keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Meikinpohjustusaineet ovat löytäneet paikkansa

Siitä ei ole, kuin muutama vuosi, kun ensimmäisiä meikinpohjustusaineita tuli markkinoille. Eri sarjoilla niillä on eri nimi, mutta tuotteen käyttötarkoitus on siloittaa iho meikkiä varten. Dermalogicalle tuli ensimmäiseksi SkinPerfect Primer sk30 (77€),joka sai aikaan ostoryntäyksen. Se loppui heti koko Euroopasta ja meilläkin oli lista asiakkaista jotka odottivat seuraavaa erää.

SkinPerfect Primerin sk30 rinnalle tuli reilu vuosi sitten Rednes Relief Primer sk 20 (74€) joka on tarkoitettu couperosaiholle ja punoitukseen. Kumpikin meikinpohjuste on ns.bb-voide jossa yhdessä tuotteessa on monta vaikutusta. SkinPerfect Primer on siloittava, tasoittava ja antaa hyvän värin iholle. Samalla se suojaa auringolta ja sitoo kosteutta. SkinPerfect Primerissä on kaunis sävy, joka ei ole väriaine, vaan valoa taittava pigmentti, joka antaa iholle luonnollisen sävyn. Tuo sävy poistaa kalpeutta, mutta iho ei näytä meikatulta ja mitään meikkirajoja ei näy. Se on myös erinomainen suoja tuulta, pölyä ja aurinkoa vastaan. Nyt kevään tullessa iho tarvitsee suojaa uv-säteilyltä, siitepölyltä ja katupölyltä. Tällä hetkellä SkinPerfect Primer sk 30 on meidän suosikkitilastossa sijalla kolme, tai neljä. Itse en tee meikkiä koskaan ilman tätä primeriä.

Rednes Relief sk 20 on ihoa kaunistava hoitoaine. Se on aivan vihreää väriltään, mutta se ei ole väriaine, vaan tulee raaka-aineista. Rednes Relief levitetään kosteusvoiteen päälle aamuisin ja se neutralisoi hyvin ihon punoitusta. Samalla se vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja vähentää couperosaa ja punakkuutta. Rednes Relief on tärkeä tuote couperosan hoidossa ja ihon suojautumisessa. Monet miehet käyttävät Rednes Reliefiä ihan suoraan puhtaalle iholle ilman muuta voidetta. Käyhän se niinkin, mutta parempi tulos tulee, kun levittää primerin vasta kosteusvoiteen päälle. Myös Rednes Reliefillä on oma asiakaskunta, jotka käyttävät voidetta joka päivä.

Maaliskuussa tulee vielä kolmas tuote, joka on Hydrablur primer. Se esiteltiin meille Las Vegasissa ja ehdin syksyllä jo yhden putkilon käyttää. Hydrablur on varsin mullistava tuote, jota voi sanoa meikittömäksi meikiksi. Se näyttää ihan tavalliselta valkoiselta ohuelta voiteelta, mutta kun se levitetään iholle se jättääkin hiukan peittävän pinnan. Systeemi on ainutlaatuinen enkä ole moista nähnyt aikaisemmin. Kerron siitä lisää kunhan Hydrablur on meillä hyllyssä. Sitä tuotetta kannattaa odottaa ja olen sitä kaivannut, kun tuo elokuussa saatu tuubi ehti loppua marraskuulla.

4 kommenttia:

 1. En julkaise kommentteja joissa on linkkejä muiden firmojen verkkokauppoihin. Ei Prismakaan linkitä sivujaan Lidliin, tai päinvastoin.

  Inkeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Mitä kuuluu Overnight Retinol Repair tuotteelle, onko tulokset olleet odotetut. Ei ole ollut vielä juttua siitä.

   Poista
 2. Hyvä kysymys. En olekaan muistanut kertoa näistä Overnight Retinol Repair kokemuksista. Teenkin siitä oman jutun, mutta lyhyesti voin kertoa, että voide on toiminut loistavasti. Ne jotka ostivat Overnight Retinol Serumin viime vuoden puolella ovat saaneet tosi sileä ja kiinteän ihon pinnan. Voide kestää pitkään, useimmat käyttää sitä yli kaksi kuukautta.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Tätä ennen olen aina inhonnut meikkivoidetta, kun se yleensä näytti kuolinnaamiolta ihollani. Onneksi kokeilin SkinPerfect Primeriä ja nyt se on päivittäisessä käytössä. Se näyttää ihan luonnolliselta, mutta kalpean kirjava vanha iho tulee peitetyksi.

  VastaaPoista