maanantai 23. marraskuuta 2015

On monta konstia peittää tummat silmänympärykset

Kiitos kaikille, jotka poikkesitte eilen Finezzassa. Meillä oli oikein kiva päivä. Otamme sen uusiksi viimeistään keväällä. Toiselle kerralle on jo helpompi valita mistä tuotteista ihmiset ovat kiinnostuneet. Kyllähän se uusi huulipuna uuden vaatteen pariksi on mieleisin asia ja nyt oli selvästi juhlapukujen ja juhlameikkien aika. Vanajan linnan itsenäisyyspäivän vastaanotto on hämeenlinnalaisille iso asia ja siihen Finezzassa oli upea iltapukuvalikoima.


Eniten asiakkaat pyysivät apua tummien silmänympärysten hoitoon ja peittämiseen. Tehokas Nanolift hoito on myös silmänympärysihon aineenvaihduntaa vilkastuttava. Joillekin jo yksi kasvohoito auttaa paljon, koska tummuus voi johtua ihan satunnaisesta aineenvaihduntahäiriöstä. Hoitava ja peittävä vaihtoehto on Dermalogican Total Eye Care sk 15 (62€) silmänympärysvoide. Siinä on hiukan mineraalipigmenttiä joka neutralisoi tummuutta ja muuten se on hoitava ja kosteuttava silmänympärysvoide. Total Eye Caren  päälle levitetty SkinPerfect Primer sk 30 parantaa vielä tulosta ja tasoittaa muunkin ihon värivirheet.

Youngbloodilla löytyy erinomainen tuote peittämään silmänympärystummuutta.  Ultimate Concealer (51€) on vuosi sitten tullut myyntiin ja se peittää varmasti vahvankin tummuuden. Myös silmänympärysmustelmaa, tai muuta kasvojen alueen mustelmaa voi sillä peittää. Tämä mustelmien peittäminen on kokeiltu useaan kertaan. Nuoremmilla vakioasiakkailla on niin vauhdikkaita harrastuksia, että mustelmia löytyy ja silmänympärys tummuu aika pienestäkin iskusta. Jääkiekko, sirkusakrobatia, viikinkimiekkailu ja nyrkkeily aiheuttavat kolhuja ja asiakaspalvelussa jäljet pitäisi saada peitoon. Ultimate pakkaus sisältää kaksi väriä. Toinen on hyvin vaalea, melkein valkoinen ja se levitetään ensin silmänympärysiholle ja se neutralisoi tummuuden. Sen päälle levitetään toinen beigen sävy, joka tuo ihonsävyn. Peiteaineet eivät kuivata ja pysyvät päivän oikein hyvin. 

7 kommenttia:

 1. Oletkos saanut jo asiakkailta kommentteja Retinol repairista? Olin ihan äimänä, kun tapasin vanhoja duunikavereita viikonloppuna ja kumpikin oli käyttänyt reilun viikon retinolvoidetta. Kumpikin on yli viisikymppisiä ja ovat käyneet vuosia samassa Dermalogicahoitolassa Hesassa eli alkutilanne oli ihan hyvä. Vaikea selittää mitä ihossa näin, mutta jotenkin iho hehkui kuulautta, ihan kuin se olisi ollut vaaleampi. Kumpikin kehui vaikutusta ja enkä kyllä ihmettele. Itselläni ei muutos ollut noin dramaattinen, mutta olen nuorempikin. Sileältä iho tuntuu ja kiinteämmältä. Meikkiä on ihana levittää, kun iho on niin tasainen eikä huokoset näy.

  Nähdään. Jenni Tiili

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenni! Kirjoitit että ystäväsi olivat käyneet vuosia hesalaisessa dermalogican hoitolassa ja Se oli ihan hyvä, miksei erittäin hyvä?:)

   Poista
  2. Nyt ei ihan mene jakeluun miten tuo yksi sana muuttaa kirjoitukseni perusasiaa? Jos sinua jotenkin helpottaa niin lue se sillä tavoin että ystävieni ihon alkutilanne oli erittäin hyvä.

   Poista
  3. Kiitos napakasta vastauksesta, sinulla Se on sana aina hallussa

   Poista
  4. Julkaisin nyt vielä nämä anonyymin kommentit, vaikka en niiden tarkoitusta ymmärräkään.
   Suurimman osan poistan niitä lukematta, koska pahantahtoisuus on niin voimakasta. Aina ihminen näköjään oppii uutta. En todellakaan tiennyt, että joku jaksaa vääntää kommentteja monta kertaa päivässä jo useamman viikon. Ilmeisesti ylimääräistä aikaa on paljon ja halu vahingoittaa yritystäni on suuri.
   Kerron tämän siksi, että moni lukijakaan ei ole tietoinen nettihäiriköistä, mutta osaatte ottaa sellaisenkin huomioon jos asiaan jossain törmäätte. Pystyn nyt poistamaan kommentit eikä ne enää saa tulla häiritsemään tämän blogin muuten hyvää henkeä.

   Inkeri

   Poista
 2. Kiitos kommenteistasi. Kuulisin mielelläni kaikkien käyttäjien kokemuksia. Overnight Retinol Repair ei ole ollut käytössä, kuin viikon verran joten montaa palautetta en ole vielä saanut. Lähinnä omat ystäväni ovat jo kerinneet kertoa tuntemuksiaan. Oman äitini (75v.) iho oli muuttunut jo näkyvästi. Hän on superherkkä milloin millekin ja olin varma, että hänellä iho punoittaa ja kihelmöi aluksi. Mitään sellaista ei tapahtunut, vaan iho on selvästi kuulaampi ja tuntuu kuulemma erilaiselta.
  Ystävättäreni, joka on atoopikko ja tosi kuiva ihoinen sanoi ihon tuntuvan sileämmältä ja meikki levittyy hyvin, niin kuin sinunkin kokemukset oli. Hänelläkään ei iho ollut uudistunut liian nopeasti.
  Kerron kyllä voiteesta vielä moneen kertaa, kun olemme Marin kanssa siitä tosi innoissamme. Oma ihoni on kiinteytynyt ja siloittunut tosi paljon.
  Ehdottomasti tämä Overnight Retinol Repair (148€) on tehokkainta mitä koskaan olen myynyt, tai itse käyttänyt.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Nyt on viitenä iltana Retinol Repairia laitettu ja ainakin se on tosi miellyttävä käyttää. Mitää kihelmöintiä, tai punoitusta ei ole. Odotukset ovat suuret ja kerron miten käy.

  VastaaPoista