perjantai 12. helmikuuta 2016

Daily Microfoliant on vuoden 2015 paras tuote!

Daily Microfoliant (72€) jauhemainen mikrokuorinta on valittu LivBox tekemässä mittauksessa vuoden 2015 parhaaksi kosmetiikkatuotteeksi. Tämähän ei ole ensimmäinen kerta, kun Daily Microfoliat saa palkintoja, mutta kosmetiikan ammattilaiset ympäri maailmaa arvostaa tätä LivBoxin palkintoa erityisen paljon. Sekin on täysin poikkeuksellista, että Daily Microfoliant ei ole mikään uutuustuote vaan se on kehitetty jo yli kymmenenvuotta sitten. Dermalogican tuotekehittely on ollut aina edellä aikaansa.

Daily Microfoliant sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Sen käyttö on nopeaa ja helppoa ja tulokset on heti nähtävissä. Säännöllisellä päivittäisellä Daily Microfoliantin käytöllä voidaan vaikuttaa hyvin monenlaisiin iho-ongelmiin. Rasvoittuvalla ja sekaiholla säännöllinen kuorinta estää mustapäitä ja tukkeumia ja vähentää ihon kiiltämistä jo parin viikon käytön jälkeen ihon tilanne muuttuu täysin. Kuivalla ja ryppyisellä iholla Daily Microfoliant poistaa hilseilyä, nopeuttaa ihokudoksen uudistumista ja parantaa muiden hoitoaineiden vaikutusta.

Daily Microfoliant on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, mutta pahimpaan pakkasaikaan voi hyvin herkkä ihoiset vähentää käytön joka toiseen päivään. Sillä ei ole väliä tekeekö kuorinnan aamulla, vai illalla. Jos meikin pysyvyyden kanssa on ongelmia kannattaa ehdottomasti käyttää Daily Microfoliant aamuisin. Meikki levittyy paljon tasaisemmin kuoritulle iholle ja ihon kiiltävyys vähenee.

Ellet vielä ole kokeillut Daily Microfoliantia tee se nyt! Jo tällä yhdellä aineella saa ihon tilanteeseen oleellista parannusta. Seuraa myös ensi viikon tarjouksia, koska yritän neuvotella hyvän hinnan dailylle näin voiton kunniaksi.

2 kommenttia:

 1. Daily Microfoliant on paras niin kuin olen monesti aiemmin vakuuttanut.

  Jos haluaa sileän ja pehmeän ihon, tällä on suuri merkitys tavoitteen saavuttamisessa.

  Jos suuret huokoset ovat ongelma, tätä kehiin.

  Leena

  VastaaPoista
 2. Daily on mun eka dermalogica tuotteeni. Ja tuli juurikin livboxissa.
  Nyt kaapissa on muitakin tuotteita jo ja tulen kyllä vaihtamaan pikkuhiljaa kaikki tuotteet dermalogicaan, kunhan vanhat loppuu.

  VastaaPoista