maanantai 2. marraskuuta 2015

Tähtitarjouksena Ultra Calming Serum Concentrate!

TÄHTITARJOUS seuraavat kaksi viikkoa on ULTRA CALMING SERUM CONCENTRATE NYT 59€ norm. 76€ ja saat lahjaksi matkakoot Overnight Repair Serum tehotipasta ja Intensive Eye Repair silmänymp.voiteesta. Matkakokojen arvo 48€

Ultra Calming Serum Concentrate tehotippa on tarkoitettu kaikille ihotyypeille vähentämään couperosaa ja estämään sen syntymistä. Samalla se vähentää ihon punoitusta, kuivumista ja ohentumista. Atooppiselle iholle Ultra Calming Serum Concentrate on erinomainen tehoaine. Sitä kannattaa alkaa käyttämään tähän vuoden aikaan, kun iho ei vielä ole atooppisella ihottumalla. Tehotippa ennalta ehkäisee ihottuman syntyä ja rauhoittaa atooppista tulehdusta ja kuivuutta. Ultra Calming Serum Concentrate sopii kaiken ikäisille rauhoittavaksi ja kosteuttavaksi tehoaineeksi. Tehotippa levitetään ensin puhtaalle iholle ja sen päälle hoitovoide ja tätä tehotippaa käytetään aamuin illoin.

Lahjatuotteena oleva Overnight Repair Serum öljymäinen tehotippa on erinomainen ihon siloittaja ja kosteuttaja. Matkakoko riittää noin kaksi viikkoa ja sitä käytetään yöksi ja silloin Ultra Calming Serum Concentrate laitetaan vain päiväksi. Tämä on oikein hyvä yhdistelmä kuivalle ja ohentuneelle iholle. Mukana oleva Intensive Eye Repair on Dermalogican täyteläisin silmänympärysvoide ja sitä voi käyttää yötä päivää. Tämä tarjouspaketti on omiaan juuri tähän vuodenaikaan, kun vielä voi ennalta ehkäistä kuivuutta, couperosaa ja atooppista ihottumaa. Muutama asiakkaani joilla on erittäin paha atooppinen ihottuma kasvoissa lisäävät Ultra Calming Serum Concentratea päivän mittaan iholle. He eivät käytä meikkiä ja iho alkaa kuivua, kiristyä ja punoitella päivän mittaan. Siinä vaiheessa uusi kerros tehotippaa yhdessä Ultra Calming Mist (55€) hoitosuihkeen kanssa poistaa kiristyksen ja punoituksen. 

2 kommenttia:

  1. Hieno juttu. Olen atoopikko ja UC Serum Concentrate oon vähentänyt huomattavasti kortisonivoiteiden käyttöä. Tietysti auttaa myös säännölliset kasvohoidot missä nykyisin käyn, kun teet hoidon niin ihanasti. Mut ilman tätä tehotippaa en talvesta selviäisi.

    VastaaPoista
  2. Hämmästelen vieläkin omaa kokemustani Ultra calming serumista. En kuvitellutkaa, että kosmetiikka voi näin hyvin poistaa kouperosaa. Kävin keväällä kosmetologilla Turussa, koska naamani oli kirvelevä ja poskissa punaista ihottumaa ja paljon kouperosaa. Sain suosituksen tästä Ultra calming serumista ja sen kanssa barrier repair. Hoito ja nämä aineet rauhoitti heti ihottuman ja kirvelyn eikä sitä ole uudestaan tullut. Nyt on menossa neljäs pullo tätä tehotippaa ja punoitus on lähtenyt kokonaan ja kouperosaa on paljon pienemmällä alueella. Kokeilkaa muutkin, jos kärsitte samoista vaivoista, kuin minäkn keväällä.

    Pirre

    VastaaPoista