keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Pigmenttiläiskien ennalta ehkäisy kannattaa aloittaa nyt

Pigmenttiläiskille helpoin hoito on ennalta ehkäisy. Hormonaaliset muutokset raskaus-ja imetysaikana altistaa pigmenttiläiskille, mutta myös yli nelikymppisenä estrogeenin väheneminen lisää pigmenttiläiskien syntyä. Harvoin yli nelikymppinen saa tasaista rusketusta kasvoille, vaan siitä tulee kirjava ja laikukas. Itse aina ihmettelen tätä, että rusketus voidaan nähdä kauniina, kun minun silmääni iho on ihan kirjava. Alle kolmikymppisille tulee vielä tasainen väri, mutta aika harvalle enää vanhemmiten.

Kevätaurinko aiheuttaa tosi helposti pigmenttiläiskiä ja varsinkin, jos se heijastuu lumesta. Tähän aikaan vuodesta aurinko paistaa niin matalalta, että lyhyessäkin ajassa kasvot saa paljon säteilyä. Ei tarvita, kuin vartin oleskelu suorassa auringossa, kun pigmettisolut aktivoituu ja väri alkaa muodostumaan. Jos tietää olevansa altis saamaan pigmenttiläiskiä, niin kannattaa ottaa jo nyt käyttöön suojakertoimellinen päivävoide. Parasta on käyttää suojakerroin 50, että läiskät pysyy varmasti kurissa.

Nyt kannattaa ottaa käyttöön Dermalogican PowerBright hoitolinjan tuotteet joiden vaikutukset tukee toinen toistaan. Tuotelinja on täysin uudistunut niin vuosi sitten, vaikka tuotteiden nimet ovat pysyneet samoina. PowerBright linjan tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Kannattaa muistaa, että hyvä aurinkosuoja vähentää myös ryppyjen syntymistä. Pure Light sk 50 (107€) on kosteuttava päivävoide tehokkaalla suojakertoimella. Yövoiteeksi suosittelen Pure Night (127€)voidetta, joka kosteutuksen lisäksi hajoittaa pigmenttiä, niin että pigmenttisolut ei jää kasoihin, vaan levittyvät tasaisena koko ihoon. Serum C-12 (155€) on tarkoitettu jo syntyneille pigmenttiläiskille, tai lomamatkalle, jossa on paljon auringossa. Serum C-12 hajoittaa jo syntynyttä pigmenttisolujen kasautumista ja vaalentaa läiskiä. Myös kuorinta-aineiden säännöllinen käyttö lähes päivittäin parantaa PowerBright tuotteiden imeytymistä ja vähentää tummuutta läiskissä. 

2 kommenttia:

  1. Olen käyttänyt Pure Nightia päivävoiteenakin. Eihän siitä mitään haittaa ole? Muistaakseni olet joskus niin neuvonutkin. Minusta se on ihanan kosteuttava ja meikki pysyy sen kanssa hyvin.

    VastaaPoista
  2. Ihan hyvin voit käyttää Pure Nightia myös päivävoiteena. Pure Night on tehokas, mutta ei paksu, tai rasvainen voide ja siksi se toimii meidän ilmastossa ihan hyvin myös meikin alla ja päivävoiteena.
    Pure Night on myös muutenkin elvyttävä ja ihon toimintaa vilkastuttava ja sitä kannattaa käyttää, vaikka ei pigmenttiläiskiä olekaan.

    Inkeri

    VastaaPoista