keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Tarjouspaketti Nanolift kasvohoidosta uusille asiakkaille!

Pimeän Kaupan illan kunniaksi teimme edullisen tarjouspaketin Nanolift kasvohoidosta ja Dermalogican kotihoitotuotteista.

NANOLIFT KASVOHOITO JA DERMALOGICAN HOITOTUOTTEET KOTIIN NYT 190€ (268€)
Tarjous voimassa 15.3-16 saakka.

Tuo kotihoitotuotepaketti sisältää Ultra Calming Cleanser 250ml (norm. 55€) puhdistusmaidon, Intensive Moisture Balance, tai Skin Smoothing Cream 50ml (norm.59€), sekä matkakoot Daily Microfoliant mikrokuorinta, Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoide yöksi ja Total Eye Care sk 15 silmänympärysvoide uv-suojalla päiväksi.

Tarjouspaketin voi hyödyntää kuka tahansa, mutta eniten siitä hyötyy asiakas, joka ei vielä käytä Dermalogican tuotteita. Näillä tuotteilla pääsee heti jatkamaan kotihoidolla Nanolift kasvohoidon vaikutusta. Meillä ei koskaan ole hoidosta tarjouksia, koska eihän hammaslääkärikään paikkaa tänään halvemmalla, kuin huomena. Meidän hinnat on jo alunperin laskettu, niin alas ettei niissä ole varaa alennukseen. Alennuksen pitäisi tulla siitä, että hoito lyhenee, tai aineita vähennetään ja se ei sovi hoitolamme työtapoihin ja mielestäni se olisi epäoikeudenmukaista asiakkaalle. Tässä tarjouspaketissa alennus tulee noista Dermalogican kotihoitotuotteista. Nanolift kasvohoidon hinta on 118€ ja se tehdään ihan yhtä perusteellisesti, kuin aina ennenkin. Hoidon vaikutus tehostuu huomattavasti, kun kotona aloitetaan heti käyttämään saman tyyppisiä tuotteita, kuin Nanolift kasvohoidossa. Näiden tarjouspaketissa olevien tuotteiden normaalihinta on yli 150€ ja nyt ne ovat 72€.n


Kaksi kotihoidon perustuotetta ovat puhdistusmaito ja hoitovoide ja tarjouspaketissa on ihon kosteustasapainoa korjaavat kaikille ihotyypeille tarkoitetut puhdistus ja voide. Nuo koot ovat niin sanottuja normaalikokoja ja ne riittää käytössä pari kuukautta ihotyypistä riippuen. Vakioasiakkaathan ostavat usein tuplakokoja joita on saatavilla puhdistusmaidoista ja hoitovoiteista. Uusien asiakkaiden on edullisempi hankkia näitä normaalikokoja, koska alkuun päästyä kotihoitoon voidaan lisätä enemmän täsmätuotteita. Tarjouspaketissa on myös matkakoko Daily Microfoliantista joka riittää  noin viitentoista kuorintaan. Tämä mikrokuorinta tehostaa muiden kotihoitotuotteiden vaikutusta ja pitää ihon heleänä ja sileänä. Matkakoot Age Reversal Eye Complexista ja Total Eye Care sk 15 silmänympärysvoiteista riittää noin pari viikkoa silmänympärysten tehohoitoon. Tämä tarjouspaketti on kattava startti säännölliseen ihotyypinmukaiseen hoito-ohjelmaan. Hoitoa voi jatkaa noin 4-12 viikon välein, mutta se ei ole mitenkään pakollista. Tämä tarjous on kokeilupaketti niille, jotka haluavat vaan tutustua Nanolift kasvohoitoon ja Dermalogican tuotteisiin. Toki tuon tarjouspaketin voi ostaa hoidon yhteydessä kuka vaan eikä tarvitse olla uusi asiakas.

Tarjous on voimassa 15.3-16 mennessä tehdyille varauksille. Hoidon voi tehdä myöhemminkin, kunhan varaus on tehty maaliskuun puolessa välissä. Voitte poiketa myös Pimeän Kaupan iltana varaamaan aikaa ja tutustumaan meihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti