sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Nanolift on perusteellinen kasvohoito!

Jatkan vielä tästä Nanolift kasvohoidosta, koska siinä on niin monia hyviä puolia mitä ei muissa hoidoissa ole. Aloin suunnittelemaan omaa kasvohoitosysteemiä noin kymmenisen vuotta sitten. Olin jo siinä vaiheessa oppinut, että jokainen ihonhoitotuote pitää osata soveltaa Suomen ilmastoon. Samoilla ohjeilla mitä tehtailta tuli ei pärjännyt meidän talvessa. Olin myös jakanut jo kasvohoitoa niin, että joitakin tehtiin kesällä joitakin talvella. Nykyisinhän vaihdan, vaan hoitoaineet Nanolift hoitoon säätilan mukaan.

Minun järkeen ei mennyt, että kasvoja hoidettaisiin vaan yksi asia kerrallaan. Yleensä asiakas halusi ihonpuhdistuksen ja sitähän saa tehdä kuukauden välein, jos poistaa vaan oiretta eli mustapäitä ja tukkeutumia. Toisaalta 90% asiakkaista kärsii ihon kuivuudesta kaikki talvikuukaudet eli noin puolet vuodesta ja kaikki yli kolmekymppiset haluaa hidastaa ihon vanhenemista. Nanolift kasvohoidossa tehdään kaikki tarvittavat asiat yhdessä hoidossa ja päämäärä on normalisoida ihon toiminta. Silloin, kun ihon toiminnat kulkee epätahtiin talirauhaset työntää talia, kuolleet solukot tukkii ihon pintaa ja liiallinen kuivuus aiheuttaa ryppyjä. Nämä asiat, kun saadaan pelamaan yhteen iho on tasapainoinen ja terve.

Pelkällä kasvohoidolla ei tätä tilannetta muuteta. Jos Nanolift hoidon jälkeen pestään saippualla ja unohdetaan kosteusvoiteet iho pysyy hyvänä parisen viikkoa. Sitten, kun kotihoitotuotteet tukee Nanolift hoidon vaikutuksia iho pysyy kunnossa 4-12 viikkoa vuodenajasta riippuen. Usein kysytään eikö ihonpuhdistus kuulu Nanolift hoitoon ja kyllä se kuuluu. Jos ihossa on mustapäitä ne otetaan pois ja käytämme myös mekaanista puhdistusta. Mustapäät vähenee muutaman Nanolift hoidon myötä ja harva vakio asiakas tarvitsee ihon mekaanista puhdistusta. Tiedän, että monelta asiakkaaltani työkaverit ja tutut kysyy mitä Nanolift hoidossa tehdään ja tuo ihonpuhdistamis kohta on tärkein. Suurin osa vakioasiakkaista sanoo etten tee ihonpuhdistusta, kun heidän omassa ihossaan ei ole vuosiin ollut mustapäitä, tai tukkeumia. Silloin, kun tarvetta on teemme kyllä puhdistuksen. Suurin tarve on kuitenkin kosteuttaminen ja tämä kosteuden puute vie ihon epätasapainoon.

Nanolift kasvohoito on niin perusteellinen, että se vaikuttaa koko elimistön aineenvaihduntaan. Lähes kaikilla yli 45-vuotiailla aineenvaihdunta hidastuu ja turvotusta alkaa kertymään. Toisilla se on ihan näkyvää esimerkiksi silmäpussit kertoo hitaasta nestekierrosta. Silloin, kun kasvoissa on hiukankin turvotusta iho on veltompi ja rypyt näkyy selvemmin. Moni on varmaan huomannut, että vanhenmiten tyynyn jäljet kasvoissa ei poistu heti aamusta, vaan ne on näkyvissä monta tuntia. Tämä kertoo, että kasvojen ihokudoksessa on paljon tarpeetonta nestettä eli turvotusta. Nanolift kasvohoidossa hyödynnetään lymfahieronnan kaavaa ja nestettä työnnetään imusolmukkeisiin päin. Nanolift kasvohoidon alueella on kaksi kolmasosaa ihmisen imusolmukkeista. Niitä on nivustaipeissa, kainaloissa ja leuan alla. Nanolift hoidossa käsitellään leuan alustaa ja työnnetään nestettä kainaloihin päin. Näin nestevirtaus paranee koko ruumiissa ja hoidon aikana ja jälkeen saa juosta vessassa. Tämä vaikuttaa siihen, että kasvot näyttävät pienemmiltä ja kapeammilta ja silmäpussit on poissa.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Nanolift(1,5 t. 118€) kasvohoitoa, niin jokainen saa itse kokea miten perusteellinen ja tehokas kasvohoito vaikuttaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti