lauantai 21. marraskuuta 2015

Sunnuntaina Youngbloodin meikit -20%!

Sunnuntaina 22.11 eli huomenna meillä on yhteistapahtuma muotiliike Finezzan (osoite Kasarmik.3) kanssa. Finezza on auki kello 12-16 ja minä olen paikalla neuvomassa meikkien käyttöä ja valitsemassa sopivia värisävyjä.

SUNNUNTAIN TARJOUKSET:

YOUNGBLOOD meikit -20%

DAILY RESURFACER 90€ (113€) hoitotassut meikin pohjustukseen ja ihon hoitoon. Daily Resurfacer kuorii, kiinteyttää ja kosteuttaa. Ihotyypistä ja vuoden ajasta riippuen hoitotassuja käytetään 3-7 kertaa viikossa.

SKINPERFECT PRIMER 65€ (77€) meikinpohjustusvoide. Supersuosittu ihoa siloittava ja tasoittava voide. Sisältää mineralipigmentin joka peittää ja tasoittaa ihon epätasaisuutta, mutta iho ei näytä meikatulta. SkinPerfect Primer sk 30 levitetään kosteusvoiteen päälle ja se myös suojaa sekä hoitaa ihoa.

SHEER TINT sk 20 63€ (75€) värillinen päivävoide joka kosteuttaa, suojaa ja antaa kauniin luonnollisen sävyn iholle.

DERMALOGICAN MATKAPAKKAUKSIA erilaisilla kokoonpanoilla 25-35€. Matkakokoiset tuotteet riittävät 2-3 viikon käyttöön. Ellet ole aikaisemmin kokeillut Dermalogicaa niin matkapakkauksella voi aloittaa.

Ellet pääse sunnuntaina Finezzassa käymään ja haluat tarjoukset hyödyntää, niin laita meille sähköpostitilaus tai poikkea vielä maanantaina hoitolassa. Tarjoukset eivät ole verkkokaupassa, koska postilakko vaikeuttaa lähetyksiä. Jos olet muulta paikkakunnalta ja teet sähköpostitilauksen varaudu siihen, että paketti tulee vasta lakon loputtua.
Laita sähköpostiin tuotteet jotka haluat ja osoite, jos ne lähetään, tai kerro jos pääset ne itse hakemaan. Voit maksaa tuotteet, kun tulet ne hakemaan ja muille laitan laskun sähköpostilla.

Sunnuntaina en pysty ottamaan pankkikorttimaksuja, koska meidän maksu pääte on kiinteä eikä toimi muualla. Toivon maksuksi käteistä rahaa, tai sitten teen tuotteista laskun.

Huomioikaa, että Finezzassa on myös upeat tarjoukset ja Ullan myymät vaatteet ovat ihania.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti