perjantai 19. helmikuuta 2016

Hyödynnä hyvät tarjoukset

Nyt olisi loistava tilaisuus ostaa kotihoitotuotteet tuntuvalla alennuksella. Seuraavan kerran Pimeän Kaupan ilta on syyskuun lopussa. Järkevintä olisi hankkia nyt myös kesätuotteita. Olen todella iloinen, että Hämeenlinnassa on keksitty tämä tapahtuma ja meidän asiakkaat ovat ottaneet sen omakseen. Toivottavasti säätila pysyy mukavana, että kaupungilla on kiva kävellä.

Nuo perushoitotuotteet kannattaa ainakin hankkia nyt ja niitä ovat puhdistusmaito, hoitosuihke, voide ja silmänympärystuotteet. Iso puolenlitran puhdistusmaito riittää noin 3-4 kuukautta riippuen asiakkaan tavasta käyttää. Jos käyttää Precleanse alkupuhdistusainetta, niin puhdistusmaitoa tarvitsee vähemmän. Silmänympärysvoiteet riittää noin 3-5 kk, jos käyttää yöksi Age Reversal Eye Complexia ja päiväksi jotain muuta. Tuo Multivitamin Power Recovery Masque (nyt 52€, norm. 69€)ja Daily Microfoliant ( nyt 52€, norm. 72€)  riittää noin 8-9 kk eli ne kannattaa ilman muuta ostaa. Huomioikaa myös, että näiden kahden tuotteen alennus on suurempi, kuin 20%.  Muistakaa myös, että kohta tarvitaan jo uv-suojaa ja päiväksi kannattaa valita voide, jossa itsessään on aurinkosuoja. SkinPerfect Primer sk 30 (77€-20%) on erinomainen valinta kevääksi. Kuukauden päästä voi jo katupöly ja siitepöly vaivata ja silloin SkinPerfect Primer sk 30 suojaa näiltä hankaavilta pölyiltä, estää kosteuden haihtumista, suojaa auringolta ja tekee ihon pinnasta kauniin sileän ja tasaisen.

Olen nyt hankkinut vielä suuremman tuotevaraston, kuin aikaisemmin eli mitään ei pitäisi loppua. Kuitenkin jos näin käy saamme pikaisesti täydennystä. Teemme tilauksen maanantaina ja se on tiistai aamuna meillä. Otamme ylös ostajan puhelinnumeron ja ilmoitamme tekstiviestillä heti, kun tavara on meidän hyllyssä. Hän voi sen noutaa, kun ehtii ja saa tietysti tuon saman alennuksen, kuin perjantainakin. Intensive Moisture Balance on lähes aina ollut eniten myydyin tuote ja sitä tuli meille pari laatikkoa. Tarkistakaa myös meikki tarpeenne, koska nyt on hyvä tilaisuus valita uusia meikkejä. Huomioikaa myös, että samat tarjoukset ovat verkkokaupassa voimassa sunnuntaihin klo 24 saakka. Tietysti, jos hoitolan asiakkaille tulee vielä viikonloppuna mieleen jotain muuta tarvittavaa voitte laittaa sähköpostiin listan mitä tarvitsette ja tulette ne hakemaan ensi viikolla. Tervetuloa ostoksille!

PS. Muistakaa myös Kissakoti Kattilan keräyslipas. Noin sata kissaa elää nytkin Kattilassa kotia odottaen ja ruuan tarve on suuri.

1 kommentti:

  1. Nyt Multivitamiininaamiot on hyllyssä. Onneksi ne saatiin ajoissa ja nyt ei muuta, kun tehdään päivän hoidot loppuun ja odottelemme asiakkaita käymään. Tervetuloa!

    Inkeri

    VastaaPoista