maanantai 16. marraskuuta 2015

Tähtitarjouksena on Super Rich Repair

Tämän hetken Tähtitarjous on SUPER RICH REPAIR 99€ (127€) ja saat lahjaksi Skin Renewal Booster tehotipan matkakoon ja Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoiteen matkakoon. Matkakokojen arvo on noin 40€.

Super Rich Repair on Dermalogican täyteläisin hoitovoide, jota voi käyttää yöllä ja päivällä. Voide sopii kaikille yli kolmekymppisille ainakin yövoiteeksi. Todella kuivalla iholla Super Rich Repairia voi kolmekymppinenkin käyttää yöksi ja päiväksi. Pakkasella voide suojaa tuulelta ja kylmyydeltä. Super Rich Repair imeytyy hyvin ja sopii myös meikin alle.

Ensi sunnuntaina 22.11 meillä on Finezzan vaateliikkeen kanssa yhteinen  joulunavaus. Finezza on auki sunnuntain ja minä olen siellä Youngblood meikkituotteiden kanssa. Voit siis kerrankin valita meikit taatusti vaatteisiin sopiviksi. Meikit otan mukaan Finezzaan, mutta kaikkia hoitotuotteita en voi sinne kantaa. Tämän Tähtitarjouksen otan mukaan ja sitten Dermalogican superuutuuden Overnight Retinol Repairin (148€).

2 kommenttia:

 1. Miten tämä Super Rich Repair sopii yhteen tuon uuden Retinol repairin kanssa? Olen käyttänyt jo monta talvea Super richiä yöllä ja päivällä, mutta onko se liian tehokas tämän retinolvoiteen kanssa?,

  P.S kiva kuulla, että teet Ullan kanssa yhteistyötä. Finezzan vaatteet ovat tosi ihania.

  VastaaPoista
 2. Dermalogican suositus on, että Intensive Moisture Balance laitetaan Overnight Retinol Repairin päälle. Iho pystyy sitomaan kosteutta todella hyvin Overnight Retinol Repairin ansiosta ja Intensive Moisture Balance on voiteista kosteuttavin. Päiväksi Super Rich Repair on talvella erinomainen.

  Olen samaa mieltä, että Finezzasta tekee kivoja löytöjä. Jotkut voi luulla, että siellä on pääasiassa juhlavaatteita ja iltapukuja, mutta kyllä sieltä arkivaatteetkin löytyy. Olin elokuussa tosi tyytyväinen, kun olimme lähdössä maailmankongressiin ja minulla oli kaksikymmentäminuuttia aikaa löytää coctailmekko. Ulla löysi nopeasti minulle sopivat vaatteet eikä tarvinnut sovitella vääriä kokoja. Löysin aivan ihanan lyhyen juhlamekon kuudellakympillä ja siistin pikkumustan päiväkäyttöön kahdeksallakympillä.
  Nyt olisi kauniit mekot, jos olisi niitä juhlia:)

  Inkeri

  VastaaPoista