sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Tervetuloa jouluglögille Finezzaan!

Tänään sunnuntaina meillä on muotiliike Finezzan Ulla Mäntymäen kanssa yhteinen joulunavaus hänen liikkeessään Kasarmik.3 kello 12-16. Tarjoukset ovat hyviä ja talvi-ja juhlamuotiin tutustuessasi voit nauttia glögiä ja pientä purtavaa.

Toivottavasti lähdette joukolla liikkeelle ja näytätte, että naisista löytyy yhteisvoimaa. Kertokaa tapahtumasta kaikille ystävillekin. Hämeenlinnalaiset tietävät miten autioksi kaupunginkeskusta on käynyt. Se autioituu aina vaan enemmän ellei nykyiset yritykset keksi tapoja saada asiakkaat kiinnostumaan. Ymmärrän hyvin yritysten tilanteet, jotka saavat asiakkaansa ohikulkevasta ihmisvirrasta. Haluan itse olla mukana kaikin keinoin, että kaupunkimme pysyy elävänä, vaikka oma yritykseni ei ole niin riippuvainen ohikulkijoista. Olen toiminut aktiivisesti Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaisissa sen perustamisesta lähtien 1987. Suurin osa keskustamme yrityksistä on naisten omistamia ja siksi naisten joukkovoimalla onkin suuri merkitys yritysten menestykseen. Sunnuntain tapahtuma on ensimmäinen missä naisyrittäjät yhdistää voimansa, mutta menestyksestä riippuen lisää on tulossa.

Eilisessä jutussa näette tarjoukset jotka ovat sunnuntain voimassa. Nekin jotka eivät pääse paikalle voitte niitä hyödyntää sähköpostitilauksella. YOUNGBLOOD MEIKIT -20% tarjouksessa ovat edullinen tapa uudistaa ulkonäköä. Juhliin ja talven pimeisiin päiviin kannattaa huulipunan sävyä vaihtaa voimakkaammaksi. Ranskalaisten ja italialaisten naisten meikkivarastosta löytyy aina kirkkaan punainen huulipuna. Suomalaisen väritykseen ei aina sovi puhdas punainen, mutta murrettu ja voimakkaampi sävy näyttää talvella hyvältä. YB:n sävyistä Spicy on lämmin kuparinpunainen, Envy on mattapintainen karpalo ja Rosewood tumma vanhanroosan sävy. Kaikki näistä punista sopivat myös arkikäyttöön. Talven uusista luomiväreistä ovat työmeikkiin hyviä opaalihohteinen Morganite, joka on pehmeä kupari, tai Tourmaline joka on vaalea pinkkiliila ja Golden Beryl on beigkulta. Kaikki ovat kevyitä sävyjä ja helppoja käyttää. Samaa vaaleaa väriperhettä opaalihohdeluomiväreissä on Kasbah ja se on ollut tosi suosittu, mutta suurin osa asiakkaistani käyttää sitä jo. Ellei sitä vielä ole se kannattaa ehdottomasti hankkia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti