perjantai 20. marraskuuta 2015

Uudistunut Sheer Tint sk 20 värillinen päivävoide

Saimme lokakuussa myyntiin Dermalogican uudistuneen Sheer Tint sk 20 (75€)värillisen päivävoiteen. Voiteen pakkaus on entisenlainen, mutta koostumus ja värisävyt ovat muuttuneet. Sheer Tint sk 20 on kolme tuotetta yhdessä tuubissa. Se on kosteusvoide, värivoide ja auringonsuojavoide. Kesällä Sheer Tint toimii Suomenkin ilmastossa yksinään kosteusvoiteena, mutta talvella suosittelen käyttämään ensin erillistä kosteusvoidetta ja Sheer Tint vasta sen päälle.

Sheer Tintissä on kolme värisävyä, niin kuin aikaisemminkin. Light, medium ja dark ja paras väri suomalaisille on tämä medium. Light on hyvin kalpean vaalea ja sopii silloin, kun haluaa korostaa ihon vaaleutta. Dark on kesällä ruskettuneelle iholle hyvä väri, mutta tässä vaiheessa vuotta aika harvalle sopiva. Medium onkin täydellinen vaihtoehto ja selvästi luonnollisempi, kuin aikaisemman tuotteen mediumsävy. Se ei jätä rajoja kaulaan, tai hiusrajaan ja ihosta ei tule meikatun näköinen. Sheer Tint on puolipeittävä ja sillä saa pienet ihon virheet piiloon. Finnien peittämiseen on paras Dermalogican rasvoittuvan ihon Concealing Spot (42€) hoitava peitevoide ja sen päälle vasta Sheer Tint. Myös tämän Concealing Spot peitevoiteen laatu ja väri on uudistunut. Emme aikaisemmin juurikaan sitä myyneet, koska se oli aivan liian tumma suomalaisten värityksiin. Nyt sen väri on vaaleampi ja se hukkuu ihonväriin. Concealing Spot on myös antiseptinen ja rauhoittaa tulehdusta, niin finnit paranevat nopeammin.

Sheer Tint sk 20 päälle voi vielä laittaa Youngbloodin puuterin ja sekin vielä lisää peittävyyttä. Youngbloodin jauhemainen riisipuuteri on ihanan kevyt ja ohut rakenteinen tuote, joka lisää meikin kestävyyttä ja vähentää kiiltoa. Siitä on olemassa myös kiinteä kakkupuuteri ja värisävyjä on yksi, joka ei muuta ihon väriä, vaan poistaa ainoastaan kiillon.

Tule tutustumaan näihin meikkituotteisiin su 22.11 muotiliike Finezzaan Kasarminkadulle. Finezza on sunnuntain auki kello 12-16 ja minä olen koko ajan paikalla neuvomassa meikin tekoa ja valitsemassa sopivia värejä. Tervetuloa katsomaan meikki-ja vaatemuotia glögimaistelun ja pikkupurtavan lomassa.

4 kommenttia:

 1. Tuo concealing spot on ihan erilainen verrattuna siihen entiseen. Aikaisemmassa peitevoiteessa väri oli ihan kamala. Nyt sen väri on tarpeeksi vaalea, että kalpeaihoinenkin voi sitä käyttää. Hyvä se entinenkin oli finnejä parantamaan, mutta tämä uusi toimii peittämisessäkin.
  Yleensä finnistickit kuivattaa niin, että finnin päälle tulee paksu kuiva kerros. Tässä ei ole sitä ominaisuutta.

  VastaaPoista
 2. Tämä uusi Sheer tint vaikutti ensi tutustumisella aika ohuelta, mutta onneksi sain näytteen kokeilua varten. Voide on melkein maitomaisen ohutta, mutta peittää ja tasoittaa ihmeen hyvin.
  Jos kokeilu olisi jäänyt vaan käteen levittämiseen en olisi sitä ostanut, kun pidin ihan liian kevyenä. Nyt, kun sain näytteestä kokeilla niin tulos oli hyvä ja ostin tuoteen. Voide levityy hyvin eikä kasaudu ryppyihin päivän mittaan.

  Ullis

  VastaaPoista
 3. Onko Youngbloodilla vielä huulipunasävy Envy?

  VastaaPoista
 4. Kyllä Youngbloodin Envy sävy on vielä olemassa ja suosittu väri tähän aikaan onkin. Yleensä nämä suositut huulipunasävyt ovat myynnisä useita vuosia ettei käy niin, että juuri kun haluaisi toien se onkin jo lopetettu väri. Muotivärikartan sävyjä ei yleensä tehdä, kuin yksi erä ja niitä riittää ehkä puolisenvuotta.

  Sheer Tint on voiteena hyvin ohutta melkeimpä maitomaista, mutta pigmenttiä on sen verran, että ohutkin kerros peittää hyvin.

  Inkeri

  VastaaPoista