keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Overnight Retinol Repair on ainutlaatuinen yksilöllistettävä retinolitehoaine.

Tiistaina 10.11-15 lanseerattiin Suomessa Dermalogican uusin hoitotuote Overnight Retinol Repair. Olen aivan innoissani, koska mitään vastaavaa ei ole aikaisemmin ollut. Overnight Retinol Repair on tehotiiviste, jota käytetään öisin hoitovoiteen alla. Se ei siis korvaa mitään kosteusvoiteita, vaan sen päälle aina laitetaan voide. Parhaiten voiteeksi soveltuu Intensive Moisture Balance (100 ml 85€, 50 ml 59€).  Overnight Retinol Repair maksaa 148€ (Sis.alv24%) veroton hinta on 130€ ja sen tiedon kerroin viime viikolla.

Overnight Retinol Repair (30 ml) sisältää 0,5% mikrokapseloitua retinolia, joka vähentää ryppyjä, juonteita ja pigmenttiläiskiä. Retinoli lisää kollageenin tuotantoa ja vaikuttaa siten ihon kimmoisuuteen. Jokaisen iho reagoi eri tavalla retinoliin ja jotkut kokevat ohimenevää punoitusta ja hilseilyä ennen, kuin iho tottuu retinoliin. Ainutlaatuisen Overnight Retinol Repairista tekee se, että pakkauksessa on mukana Buffer Cream-voide tuotteen yksilöllistämistä varten ja ihoärsytyksen minimoimiseksi. Tarkoitus on sekoittaa aluksi Overnight Retinol Repairia Butter Creamin joukkoon ja tätä jatketaan parisen viikkoa ihon herkkyydestä riippuen. Sekoitussuhde on aluksi 1 osa Overnight Retinol Repairia ja 3 osaa Butter Creamia. Overnight Retinol Serumin osuutta lisätään kerta kerralta. Butter Cream riittää noin kahden viikon käyttöön ja sen loputtua Overnight Retinol Repair voidaan sekoittaa myös käyttämääsi voiteeseen, mutta tehokkain se on suoraan iholle ja voide sen päälle.

Overnight Retinol Repairin retinoli on mikrokapseloitu, joten se imeytyy syvemmälle, kuin aikaisemmin markkinoilla olleet retinolivoiteet. USA:ssa on tehty testejä mikrokapseloidun retinolin tehosta ja verrattuna muihin voiteisiin ero on huomattava. Retinolia löytyy sama määrä ihosolukossa kuuden tunnin kuluttua voiteen levityksestä on retinolivoide mikä hyvänsä samalla pitoisuudella oleva tuote. Kahdentoistatunnin kuluttua tilanne on täysin erilainen. Overnight Retinol Repairin retinoli löytyy vielä syvemmästä solukerroksesta, jossa kollageenisäikeet muodostuu ja myös tämä mikrokapselimenetelmä tekee voiteesta ainutlaatuisen.

Neuvomme aina jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti miten hänen ihotyypillään on parasta käyttää Overnight Retinol Repairia. Dermalogica on tehnyt tuotteen, joka muuttaa käsitykset kosmetiikan tehokkuudesta. Retinolin tehovaikutukset ovat olleet jo pitkään tiedossa, mutta vasta nyt sitä voidaan käyttää ilman näkyviä sivuvaikutuksia. Maahantuoja kertoi, että tullissa viipynyt tavaraerä saatiin Helsingin varastoon eilen eli tiistaina. Sieltä se lähtee ympäri Suomea tilausjärjestyksessä, joten Overnight Retinol Repair on meillä ensi viikon alussa. Ilmoitan heti, kun voide on meillä.

12 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, mutta 148€ on minulle valitettavasti liikaa

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hienolta. Olenkin jo tätä odottanut. Tulen heti hakemaan sitä, kun saat sen teille ja muutama muukin tuote on loppu.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tosi hyvältä. Kaikki uutuudet mitä Dermalogicalta on tullut viimeisten vuosien aikana ovat aivan loistavia. Siksi odotan tätäkin innolla! SkinPerfect Primer on ollut aivan ihana ja Age Reversal silmänympärysrasva siloitti rypyt muutamassa viikossa.

  VastaaPoista
 4. Käytetäänkö Overnight Retinol Repairia jatkuvasti vai jotenkin kuurina? Mitenkähän kauan tuo yksi tuubi riittää? Dermalogican tuotteet ovat kyllä yleensä niin riittoisia, että hinta ei ole paha laatuun ja riittävyyteen verrattuna. Eikä ainakaan tule koskaan turhia virheostoksia.

  Tosi kiva päästä kokeilemaan uutta tuotetta. Toivottavasti saat sen pian myyntiin.

  Sarkku

  VastaaPoista
 5. Hei Inkeri, sain Dermalogica Usalta vastauksen koskien cosmoceutical-termia (muistatko). Ja kyllä pääkonttorissa myös tuo termi tunnetaan. Kertoivat että Dermalogica käyttää tuota termia tuotteissaan, joissa on korkea pitoisuus bioaktiivisia aine-osia. Olit siis oikeassa siltä osin. Kuitenkaan tuotteilla ei ole mitään tekemistäkään lääkeaineiden kanssa, joten tarkkuutta teksteihin. Suomessa on äärimmäisen tiukka viranomaisvalvonta koskien lääkemainontaa. Huomasin että tässä uusimassa tekstissä olitkin jättänyt lääkepuheet pois eli eilinen koulutusreissu selvästi tuotti tulosta. Rauhallista viikon jatkoa teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sait vastauksen kysymykseesi jo näin pian. Aikomukseni on tehdä juttu cosmeceutical tuotteista heti, kun ehdin.
   Aina on syytä muistaa, että Suomen, muun Euroopan ja USA:n lääkelaitokset toimivat eritavoin. Kerron myöhemmin tämän cosmoceutical sanan taustoista.

   Inkeri

   Poista
 6. Inkeri, luin netistä suomalaisen ihotautilääkärin artikkelin a-vitamiinista ihonhoidossta. Hän mainitsi että retinolia täytyy käyttää säännöllisesti jotta tulokset säilyvät, onko näin. Se tarkottaisi että jos käyttää tätä teidän tuotetta niin vuositasolla Se maksaa n 1500€, harvalla meistä on moiseen varaa. Etkö saisi neuvoteltua hintaa alas? Terkuin Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihotautilääkäri ei kertonut nimenoman Overnight Retinol Repairista. Sitä ei käytetä jatkuvasti, mutta tulen kertomaan vielä paljon tietoa Overnight Retinol Repairista

   Inkeri

   Poista
 7. Onkohan Inkeri sairastunut kun ei ole vastannut kysymykseen?:) Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no totta kai Inkerin pitää yötä myöten vastailla lukijoiden kysymyksiin. yöunet eivät liene sallittuja eikä päivätyö, vaan blogissa pitää päivystää yötä päivää. voi jessus.

   Poista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista