maanantai 22. helmikuuta 2016

Viikonlopun suosikkituotteet

Tein lauantaina listaa perjantaina hoitolasta ostetuista tuotteista eikä siinä ollut vielä verkkokaupan tuotteita. Nyt, kun näin verkkokaupan tilaukset, niin järjestys muuttui hiukan. Kyllähän tätä Pimeän Kaupan alennusta hyödyntää eniten vakioasiakkaat. Hoitolassa käy vakiohoitoasiakkaat enemmistönä ja verkkokauppaa käyttää sama ihmiset, vain muutamia uusia tulee mukaan. Ensisijaisesti verkkokauppaa hyödyntää tutut asiakkaat, jotka eivät ehdi ostoksille, tai he asuvat muilla paikkakunnilla. He ostavat joko suoraan verkkokaupasta, tai laittavat sähköpostilistaa, tai soittavat. Sitten verkkokaupalla on vakioasiakasryhmä joita en ole tavannut, mutta sähköposteja vaihtelemme joskus. Opimme Marin kanssa aika nopeasti ihmiset nimeltä, jotka käyttävät verkkokauppaa ja muistamme heidän ostoksensa. Kaikkihan on kirjattunakin, mutta tosi harvoin niitä tarvitsemme. Työn myötä oppii pistämään mieleen tarvittavat asiat ja motivaatio auttaa muistamaan.

INTENSIVE MOISTURE BALANCE nousi lopulta selkeäksi ykköseksi ja niinhän on aina ollut. Se on meidän suosituin tuote ollut aina. Sitä ostetaan tarjoushinnalla useampikin tuubi ja sitä moni käyttää mökillä ja matkoilla, kun haluaa pärjätä yhdellä voiteella. Siitä olen iloinen, että niin moni osti MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUEN (NYT 52€, norm. 69€), mutta se on tarjouksessa vielä 15.3 saakka. Sen kanssa saa lahjaksi matkakoon Daily Microfoliant kuorinnasta (arvo 18€). DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 päivävoide nousi kolmannelle sijalle ja olen siitä tosi tyytyväinen, että asiakkaat huomioivat jo säteilyn vaikutukset. Silmänympärysvoiteet MULTIVITAMIN POWER FIRM ja AGE REVERSAL EYE COMPLEX olivat ihan yhtä suosittuja ja myös se ilahdutti minua. Nyt asiakkaat ovat oppineet tehostamaan silmänympäryksen hoitoa käyttämällä eri tuotetta illalla ja aamulla. Age Reversal Eye Complex on tehokas ryppyvoide ja oma suosikkini silmien ympärille. Eikä ole yhtään kalliimpaa tai hankalampaa käyttää toista aamulla ja toista illalla. Silloinhan tuubit kestävät pitempään, kun niitä käyttää, vain kerran päivässä. DAILY MICROFOLIANT  (NYT 52€.norm.72€)jauhekuorinta nousi onneksi viidenneksi, koska se on yleensä yksi suosikkituote. Tuo pakkaus riittää niin kauan, että uutta ei tarvitse kovinkaan usein ostaa ja muistakaa, että senkin tarjous on 15.3 saakka.

Kiitos kaikille asiakkaille. Pimeän Kaupan tapahtuma on taas syyskuun lopulla, mutta seuratkaa hyviä tarjouksiamme muutenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti