maanantai 30. marraskuuta 2015

Tähtitarjous on Antioxidant Hydramist hoitosuihke!

TÄHTITARJOUS ON 14.12-15 ASTI ANTIOXIDANT HYDRAMIST NYT 49€ (62€) ja saat lahjaksi Skin Resurfacing Cleanser kuorivan puhdistusmaidon ja Skin Renewal Booster tehotipan. Antioxidant Hydramist sopii kaikille ihotyypeille ja se kuuluu Age Smart vanhenevan ihon hoitolinjan. Se sisältää antioxidantteja esimerkiksi C-vitamiinia, joka vähentää vanhenemista lisäävien vapaiden happiradikaalientsyymien toimintaa. Antioxidant Hydramist on hyvin kosteuttava ja sopii myös nuoremmalle iholle.

Hoitosuihkeet ovat hyvä ja helppo lisä ihonhoitoon. Kaikki Dermalogican hoitosuihkeet parantavat muiden hoitoaineiden vaikutusta. Varsinkin näin sisälämmitysaikaan Antioxidant Hydramist lisää kotihoidon kosteuttavaa vaikutusta oleellisesti. Antioxidant Hydramistiä suihkutetaan iholle pesun jälkeen. Itse puhdistan ihoni ensin Precleansella (55€) ja sitten Essentiel Solutionilla(500ml 60€, 250ml 42€) ja kuivaan kasvoni pyyhkeellä. Sitten levitän tehotipat eli tällä hetkellä Overnight Retinol Serumin ja sen päälle sumutan Antioxidant Hydramistin. Suurta eroa ei ole sumutetaanko hoitosuihke ennen, vai jälkeen tehotippojen levitystä. Yleensä talvella pidän yöpöydällä matkakokoa Antioxidant Hydramistiä ja suihkaisen sitä vielä ennen nukahtamista tätä blogia kirjoittaessani.

Antioxidant Hydramistiä voi suihkuttaa myös meikin päälle silloin, kun iho tuntuu kuivalta. Tietokoneella työskentelevät kokevat usein, että paperinpöly ja tietokoneen lämpö kuivattaa ihoa, niin Antioxidant Hydramist auttaa kireyden tuntemukseen. Noista matkakokoisista hoitosuihkepulloista saa korkin kierrettyä pois ja niihin voi lisätä nestettä tästä isommasta pullosta. Muistakaa myös, että lentokoneessa tuo pikkupullo hoitosuihketta helpottaa huomattavasti ihon kuivumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti