lauantai 13. helmikuuta 2016

Pimeän Kaupan ilta on pe 19.2-16

Suurin osa hämeenlinnalaisista tietää Pimeän Kaupan päivämäärän ja mitä tapahtuma pitää sisällään. Hämeenlinnan lehdissä on ollut jo ennakkomarkkinointia tapahtumasta. Tosi moni asiakaskin on kysynyt milloin Pimeän Kaupan ilta on ja osallistummeko siihen. Se tuntuu kivalta, että voimme järjestää jotain mitä asiakkaat oikein odottaa.

Muille lukijoille ja verkkokaupan asiakkaille selvennän mitä tuo Pimeän Kaupan ilta tarkoittaa. Idea siihen on lähtenyt Hämeenlinnan keskustan yrittäjiltä ja tapahtumalla pyritään elvyttämään nimenomaan keskustan yrittäjien kaupan käyntiä. Kaupunkikeskusta ry hoitaa käytännön asiat ja muut järjestelyt. Pimeän Kaupan ilta on kaksi kertaa vuodessa perjantai-iltana ja keskustan liikkeet saavat olla auki kello 22 saakka. Tapahtumat järjestetään juuri syksyn ja talven pimeinpänä aikana ja helmikuussa on yksi ja lokakuussa toinen kerta. Tämä Pimeän Kaupan nimi tulee osittain myös tästä ajankohdasta. Kauppaa tehdään illalla pimeään aikaan ja nimellä vihjaistaan myös siihen, että alennukset ovat yhtä hyviä kuin tekisi pimeästi kauppaa.

Kaikissa tapahtumaan osallistuvissa yrityksissä on erittäin hyviä tarjouksia ja erilaisia tapahtumia. Kaupunkikeskusta ry on järjestänyt monenlaisia esityksiä torille ja kävelykadulle ja Keskustalossa on perinteinen italiatyyppinen muotinäytös. Ravintoloilla on omia houkutuksia ja kaiken huipentaa ilotulitus kello 10. Väkeä kaupungilla on tosi paljon, ei edes joulun alla ole sellaista vilskettä. Se on myös hienoa, että lähes kaikki yritykset ovat tässä mukana. Me olemme ainoa kauneushoitola, joka on aina mukana ja meillä on ollut aina hyvin vilkas ilta. Olen puhunut muutaman yrittäjän kanssa joka ei ole mukana ja he kauhistelevat työn määrää mitä tapahtumaa varten pitää tehdä. Minusta se on ihan outo näkökulma eihän mikään asia voi tuottaa ellei jotain tee sen eteen. Myönnän, että meilläkin Pimeän Kaupan ilta tuo paljon lisätyötä, mutta sekin on ihan kivaa. Tarjousneuvottelut Dermalogicalle ja YB:lle on aina tiukat ja niitä käydään viikon verran. Sitten, kun tarjoukset on saatu varmistettua pitää tehdä asiakaskirjeet, lehtimainokset ja nettisivut yms.markkinointi. Kaikki on tehtävä todella vauhdikkaasti, koska saan viime tipassa tietää mitkä tarjoukset pystyn antamaan. Yhteistyö eri toimijoiden välillä pitää olla kitkatonta, että kaikki on ajoissa valmista. Painotalon verkkoavustajani ja mainospalvelun pitää toimia hyvin yhteen ja minun velvollisuus on organisoida ja katsoa, että jokainen tekee hommansa. Näihin asioihin en voi paneutua työpäivän lomassa, koska teen hoitotyötä jatkuvasti ilman taukoja ja siksi työpäivä pitenee entisestään.

Tulos tästä työstä on niin palkitseva ettei pitkät päivät haittaa ja nyt asiat alkaa jo mennä rutiinilla. Minulle tulee tosi hyvä mieli, että pystyn antamaan asiakkaille hyvät tarjoukset ja ihmiset ovat tyytyväisiä. Itse tapahtuma on myös energisoiva on tosi kiva ehtiä paneutumaan ja juttelemaan kunnolla ostoksilla kävijöiden kanssa. Onneksi olemme pystyneet pitämään tapahtuman kannattavana, koska se on kaiken perusta. Ellei yritys tuota ovet menee kiinni hyvin äkkiä. Huomioikaa myös, että kaikki tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassa viikonlopun ylitse. Tilauksia voi myös tehdä puhelimitse ellei verkkokaupan käyttö ole tuttua.

Tervetuloa ensi perjantaina 19.2-16 kello 14-21! Tarjouksista kerron ensi viikolla. 

1 kommentti: