanssa käy samoin, kun mineraalimeikin kanssa eli mitään muuta ei halua käyttää kerran niitä kokeiltuaan. Jos haluaa meikistä oikein peittävän kannattaa SkinPerfect Primerin päälle levittää jauhemainen mineraalimeikki (65€). Mineraalimeikki näyttää luonnolliselta, vaikka sen peittävyys on todella hyvä.

Tule tutustumaan Youngbloodin meikkeihin sunnuntaina 22.11-15 kello 12-16 vaateliike Finezzaan. Olen siellä esittelemässä meikkejä ja valitsemassa asiakkaalle sopivimmat tuotteet. Sekä Finezzalla, että meillä on hienot tarjoukset sunnuntaita varten ja niistä kerron huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti