tiistai 16. helmikuuta 2016

Tarjoukset Pimeän Kaupan iltana

Sain onneksi neuvoteltua tosi hyvät hinnat ja edulliset tarjoukset tuota Pimeän Kaupan iltaa varten. Dermalogican maahantuojan  PR-Cosmeticin omistajat Sirpa ja Kirsti nauravat sitkeydelleni tinkimisessä. Minulle on kuitenkin hoitolani menestys ja asiakkaiden tyytyväisyys niin tärkeää, että pistän itseni täysillä peliin ja ihan helpolla en periksi anna.

KAIKISTA DERMALOGICAN JA YOUNGBLOODIN NORMAALIHINTAISISTA TUOTTEISTA -20% .
Yli sadan euron ostoksesta saa Winter Rescue pakkauksen, jossa on viisi eri tuotetta matkakokoisena. Pakkauksen arvo on 64€. Tuo Winter Rescue pakkaus riittää 10-15 päivän tehohoitoon.

DAILY MICROFOLIANT NYT 52€ (72€) Daily Microfoliant on LivBoxissa valittu vuoden 2015 parhaaksi tuotteeksi. Jos joku ei ole aiemmin käyttänyt tätä mikrokuorintaa on nyt korkein aika se hankkia. Daily Microfoliant sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.

OVERNIGHT REPAIR SERUM NYT 72€ (98€) Arganöljyä sisältämä tehotippa on tehokkain tuote torjumaan kuivan sisäilman ja talvisään aiheuttamaa kuivumista ja ihon ohentumista. Öljymäinen tehotippa siloittaa pieniä ryppyjä ja juonteita sekä vähentää ihon punoittelua ja couperosaa. Overnight Repair Serumia käytetään joka ilta ja sen päälle laitetaan ihotyypin mukainen hoitovoide.

MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE NYT 52€ (69€) ja saat lahjaksi matkakokoisen Daily Microfoliantin arvo 18€. Tämä multivitamiininaamio poistaa kuivuutta ja kireyttä sekä normalisoi ihon toimintaa. Se sopii kaikille ihotyypeille ja varsinkin talvella se on erinomainen korjaamaan vuoden ajan tuomia iho-ongelmia.

HUOM! Nämä kolme hoitotuotetta on tarjouksessa 15.3-16 saakka.

Nämä tarjoukset kannattaa hyödyntää, koska ennen syksyä meillä ei ole muita tarjoustapahtumia. Syksyn Pimeän Kaupan ilta on vasta syys-lokakuun vaihteessa.
Kaikki tarjoukset ovat voimassa myös verkkokaupassa perjantai aamusta sunnuntaihin kello 24 asti. Kerro myös ystävillesi hyvistä tarjouksista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti