tiistai 24. marraskuuta 2015

Redness Relief Primer sk 20 neutralisoi poskien punoitusta

Sää alkaa muuttua normaaliksi marraskuun kylmyydeksi ja lämmönvaihtelut ja tuuli saa posket hehkumaan. Joskus on pidetty terveen merkkinä punoittavia poskia, mutta eniten se kertoo ohuesta ihosta ja kuivuudesta. Ihonhoidon laiminlyönti on usein punoituksen takana. Ellei ihoa kosteuteta tarpeeksi se alkaa ohentumaan ja laajentuneet verisuonet näkyy ihon pintaan. Ensin näkyy vain tasaisen punakat posket, mutta vuosien päästä esiin tulee sinipunaiset verisuonet ja tätä sanotaan couperosaihoksi.

Redness Relief Primer sk 20 (74€) on tuote joka neutralisoi punoitusta ja ennalta ehkäisee couperosaa. Samassa voiteessa on siis peittävyys ja hoito. Redness Reliefiä käytetään päivisin kosteusvoiteen päällä. Tätä tuotetta miehet ostavat kaikista eniten ja he yleensä käyttävät sitä pelkästään ilman kosteusvoidetta. Käy se niinkin, koska joka tapauksessa on hyvä, että mies suostuu käyttämään edes yhtä voidetta. Hoidon kannalta paras on laittaa ihotyypin mukainen kosteusvoide ja sitten Redness Relief . Voiteen raaka-aineista tulee vihreä värisävy, joka neutralisoi punakkuutta, mutta imeytyy täysin eikä näy vihreänä kerroksena. Redness Relief ei ole meikkituote, vaan hoitotuote.

Redness Relief Primer sk 20 vahvistaa ihoa ja vähentää verisuonten näkymistä ja ennalta ehkäisee couperosaa. Myös ruusufinni-iholle voide on hyvä vähentämään ilmaston rasitusta. Redness Relief Primer on myös meikinpohjustusaine, joka tekee ihosta sileän ja tasaisen. Sen päälle voi laittaa meikkiä, joka vielä lisää ihon suoja ja tai käyttää ilman meikkiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti