torstai 26. marraskuuta 2015

Overnight Retinol Repair on ylivoimainen uutuus!

Dermalogican uusin tuote Overnight Retinol Repair (148€) on ollut myynnissä parisen viikkoa. Sen myötä on selvästi menty taas yksi askel eteenpäin kosmetiikan vaikutuksissa. Retinoideja eli A-vitamiinihapon johdannaisia on ollut käytössä jo parikymmentävuotta, mutta Dermalogica teki siitä ensimmäisen kerran yksillöstetyn. Parin vuosikymmenen aikana retinoidi on muuntunut monella tapaa ja tässä tuotteessa oleva retinoli on yksi muoto retinoideista ja se on puhdas A-vitamiini.

Overnight Retinol Repair sisältää 0,5 % mikrokapseloitua retinolia joka lisää ihon kollageenin tuotantoa ja solujen uudistumista. Tätä kautta pienet rypyt ja juonteet vähenevät ja ihon epätasainen väri tasoittuu ja iho silenee. Overnight Retinol Repair sisältää retinolin lisäksi esimerkiksi C-vitamiinia ja peptidejä, jotka lisäävät kiinteyttävää ja tasoittavaa vaikutusta. Tähän saakka retinoli on ollut lievästi ongelmallinen raaka-aine tehokkaan vaikutuksensa vuoksi. Retinolin uudistava vaikutus on aiheuttanut voimakasta hilseilyä, kuumotusta ja punoitusta ennen, kuin iho tottui aineeseen. Dermalogica on keksinyt avun tähän ongelmaan. Overnight Retinol Repair vaikuttaa hitaammin jotta iho ehtii tottua siihen eikä näkyvää solu uudistumista eli hilseilyä tule.

Pakkauksessa on tuon retinolivoiteen lisäksi toinen voide Buffer Cream mihin retinolivoidetta sekoitetaan aluksi. Buffer Cream on hyvin kosteuttava ja sisältää runsaasti rauhoittavaa aloe veraa. Tätä Overnight Retinol Repairia sekoitetaan aluksi Buffer Creamiin noin yhden suhde kolmeen. Buffer Creamia otetaan kämmenelle 3/4 ja siihen lisätään 1/4 Overnight Retinol Repairia ja voiteet sekoitetaan yhteen ja levitetään iholle. Joka ilta retinolivoiteen määrää lisätään ja näin iho pikkuhiljaa tottuu tehokkaasti uudistavaan vaikutukseen. Buffer Cream riittää noin kolme viikkoa ja sen loputtua retinolivoidetta käytetään yksinään, tai sekoitetaan muuhun Dermalogican voiteeseen.

Overnight Retinol Repair on tehotippa, vaikka se on voidemainen eli se ei korvaa hoitovoiteita. Sen päälle pitää ehdottomasti laittaa Dermalogican kosteusvoide ja suositeltavin vaihtoehto on Intensive Moisture Balance (100 ml 85€, 50 ml 59€). Suurimmalla osallahan asiakkaista on jo näin talvella muutenkin käytössä Intensive Moisture Balance. Overnight Retinol Repairia käytetään vaan yöksi ja päivällä tarpeen mukaan jokin muu tehotippa ja hoitovoide. Vähänkin aurinkoiseen ajankohtaan pitää käyttää päivällä voidetta jossa on hyvä aurinkosuoja, koska retinolin uudistava vaikutus vähentää ihon omaa suojaa.

Kovinkaan moni oma asiakkaamme ei ole vielä ehtinyt kertoa kokemuksiaan, mutta muualta Euroopasta ja jenkeistä tulee runsaasti kiittävää palautetta. Oma ihoni on selvästi silinnyt ja kiinteytynyt jo parissa viikossa. Samoin äitini (75v.) superherkkä iho on paljon kuulakkaampi ja tasaisemman värinen. Meillä kummallakaan ei ole ollut mitään näkyvää hilseilyä, tai punoitusta. Suosittelen lämpimästi yli 35-vuotiaille Overnight Retinol Repairia. Nämä ovat nyt "yleiset ohjeet", mutta joka asiakkaalle neuvomme juuri hänelle parhaan tavan käyttää Overnight Retinol Repairia. Jokaisen kanssa pitää myös erikseen miettiä miten tuote järkevämmin sovelletaan jo olemassa olevaan kotihoitoon ettei mitään jää käyttämättä. Kerron myös, että Overnight Retinol Repair ei tule tarjoukseen seuraavan vuoden aikana, niin kuin ei uutuustuotteet yleensäkään. Overnight Retinol Repairia käytetään noin 3-4 tuubia vuodessa ja välillä pidetään parin kuukauden tauko. 

3 kommenttia:

 1. Anonyymi16:36

  Kyselit näitä kokemuksia ja tähän asti on pelkkää positiivista sanottavaa. Ihoni on ollut aika rasvainen ja paksu, vaikka viisikymppiä on jo mittarissa. Tuntuu kuin iho olisi tiiviimpi ja kiinteämpi ja huokoset näkyy vähemmän. Suurin muutos on tuo huokosten pienentyminen, vaikka retinolia käytetään yöksi, niin päivällä meikki pysyy paremmin ja huokoset ei hörötä. Iho näyttää jotenkin puhtaammalta.

  VastaaPoista
 2. Minulla ollut käytössä reilun viikon ja jo neljännen käyttökerran jälkeen huomaan positiivista muutosta. Iho on kiinteämmän ja raikkaamman oloinen sekä pigmenttiläiskä on selvästi haalentunut. Huokoset myös pienentyneet kuten edelliselläkin kirjoittajalla. Hyvä tuote ja tehokkain tuote mitä minulla on ollut. Ikäni 54-v. Jostain luin, että tämän hoitojakson aikana ei saisi kuorinta-aineita käyttää ollenkaan. Onko Inkeri näin?

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla kaikista kokemuksista uuden tuotteen kanssa.
  Tuo kannattaa pitää mielessä ettei kuorintaa tehdä Overnight Retinol Repairin käytön aikana. Ja kosteutta käytetään runsaasti eli Intensive Moisture Balancea reilusti, tai muuta käytössä olevaa Dermalogican hoitovoidetta. Aamuisin käytössä voisi olla Skin Hydrating Booster voiteen alla.
  Oma ihoni on selvästi sileämpi ja ihan ihmeteltävän paljon kiinteämpi. Kiinteytyminen näkyy ihossa, mutta se myös tuntuu itsestä napakammalta ja käsiin kimmoisuuden lisääntyminen tuntuu, kun levittää meikkiä.

  Inkeri

  VastaaPoista