tiistai 9. helmikuuta 2016

Muista aurinkovoidetarjous!

Muistattehan, että aurinkosuoja on vielä tämän viikon Tähtitarjouksena?

PROTECTION SPORT SK 50 NYT 39€ (53€) ja saat lahjaksi matkakokoisen Total Eye Caren sk 15 ja neljäkappaletta Daily Resurfacer hoitotassuja.


Käytin itse lomallani aurinkosuojavoiteena tätä Protection Sport sk 50 sekä kasvoille, että vartalolle. Voide on ohutta ja hyvin imeytyvää ja siksi miehet ja lapsetkin suostuu sitä käyttämään. Se on myös hyvä juttu, että sama voide sopii kaikille ja myös kasvoillekin. Jos tein päiväksi meikkiä, niin laitoin Protection Sportin päälle Skin Perfect Primeriä sk30 ja kaikki pysyi iholla hyvin, vaikka hiki valui jatkuvasti. Saigonin kuumuus oli todella läkähdyttävää ja ilma oli muutenkin täynnä pakokaasuja ja aurinkokin pilkisteli paksun saastepilven läpi. Skin Perfect Primer sk30 on tehokkain suoja ilman saasteilta. Protection Sport sk 50 imeytyy erittäin hyvin eikä lähde hien mukana pois. Se ei valu silmiin, vaikka Saigonin kuumuudessa oli silmäkuopat täynnä hikeä vartin kadulla liikkumisen jälkeen. Urheilun ja liikunan yhteydessä tämä on erittäin tärkeä ominaisuus, koska silmien kirvely pilaa koko olotilan.

Protection Sportin suoja säilyy iholla pitkään. Itse en kertaakaan lisännyt voidetta päivän mittaan, mutta minä vietinkin pitkiä aikoja museoiden sisätiloissa. Silloin, kun on pitkiä aikoja suorassa auringossa kannattaa varmuuden vuoksi lisätä voidetta 3-4 tunnin välein. Tuo yksi voidetuubi riittää nelihenkiselle perheelle noin kuukaudeksi ja yksin käytettynä se riittää koko kesän. 

2 kommenttia:

  1. Voikos tämän aurinkovoiteen päälle tehdä suoraan meikin ellei tuota SkinPerfect Primeriä ole? Sopiikos se nuorelle lievästi akneihoiselle pojalle joka ei haluaisi käyttää mitään rasvaa. Vai olisiko thaimaan aurinko hyväksi finnelle ilman mitään aurinkorasvoja?

    VastaaPoista
  2. Ellei iho ole kovin kuiva tuon Protection Sport päälle voi tehdä suoraan meikin. Varsinkin Thaimaan lämmössä iholle riittää tämä aurinkosuojavoide. Hyvin kuiva ihoiselle suosittelen, että ensin tulee tehotipat, tai hoitovoide ja vasta sen päälle Protection Sport.

    Missään tapauksessa ei voi olla ilman aurinkosuojaa Thaimaan voimakkaassa auringossa. Varsinkin näin sydän talvella, kun ihossa ei ole yhtään vanhaa rusketusta. Tämä Protection Sport käy pojallesi ihan hyvin, tai sitten rasvoittuvan ihon Medibaclinjalla on aurinkosuojallinen päivävoide. Lämpö ja aurinko tekee yleensä hyvää rasvaiselle iholle ja vaikutus tulee aurinkosuojavoiteen kanssa. Ilman suojavoidetta on suuri vaara, että iho tulee kirjavaksi auringon vaikutuksesta. Tulehtuneet finnit rikkovat juuri sen solukerroksen jossa pigmenttisolut sijaitsee siihen, kun tulee voimakas UV-säteily niin kirjavuus on vaivana pitkän aikaa. Näiden pigmenttiläiskien takiakin aurinkosuoja on välttämätön ja alle 50 suojakerrointa ei kannata käyttää.

    Inkeri

    VastaaPoista