perjantai 27. marraskuuta 2015

Nanolift on kasvohoitojen kuningatar

Nykyisin yli yhdeksänkymmentäprosenttia hoidostamme on Nanolift kasvohoitoja. Sen lisäksi teemme teinipuhdistuksia ja kosteuttavia ja rentouttavia kasvohoitoja henkilöille, joilla on tarve lyhyempään täsmähoitoon.

Nanolift kasvohoito kestää puolitoistatuntia ja sen hinta on 118€. Silloin, kun teemme kestovärejä Nanolift hoidon yhteydessä aikaa pitää varata pari tuntia ja hinta on silloin 135-151€. Hoitoaika voi heitellä vartin verran suuntaan tai toiseen riippuen ihon tarpeesta. Silloin, kun hoidetaan ihmistä ei voi sekunnilleen määrittää hoitolakäynnin kestoa. Nanolift kasvohoito on minun ja Marin yhdessä kehittämä hoito, joka sopii kaikille. Olen ottanut parhaat palat jokaisesta kasvohoidosta joita olen tehnyt yli kolmenkymmenenvuoden aikana. Jokainen Nanolift hoito on erilainen, koska Dermalogican hoitotuotteet valitaan ihon tarpeen mukaan ja jokainen saa yksilöllisen hoidon. Tämä yksilöllisyys on Nanolift hoidon tärkein idea.

Hoidon kulku on samanlainen kaikilla, mutta hoitoaineet vaihdetaan ja sekoitetaan asiakkaan tarpeen mukaan. Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja meikin poistolla ja sen jälkeen entsyymikuorinta sulattaa loput lian,talin ja kuolleen solukon. Kuorinnan jälkeen tehdään mekaaninen ihopuhdistus, jos siihen on tarvetta. Yleensä tehokas kuorinta riittää puhdistamaan huokoset, mutta työtapa valitaan jokaisen ihon tarpeen mukaan. Sen jälkeen tehdään mikrovirtavaihe, joka elvyttää verenkierron ja aineenvaihdunnan sekä imeyttää vaikutusaineet ihosolukkoon. Mikrovirta on lähes tuntumatonta ja vaihe on rentouttava, koska kasvoja hierotaan elektrodeilla ja tässä kohtaa viimeistään asiakas nukkuu.

Mikrovirtavaiheen jälkeen tehdään käsintehty energiahieronta, joka on Dermalogican kehittämä kasvohieronta. Se kohdistuu kasvojen syviin lihaksiin ja sen myötä lihaskireys ja jännitys vähenee. Energiahieronnan jälkeen tulee klassinen kasvohieronta, joka parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja antaa viimesilauksen rentoutumiseen. Lopuksi levitetään ihotyypin mukainen naamio. Hoidon hintaan kuuluu myös kulmien muotoilu ja kevyt päivämeikki, jos asiakas niin haluaa. Ihon hoidon kannalta olisi hyvä, että vaikuttavat aineet saisivat olla iholla pitkään ja kasvoja ei pestäisi heti hoidon jälkeen. Siksi olisi parempi ettei meikkiä tarvitsisi laittaa ja puhdistaa pois hoitopäivän aikana.

Nanolift kasvohoito on kokonaisvaltainen ihonhoito, joka tasapainottaa ja normalisoi ihon tilannetta. Hoito on erittäin tehokas vilkastuttamaan aineenvaihduntaa ja turvotuksen poistuminen on näkyvää ja tuntuvaa. Nanolift kasvohoitoja suositellaan tehtäväksi 4-12 viikon välein ja Dermalogican kotihoitotuotteilla tuetaan kasvohoitojen vaikutuksia. 

4 kommenttia:

 1. Anonyymi08:44

  Niin kuin olen monta kertaa kirjoittanut, Nanolift on todella hyvä kasvohoito. Sen jälkeen kasvot ovat pitkän aikaa huomattavasti kiinteämmät ja jotenkin pienemmät. Lisäksi ihon väri on parempi, ja iho ikään kuin hehkuu.

  Ja mikä itselleni on tärkeintä, huokoseni ovat pienentyneet huomattavasti. Siis isojen huokosten ongelmaa ei enää ole. Suuriin huokosiin etsin ratkaisua aina aiemmin, ja minulle vain hymähdeltiin: ei niille voi mitään tehdä.

  Mutta voipas: Minuun ainakin Nanolift ja Dermalogican tuotteet ovat tehonneet loistavasti. Joka-aamuinen Daily Microfoliant -kuorinta on varmasti myös edesauttanut tämän ongelman ratkeamista. Iho on sen jälken niin ihanan tasainen, ja meikki levittyy kauniisti. Kuorivat ja kiinteyttävät hoitotassut ovat myös erinomainen tuote tärkeisiin päiviin valmistautuessa.

  Aiemmin jouduin varustautumaan varhaisen aamuheräämisen jälkeen päivän työmatkaan puuteripapereilla, joilla painelin iholta liikaa kiiltoa, koska iho puski rasvaa tällaisessa tilanteessa. Nyt iho on tasapainossa: rasvoittumispulmaa ei ole vaan ihon tila on ideaalinen.

  Kuvailin tässä minun pulmiani ja saavutettuja ratkaisuja. Nanolift todellakin räätälöidään jokaiselle ihon tarpeisiin. Apua hoito tarjoaa kaikkiin ongelmiin.

  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuorinta-aineiden käyttö kotona on kotihoidon perusta. Dermalogican kuorinnat eivät kuori liikaa ja ovat turvallisia kaikille ihotyypeille.
   Tämä kasvojen kaventuminen ja pienentyminen on yleisin kokemus mitä asiakas sanoo, kun nousee hoitotuolista. Itse koen ihan kuin joku paino olisi kasvoilta pois. Se kuulostaa hassulta ennen, kuin sen itse kokee. Aineenvaihdunta vilkastuu niin tehokkaasti, että nesteisyyttä ja turvotusta poistuu.
   Näen myös monen asiakkaan kohdalla, että ihohuokoset supistuu, niin kuin Leenakin kertoo. Finnit ja näppylät ei enää vaivaa ja pintakuivilla rasvaisilla ihoilla hilseily vähenee ja se johtuu nimenomaan ihon toiminnan normalisoitumisesta.

   Inkeri

   Poista
 2. Anonyymi10:07

  Nanolift hoidon aion varata, kunhan saan töistä vapaata...
  Mies toivottavasti ostaa joululahjan vanhalla tutulla tyylillään ja saan tuotteita ja lahjakorttin naamahoitoon.

  Jalkahoitoon minulla on tarve pasta. Lenkkeily ja vanhat lenkkarit ja töissä turvakengät on tehneet kovat känsät ja kynsinauhat on kuivuneet (huolimatta ahkerasta ravaamisesta).

  Ymmärsin ettet tee jalkahoitoja?
  Osaisitko suositella mine jalkahoitoon?
  Kysyn, kun pidän tekemästäsi "naamahoidosta", mutta vastaava varvashoitaja on hakusessa. Hämeenlinnasta/Lammilta päin tarve.

  VastaaPoista
 3. Teet tosi vaikean kysymyksen tuosta jalkahoidosta. Hämeenlinnassa puuttuu varmasti hyvä ja ammattitaitoinen jalkahoitaja.
  Me emme Marin kanssa pysty enää tekemään jalkahoitoja, kuin muutamalle pitkäaikaiselle asiakkaalle. Suurin osa heistä on, niin iäkkäitä, että heille olisi jo vaikeaa edes löytää uusiin osoitteisiin. Minun ja Marin erikoisosaaminen on Nanolift kasvohoidossa ja jos tekisimme vielä jalkahoitoja olisimme työssä 24/7. Meiltä kysytään jatkuvasti jalkahoitoja, mutta jos otamme yhden uuden asiakkaan sitten pitää ottaa kaikki ja sitten ajanvaraus tukkiintuu täysin.
  Olen tehnyt noin 25,000 jalkahoitoa joten kokemusta niistä on ja neuvon kyllä kasvohoitoasiakkaillekin mitä vaivoille voisi tehdä. Ilmeisesti Suomessa koulutetaan jalkahoitajia liian vähän ja jossain vaiheessa koulutus oli jäissä kokonaan. Ihmettelin kovasti, kun minuakin kysyttiin Opetushallituksen jalkahoitajien tutkintotoimikuntaan, vaikka itse en ole jalkahoitaja. Nykyisin kosmetologikoulutukseen kuuluva jalkahoito on niin kevyt versio ettei se riitä ongelmajalkojen hoitoon. En oikein usko, että pelkällä nykyisen kosmetologikoulutuksen pohjalta kannattaisi erikoistua jalkahoitoihin, muuta kuin pitkän kokemksen kautta. Omana aikanani jalkahoito-opetus oli erittäin perusteellista.
  Uskoisin, että hyvä jalkahoitaja työllistyisi erittäin hyvin Hämeenlinnan alueella. Jos tätä lukee joku jalkahoitaja, joka pystyy ottamaan uusia asiakkaita, niin kertokaa siitä. Näin ennen joulua meiltä kysytään lahjakortteja jalkahoitoon hyvin usein ja vanhan yrittäjän sielua viiltää myydä eioota. Neuvon aina asiakkaita eteenpäin, jos mahdollista, mutta jalkahoitoasiaan en osaa vastata.

  Inkeri

  VastaaPoista